Šta je novo?

moj rad

datorec

Slavan
Učlanjen(a)
11.12.2006
Poena
319
evo ja se malo igrao i uradio neke modove na laptopu i kuciste jedno.

nemojte biti previse kriticni.

hvala

Prilozi

• DSC00888.JPG
    DSC00888.JPG
    42.8 KB · Pregleda: 285
  • DSC00889.JPG
    DSC00889.JPG
    56 KB · Pregleda: 271
  • DSC00894.jpg
    DSC00894.jpg
    86.3 KB · Pregleda: 303
  • DSC00896.JPG
    DSC00896.JPG
    51.9 KB · Pregleda: 207
  • DSC00897.jpg
    DSC00897.jpg
    68.1 KB · Pregleda: 300
jos par slicica

Prilozi

• DSC00898.JPG
    DSC00898.JPG
    58.3 KB · Pregleda: 251
  • DSC00903.JPG
    DSC00903.JPG
    55.8 KB · Pregleda: 171
Ofarbano je extra cini mi se, ali ne volem ovaj "DARK" fazon, tako da mi se taj deo ne svidja... Inace unutrashnjost mi bash izgleda fullll

Zamisli probudish se usred noci i svetli ti ova lobanja :d

nemoj da se ljutis svako ima svoj ukus ,ali moram da odgovorim kada vidim lobanje po pc moram da odgovorim mogao ,mogao si bez tih lobanja , ili ti zubi ispod flopija crveni kao u vampira nista ne ide bolje uradi klasicnu masku napred pa posle smirglaj ili kidaj bolje da si komplet skinuo taj kit , uzmes fen pa na toplo sve skini ozbiljno ti kazem ako se i naljutis nema problema ALI KADA VIDIM LOBANJE I NEKE ZVERULJE PO PC MORAM DA ODGOVORIM boze svako ima svoj ukus ne ide ,ne ide znam da mozes bolje , :) ponovo kazem ne mogu da se uzdrzim a moram da odgovorim :)

Poslednja izmena:
a za laptop 10/10 +++++ super

ja ne kazem da sam neki majstor ovde ima boljih , i vrednijih ljudi za mod :)

ofarbano je super +++++ samo bez tih lobanja bilo bi lepse i napred sve u crno

Poslednja izmena:
nemam razloga za ljutnju. kao sto kazes svako voli drugacije. ovo je bio probni mod. na netu svaki drugi mod ti je sa tim lobanjama, zmajevima i tim blood.... pa sam i ja zato uradio takav jedan mada mi je prvobitna ideja bila nesto kao u stilu spiderman ali tesko je ovde kod nas naci lepih mrezica. barem ja nisam uspeo. hvala na savetu. cenim iskrenost pre svega. pozdrav

nemam razloga za ljutnju. kao sto kazes svako voli drugacije. ovo je bio probni mod. na netu svaki drugi mod ti je sa tim lobanjama, zmajevima i tim blood.... pa sam i ja zato uradio takav jedan mada mi je prvobitna ideja bila nesto kao u stilu spiderman ali tesko je ovde kod nas naci lepih mrezica. barem ja nisam uspeo. hvala na savetu. cenim iskrenost pre svega. pozdrav

ma kazem svako ima svoj ukus ti si lepo ofarbao :)

Acryan Alumino 120mm ( crne) mrezicz i grilove poslacu ja iduce nedelje posalo bih acryan s/pe pa ces se javiti bencmanu videses slike za koji dana kada budem postavio pa se javi :):):)

Poslednja izmena:
Extra odradjeno mnogo mi se svidja taj fazon Spooky:)

cool :-devil-:
samo malo prigusi oci, mnogo bljeste.

na flopy je modovan prekidac za oci, a to ispod flopy-a su prekidaci za reset i power tako da se svetlo u ocima moze gasiti kad smeta.

ne da ga samo gasis, vec kad sija, da bude malko priguseno...

ma nije to tako strasno kao na slici a i sijalice se mogu malo spstit i onda ne sija tako jako. mislim da je to dovoljno.

