Šta je novo?

Moj prvi kao "mod"

• Začetnik teme Začetnik teme micri
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

micri

Slavan
Učlanjen(a)
30.06.2007
Poena
319
Moja oprema  
CPU & Cooler
INTEL Core i5-13600KF/BE QUIET! Dark Rock Pro 4
Matična ploča
GIGABYTE Z790 UD AX
RAM
G.SKILL 32GB Trident Z5 RGB DDR5 6000MHz CL40
GPU
AsRock RX6900XT OC Formula
Storage
Seagate Firecuda 520 1tb/Seagate Firecuda 520 1tb/WD 3TB RED/WD 2TB Black
Zvuk
Wharfedale Diamond 10.1/HK 650/Sennheiser GSP670
PSU
CORSAIR SF Series SF750 Platinum 750W
Kućište
LIAN LI PC-O11D Mini TG black
Monitor
Zowie XL2740/Hisense 65u8gq
Miš & tastatura
Corsair K95 Platinum/Razer Naga 2014/Glorious Model D Wireless
Ostale periferije
Apple iPhone 13 Pro
Tablet
Ipad 2017
Moze da deluje kao smesno ali shta da radim morao sam ovo da podelim sa vama 🙂
jedan dan razmishljam kako da provetrim kuciste i bezveze vidim na netu grillove za osmice koji mi se mnogo svidjaju a nemam gde da ih stavim (imam samo 9cm) i nishta odemo ja i ortak kod njegovog caleta na posao i izrezemo gornji deo kucishta dodjem kuci i naruchim grillove i josh samo da sachekam da mi stignu dva plava coolera i da ih stavim da izbacuju vazduh i gotov poso😉

Prilozi

• 13.webp
    13.webp
    182.5 KB · Pregleda: 302
  • 31.webp
    31.webp
    238.8 KB · Pregleda: 322
Super.ne svidja mi se samo sto je gore, moraces da stavis da izbacuje vazduh jer ovako ce da ti ubacije puno prasine.A mozda i nece, sve u svemu veoma fancy.

to je chieftec iz potpisa, jel tako (1mm celik)? kako ste tako precizno isekli? sta ste koristili za secenje? upravo to i ja hocu da uradim samo sa 1x120mm...lepo odradjeno 🙂

to je chieftec iz potpisa, jel tako (1mm celik)? kako ste tako precizno isekli? sta ste koristili za secenje? upravo to i ja hocu da uradim samo sa 1x120mm...lepo odradjeno 🙂

jeste chieftec iz potpisa i ima 1mm celik

a isekli smo kao shto sam reko kod ortakchevog caleta u fabriku ima neka mashina koja stavish prechnik samo kruga a prechnik za kuler osmice je 7.5 i ona izreze mnogo precizno 😉

da stavis da izbacuje vazduh jer ovako ce da ti ubacije puno prasine.A mozda i nece, .

pa naravno da cu da stavim da mi izbacuje vruc vazduh zato sam i iseko

samo chekam da mi stignu dva kulera sa plavim led-om da bude josh fency 😉

jeste chieftec iz potpisa i ima 1mm celik

a isekli smo kao shto sam reko kod ortakchevog caleta u fabriku ima neka mashina koja stavish prechnik samo kruga a prechnik za kuler osmice je 7.5 i ona izreze mnogo precizno 😉

aj' ako ti nije tesko, pitaj tacno koja je to masina za secenje (ima milion nacina, a ovaj je bas precizan)...thx

btw: jel se farba ostetila ili ne?

aj' ako ti nije tesko, pitaj tacno koja je to masina za secenje (ima milion nacina, a ovaj je bas precizan)...thx

btw: jel se farba ostetila ili ne?

pitacu koja je to mashina

a farba se samo malo oshtetila ali kad sam stavio grillove nishta se nije videlo

a da li farba puca na parcice (onako "odlama" se)? moram da vidim koji je tip farbe, pa koja metoda je najbolja 😉

A gde si kupio grillove?

Prilozi

• 8605013812620.webp
    8605013812620.webp
    15.4 KB · Pregleda: 77
E brate mili,bas lupas :lupko: ,pa koliko god da je gusto pletena propustice prasinu kao nista,cak najkvalitetniji filteri propustaju malo prasine,a kamoli metalna mrezica.Priznajem malo bi je zadrzala,ali bi mnogo veci procenat propustila,cirka ~99%.Inace jedino sto bi ta mrezica uradila je da bi za 20-30% smanjila protok venta i onda si se ugasio,a i ne izgleda lepo,a i vent bi bucniji bio,jer se vazduh ne bi slobodno kretao vec bi se "provlacio" kroz rupice,govorim iz licnog iskustva.Inace nisam pristalica ni grilova nikakvih,mozda neki filter kvalitetniji i to da se skidaju redovno i peru kako ne bi gusili vent.

Nazad
Vrh Dno