Šta je novo?

Moj R@cun - ne radi :(

Važna obaveštenja 20.01.2006

Zbog radova na sistemu neće raditi aplikacija Moj račun

Obaveštavamo Vas da će se u subotu 21.01.2006.godine i nedelju 22.01.2006.godine vršiti prebacivanje Alfa servera na novi storidž sistema. U periodu od 14.00 sati 21.01.2006. do 06.00 sati 23.01. neće raditi sledeće aplikacije: TIS, MIS i Moj račun

izvor :
http://www.telekom.nadlanu.com/OPSTE/VaznaObav.aspx?ac=snews&ui=2414

ps malcice kasnim :S: :wall:

Poslednja izmena:
Ne videh obavestenje 🙁 Anyway, hvala na odgovorima 🙂

samo jedno kratko pitanje:
Da li je moguce da se vide zadnja 3 scrivena broja od listinga online kada se koristi moj racun?
Pitao sam u posti i oni kazu da moram da izvadim klasican (stampani) listing kod njih ako hocu da vidim ceo broj.

Upravo tako,nema drugog nacina jer je tako skriven zbog zastite privatnosti,pise ti to negde na sajtu!
Pozdrav ,)

procitao sam to, ali hteo sam da vidim da li postoji neki nacin da ne
stite moju privatnost od mene 🙂

Da, pise na sajtu, a ako procitas malo dalje videces i da pise da ako zelis da vidis i poslednje tri cifre, treba da se obratis korisnickom servisu

Upravo to sam i uradio i oni kazu da mora stampana verzija, ne moze online.

Citam sad opet sta pise u napomeni, i sve mi se cini da je pre drugacije pisalo... a ***, nista onda

A kako kod ISDN-a da vidim potrosene impulse za svaki broj???

Kada gledam tekuci mesec, onda mi prikazuje potrosnju samo BAZNOG broja, a kada gledan vec placene racune, onda mi ispisuje UKUPAN broj potrosenih impulsa SVIH brojeva....

Ja zelim da vidim i u tekucem mesecu koliko koji broj trosi impulsa....

Poz
Turbo

PS: Ranije je bilo tako da se za svaki broj dobijao poseban racun sa posebnom sifrom korisnika, ali u poslednje vreme sve to dolazi na jednom racunu sa jednom sifrom, tako da nemogu da se registrujem vise puta za svaki broj....

Nazad
Vrh Dno