Šta je novo?

Moj soc modding

ivan91

Slavan
Učlanjen(a)
28.07.2007
Poena
350
Eo mog socijalnog moda, cilj je bio danapravim prvetreno i tiho kuciste..za malo para :p
Nije nista spec radjeno, uglavnom je posvecena paznja unutrasnjosti kucista :)
Evo otprilike sta je radjeno :
-Iseceni svi grilovi na kucistu, radi boljeg protoka vazduha i smanjenja buke
-isecen gornji lim, za 12 cm fan
-slivovani kablovi sa pertlama :D
-sve ofarbano u crno
-obeseni hdd-ovi na gumice radi manje buke
-izbusena prednja maska kucista, za prednji vent

iseceni grilovi..

kupljena 2 ximatek kulera ( previse su bucni -_-)

Slivovani kablovi s`pertle

Izbuseno zilion rupica za ntake vent napred..trajalo 3 sata -_-

Poslednja izmena:
hardovi na gumicama

I ofarbano kuciste, i dodat gore vent..

Sve zajedno sa tx3, ventovima, pertlama :D , farbom itd msm da me nije izaslo vise od 40 e.

PS: svako misljenje dobrodoslo, i znam da je grafika kriva na kraju :D

Poslednja izmena:

Koje si gumice koristio za kačenje hardova? Imam i ja sličnu ideju na umu već neko vreme, samo nikako da nađem adekvatnu gumu da obesim hard....

One crne debele sto vezuju kartone jaja na pijaci..
koristio sam neke kao jace obicne, al rascvetaju se vremenom i oce da puknu..
:)

Hoćeš da kažeš, one gume što se dobijaju sečenjem unutrašnje gume od bicikla. :D Ja sam tražio neke gumene prstenove, treba budu oko 7cm prečnika gumeni prstenovi, onda bude taman za vešanje harda u 5.25".

De znam kako ih prave, slikacu pa ti okacim :p
al u principu mozes bilo sta elasticno, samo da je dovoljno jako i da nije bas sajla za gepek..mada i to koriste ljudi xD

@ivan91
Vrlo lepo i pedantno.
Kako se bese zove ta alatka sa kojom si sekao gril, ima je na slici u prvom postu ?

Ty
Narodski, mini busilica :D ima spec naziv za nju, al sam zaboravio..recice ti vec neko ovde.:)
u principu busilica sa gomilom nastavaka, pa namestas sta ti treba

Poslednja izmena:
Plus za entuzijazam i trud... :) Ipak radis sa necim sto je u startu osakaceno sa opcijama.
Za 40eur je mogao da se nadji neki Thermaltake sa sasvim solidnim airflow-om i sa pozicijom napajanja skroz na dnu. ;)

Plus za entuzijazam i trud... :) Ipak radis sa necim sto je u startu osakaceno sa opcijama.
Za 40eur je mogao da se nadji neki Thermaltake sa sasvim solidnim airflow-om i sa pozicijom napajanja skroz na dnu. ;)

Znam, sad placem za thermaltejkom v3 black..on je 33 e..
al nisam davao pare od jednom, nego malo po malo,i na kraju je ispalo vise nego neko novo kuciste koje ima sve ovo i jos vise..
a sta je tu je :)

Znam, sad placem za thermaltejkom v3 black..on je 33 e..
al nisam davao pare od jednom, nego malo po malo,i na kraju je ispalo vise nego neko novo kuciste koje ima sve ovo i jos vise..
a sta je tu je :)

Jeste da si mogao da kupis TT, ali onda bi izgubio zadovoljstvo koje sada ima sa svojim radom :)

Lepo izgleda, svaka cast! :) Malo ti shtrchi ovaj crveni vent u odnosu na ova dva plava, al' dobro, najmanji je problem zameniti ga. :)

@ mirza : bas tako :)
Znam, taj crveni ne menjam samo zato sto je necujan..cekam da prolupa pa ide novi plavi ili beli :)

Lepo je ispalo "pertlovanje" ali dacu ti jedan savet kao jos nekom ovde. Kupi samolepivi papir (malo jaci npr. za stakla i automobile) i oblepi napajanje. Od pedantnosti zavisi i uspeh ali nece strcati svojim izgledom i postici ces mnogo bolji efekat!

Ja sam hteo da ga farbam komplet, al reko necu zbog garancije..
papir je dobra ideja, jer ako rikne mogu da skinem i odnesem u servis, posle prelepim ponovo..:)
tnx
Inace video sam kod ortaka isto kuciste, ali ima umesto flopija citac za kartice..da li neko zna gde to ima se kupi?
Jer mi flopi ovde stoji samo da popuni rupu, a cictac bi bio i praktican.

nisam razmisljao o fan kontroleru jer nisam znao da ih prave za za flopi slotove..
onda ce verovatno to da padne, tnx na pomoci :)

Ma da jos ima plavo osvetljenje, ima da sedne ko .... bombona, a i buku ces smanjiti verovatno!;)

nije problem zameniti diode ;) :)

Nazad
Vrh Dno