Pokusacu da ne budem mnogo kritican,ali cime si majke ti zalio lobanju i ceo prednji deo oko kucista? Podseca me me na svasta (gadno)... Sve je ostalo ok ali taj silikon il sta je vec lici na blato... Skapirao si vec...:bottle:

Pokusacu da ne budem mnogo kritican,ali cime si majke ti zalio lobanju i ceo prednji deo oko kucista? Podseca me me na svasta (gadno)... Sve je ostalo ok ali taj silikon il sta je vec lici na blato... Skapirao si vec...:bottle:

to si se ti nesto istripov'o ;) aparat (il' mobilni) mu je slab pa su fotke ispale lose :smash:
reljef je sasvim u skladu sa tematikom koju je autor hteo da izrazi.

to si se ti nesto istripov'o ;) aparat (il' mobilni) mu je slab pa su fotke ispale lose :smash:
reljef je sasvim u skladu sa tematikom koju je autor hteo da izrazi.

Ok,meni tako na slici izgleda,ne kazem, mozda bi mi se dopalo kad bih video kuciste uzivo.

Boze kaka umobolnik, zapalio bih ga... Vidi mu se i po nicku da nije bash sav svoj...

Boze kaka umobolnik, zapalio bih ga... Vidi mu se i po nicku da nije bash sav svoj...

Dobro dobro :) ne preteruj...svi smo mi igrali doom pa niko nije kukao ;)
Poenta je da je chovek svoju ideju (ma kakva god bila...) sproveo u delo, a lepo je uslikao kako je radio, pa to treba iskoristiti i upotrebiti.
npr Meni je dao ideju sa pur penom kod njega je krv, a kod mene moze biti oblak tj oblaci. Mozesh recimo da buducoj devojci poklonish kucishte i kazesh da si joj poklonio nebo ;) Ako i tada ostanesh nevin to je vec za doktora :D

Dobro dobro :) ne preteruj...svi smo mi igrali doom pa niko nije kukao ;)
Poenta je da je chovek svoju ideju (ma kakva god bila...) sproveo u delo, a lepo je uslikao kako je radio, pa to treba iskoristiti i upotrebiti.
npr Meni je dao ideju sa pur penom kod njega je krv, a kod mene moze biti oblak tj oblaci. Mozesh recimo da buducoj devojci poklonish kucishte i kazesh da si joj poklonio nebo ;) Ako i tada ostanesh nevin to je vec za doktora :D

Djole spominje te Dule :D

Svaka cast decku na trudu,ali mnogo,mnogo bolesno(oci i koska).

Odlicno je.
Jako mi se svidja :)

Narocito lobanje!
Svaka cast

Poslednja izmena:
Ma fali ti jedna stvar, morao si na flopi da zalepis nesto ljigavo, ovako ti odudara!

Datorec druze, da ti kazem nesto iskreno....Mani se ti njih!!!!! :D

Ideja ti je extra!!! Mani se komentara pojedinaca (cast izuzecima) kojima je merilo extra moda nabudziti sto vise plavih LED-ova i kao kul mod, a pogotovo sto takvi pojedinci verovatno ne znaju sebi ni da skuvaju kafu, a ne jos da naprave neki mod :p !
Sto se tice tvog moda, mozda bi trebalo da ga celog odradis u tom fazonu, tj. kako ti izgleda cela maska, jer mi se nekako prednja maska cini odfikarenom od ostatka kucista. Mozda bi bilo dobro da tu lobanju malo prepravis dodavanjem neravnina na istu, jer ovako malo odskace od okoline (npr. dodavanjem gita u tankim slojevima po lobanji, da bi dobio realniji izgled), ali ako je takav izgled lobanje bila tvoja namera...np...umetnicka sloboda ;)

U svakom slucaju, jedan smeo potez i novina na nasim prostorima i zbog toga....SVAKA CAST!!!!! ;)

@ Sad si me bacio u razmisljanje da zapocnem drugi mod ;)

Nazad
Vrh Dno