Šta je novo?

Moj PC Setup sa GTX ROG 980 POSEIDON SLI !!!

Bleach4

Cenjen
Učlanjen(a)
03.08.2013
Poena
154
Uzeo sam po prvi put sli mode i mogu vam reci da neeee poooostoje nesto jace :) Ovo je moj pc slideshow,nadam se da vam se svidja?! :)

2 980 poseidona bez custom loopa, aio 140mm hladjenje... tuga :D
Makar je muzika vrh, stand up be strong :)

Jer kad stavis 3 znaka uzvika u naslovu vise forumasa ce te cuti! :d Salim se..

Lepo izgleda sve to, steta sto nije full water loop.
Moj burazer drzi 3 x Titan X pod vodom sa sve procesorom, ako budem imao prilike okacicu neke slicice. :)

a da vidite kako moj sempron 140 kolje sa gt210...posle kazu nema se para.

ma nisam mogao da nadjem za taj water loop. ali pravo da vam kazem,nista ne faaaali na air cooling sistem,nek prica ko sta hoce,hladi te hlaaadi :) vidim i sam u praksi kako se ponasa kuciste. Hvala,hvala :) potrudili smo se da skockamo sve :)

^^ Sta nisi mogao da nadjes za waterloop?!

Ne zna ni sta je waterloop, a ne nesto drugo. Bleach kolko god imas?

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?307677-GeForce-GTX-780-Thread&p=4082329#post4082329

ne zna taj covek nista, ako cemo iskreno.

@bleach, taj savet koji si dao eriku primeni na sebe. jer nemas dve blage, a, pogresio si forum za hvalisanje opremom.
mozda bi trebao da pratis primer lepog saleta pa se "preselis" negde drugo.

pre nego sto lupis da sam ljubomoran, cisto da objasnim. ovaj forum nije foto-forum, pa da kacis slike i klipove. sve to mozemo sami da nadjemo i vidimo na netu.
bez testa, bez nekog iskustva koje bi podelio, ovo je bezvredno. i ova tvoja tema je bezvredna, za sada.

nhf. pozdrav.

Ali nikada mi nece biti jasna ova raja sto stavlja kojekave ventilator sto svelte i druge gluposti u racunar, pa nije to bozicna jelka pa da sija!

Kuciste treba da bude ok ali ne paradno i sljastilo nego najobicnije koje ce da isprati ostale komponente koje su unutra stavljene i nista vise.

Tacno da mi tako sija kuciste bi ga nogom isutirao napolje, vise bi mi paznje odvlacilo to sijanje nego sto bih koristio racunar.

Ovo je samo dokaz da za neke ljude nisu pare jer cim im das pare u ruke ne znaju da se ponasaju i samo bi da se nesto dokazuju i kurobecaju.

Totalno nepotrebno bacanje para!

Ima poente ali svako radi sa svojim(uslovno receno) novcem sta hoce.

Kome još treba mini-ITX kućište, full tower rules :)

Meni i gomili stranaca ako je verovati odnosu full tower i mini itx buildova na stranim forumima. Umetnost je sklopiti tihu, hladnu, brzu i kompaktnu mašinu. Svaka ****** može da kupi full tower i stavi najveće hlađenje unutra (da li vazdušno ili vodeno) ali za sklapanje zveri u malom pakovanju ipak treba skil.

Ko se prži na full tower, neka potraži posao u IT struci da održava servere. Da samo vidiš kako huči deset klima i dva'es rekova, ma milina bre... ali samo za opičene :)

Poslednja izmena:
Sexy stvar kod full towera je sto zapravo imas dovoljan airflow sa gomilom ventova i prostora da ti masina bude totalno silent bez da trpi grejanje.
A da je teze sklopiti mini ITX jeste.

Dosta je bilo

Koliko frustracija i kompleksa neverovatno :(

Zar ne mozemo kao ljudi da pozdravimo i cestitamo?
Pa valjda svako ima pravo da trosi svoj novac onako kako on zeli?!

Kao da je bitno da li se neko razume ili ne ako je vec podelio svoj trenutak srece i zadovoljstva sa nama.

Autoru teme cestitam na konfiguraciji i neka te sluzi kako dolikuje.

Aj leba ti postavi slike bez neonke sa upaljenim svetlom i otvorenim kucistem

Vrh Dno