Šta je novo?

Moj sledeci telefon - Nokia 5140

Koko Bil

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2003
Poena
619
Na www.nokia.com kazu da ga planiraju za drugi kvartal 2004. godine.

Ovo je ustvari 5100 sa integrisanom kamerom (nesto kao 7250 za 7210), ali nije to ono zbog cega cu ga imati. Konacno su omogucili personal shortcuts, slobodnu definiciju soft tastera, kao alarm moze da se ukljuci i radio, u sms porukama moci ce da se insertuju smajliji (kao sto su vec na starijim modelima mogli), mms omogucava slanje kako slike tako i zvuka... Sve u svemu stinice, ali sitnice koje ce prelazak na ovaj model uciniti veselim :happy:

Ono sto ce biti jos veselije je cena. Znajuci nokiju... :hump:

Nadam se samo da ce se za ovih sest meseci probuditi i simens i SE i da ce i oni ponuditi sportski model koji ce ovom spustiti cenu. Pri tom, do polovine sledece godine valjda ce platforma 40 konacno izaci iz mode - integrisana kamera i displej od svega 4K boja vec sada nije na ponos i diku firmi kalibra nokije.

Kakva je vasa procena, koliko ce traziti za ovog lepotana?

Cenim da ce u startu kod nas biti 300+ eura...

Zanimljiv dizajn, kompaktan, cvrst telefon. Mada, ja sam nekako "prerastao" te gumirane telefone... I ja cenim da ce pocetna cena biti preko 300 evra... mozda oko 350... Uzasni su!

Opet neka gumenjara? :mrgreen:

I ja se bojim da ce biti toliko. Mada ne bi smela. Kad bi se sad pojavila, mogla bi biti - 5100 je oko 230, pa ovaj onda zbog kamere ide 100 - 120 evra vise. Ali kroz 6 meseci kad se pojavi, ko zna.

Rekoh vec, racunam na konkurenciju :twisted:

Pozdrav!

A ovaj telefon je usput i voki-toki, to je vec nesto novo...
http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=538

Morao sam da pogledam opet datum postovanja da nije nesto od prosle godine... Vecina osbina kojima se ovaj telefon hvali je tu odavno u osnovnoj klasi (100€) kod drugih proizvodjaca odavno...

about:blank je napisao(la):
A ovaj telefon je usput i voki-toki, to je vec nesto novo...
http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=538

Nije to novo ima ericsson r250pro tu opciju!
r250.jpg

Samo sto telefon tezi 235g :mrgreen:

Nazad
Vrh Dno