datorec
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.12.2006
- Poena
- 319
nemam razloga za ljutnju. kao sto kazes svako voli drugacije. ovo je bio probni mod. na netu svaki drugi mod ti je sa tim lobanjama, zmajevima i tim blood.... pa sam i ja zato uradio takav jedan mada mi je prvobitna ideja bila nesto kao u stilu spiderman ali tesko je ovde kod nas naci lepih mrezica. barem ja nisam uspeo. hvala na savetu. cenim iskrenost pre svega. pozdrav
Pokusacu da ne budem mnogo kritican,ali cime si majke ti zalio lobanju i ceo prednji deo oko kucista? Podseca me me na svasta (gadno)... Sve je ostalo ok ali taj silikon il sta je vec lici na blato... Skapirao si vec...:bottle:
to si se ti nesto istripov'oaparat (il' mobilni) mu je slab pa su fotke ispale lose :smash:
reljef je sasvim u skladu sa tematikom koju je autor hteo da izrazi.
Boze kaka umobolnik, zapalio bih ga... Vidi mu se i po nicku da nije bash sav svoj...
Dobro dobrone preteruj...svi smo mi igrali doom pa niko nije kukao
Poenta je da je chovek svoju ideju (ma kakva god bila...) sproveo u delo, a lepo je uslikao kako je radio, pa to treba iskoristiti i upotrebiti.
npr Meni je dao ideju sa pur penom kod njega je krv, a kod mene moze biti oblak tj oblaci. Mozesh recimo da buducoj devojci poklonish kucishte i kazesh da si joj poklonio neboAko i tada ostanesh nevin to je vec za doktora
![]()
auDjole spominje te Dule![]()
Sta... slinac? :d:d:dMa fali ti jedna stvar, morao si na flopi da zalepis nesto ljigavo, ovako ti odudara!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari