Šta je novo?

Moj prvi PC Mod "BIOHAZARD"

sve to lepo receno...gledao sam kako ljudi rade...al ja nemam mogucnosti za tim...zato sa cim imam tim i radim i snalazim se,a sekao sam sa ovim Čeona brusilica W-MS 130 WOMAX
-nemam para da biram kuciste,vec koje ima ima i to se prepravlja da bi dobio na funkcionalnosti istog
-secenje je izvedeno u mojoj sobi,bez podloge cisto samo kuciste okrenuto i postavljeno na malu stolicu
-grill to je vec stvar ukusa...naravno vise sam za nesto sto ne smanjuje sam protok vazduha sto i ovaj sam znak to i ne cini u tolikoj meri
-veca efikasnost 1 120mm nego 2 od 92mm
-koliko to smanjuje ne znam...ne vreujem da smanjuje mnogo po ovom testu http://www.pugetsystems.com/labs/articles/Effects-of-Grill-Patterns-on-Fan-Performance-Noise-107
-donja 12-tica ide al u donjem delu nije predvidjeno za hdd...nego gore gde se nalazi druga 12-tica...i onda koja je svrha tog dole ako nece hladiti hdd a za gornje je predvidjena 80mm ventilator koji ima svoj kavez

sve to stoji sto je receno kad su kritike u pitanju, i zato sam se i suzdrzavao pisanja u ovoj temi, ali nemojte tako zestoko, covek ne moduje za izlozbu, moduje da bude prakticno, da mu bude tiho i bez vibracija [pertla], da ne bude prasnjavo [zenska carapa], i to ce mnogo znaciti a nece se videti, i mozda nekom bude inspiracija za nesto drugo, i na kraju krajeva, kad ga pogleda, bice zadovoljan postignutim jer je prepravio prema svom ukusu i mogucnostima...ja bih rado kupio dust filtere, ali gde u Srbiji, uslovi za moding scenu su 0, a svi znamo da ozbiljni moderi vecinu stvari nabavljaju iz nemacke...
mogao je covek da kupi odmah shinobi i resi problem, ali gde je onda dusevna satisfakcija...ja cu recimo na svom modu iskoristiti kao dust filter onu mrezicu sto stavljaju na prozor protiv komaraca...vrsice posao a nece se videti...bolje to nego da rasklapam kuciste svakog drugog meseca da bih izvadio kilo prasine :p naravno da moze bolje, uvek moze bolje, ali mora i kroz ovakav stadijum da prodje da bi kasnije bilo bolje, zato nemojte biti strogi, da sam ja na mestu modera, ubili bi ste mi zelju za daljim modovanjem, a mozda se bas u daljem radu krije neka vrhunska ideja koja ce da zameni i pertlu, i carapu i lose isecene ivice itd...ja licno podrzavam svakog ko nesto radi po ovom pitanju, ma kako to izgledalo, osim onih sto stavljaju siljke sa kapije na vrh kineskog kucista i prodaju kao jedinstveno kuciste na kupujem-prodajem... xD

hvala na podrsci bora bora...gledao sam i tvoj mod...dobar je.sto se mene tice napravio sam ga da meni odgovara i sluzi,naravno o ukusima ne treba raspravljati.

Poslednja izmena:
upravo tako...i ja bih kupio dremel, i kupicu ga za koji dan, ali dotle radim sa ovim sto imam...pa i sinda i nessa, i ostali top domaci modderi su krenuli nekad, i bez pravog alata, pa su napredovali vremenom i dosli do ovog stadijma gde prave savrsenstvo...i mi tezimo tome, ali mora od neceg da se krene, i da se predstavi, pa da se dobiju kritike i pohvale, skrene paznja, da savet itd...moj mod je takav, da cim nesto privodim kraju, padne mi sasvim nesto novo na pamet, normalno, kao i svakom moderu, jer tu nema granica...sad cekam toplo vreme da bi radio sa fiberglasom, jer prosle zime kad sam pravio kutije za zvucnike od fiberglasa, nedelju dana se susile i nisu se skroz osusile...a dotle mi kroz glavu prolazi milion oblika i izgleda kucista jer mogu bukvalno bilo sta da napravim od fiberglasa...zato samo polako, i hrabro napred!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno