Šta je novo?

Moj Mod od 220 dinara

Kissme1

Slavan
Učlanjen(a)
09.09.2010
Poena
200
Pozz narode evo hteo sam da podelim sa vama koju sliku znam da nije profi i da nije nesto ... ali eto ovo mi je prvo pa za pocetak posto nemam neki kes.. onda sam odlucio da to bude jeftino nesto.. pa sam sve sve troskove na 220dinara ako nista bar cu imati nesto naj :D najjeftiniji mod na forumu.. bitno je da imas nesto naj nije bitno sta :p ,) uglavnom utrosio sam novac na farbu i 4 nogice stim da nisam racunao ruke i flomaster :d evo sad cu vam dati neke slikice pa da vidite kako to izgleda :-devil-:

Pre nekada bilo je ovako :sceptic:
attachment.php

attachment.php

attachment.php

A sada je ovako (posle 220dinara) :laugh:

10032011218.jpg

10032011219.jpg

10032011220.jpg

10032011221.jpg

10032011222.jpg

P.s. ( Primam kritike i savete :eyebrows: )

Nije nimalo lose. U svakom slucaju je mnogo bolje nego fabricko kuciste. Kao sto sam kazes kvalitet fotografija je los pa ne moze najbolje ni da se vidi kvalitet rada

Jel si šmirglao kućište i nanosio prajmer? Ako ne, ovo ima da se oguli samo tako...

Sudeci po slikama nije.

Jesam sve osmirglano sa 250 i posle sa 400 tako da se nista neguli stim da je jedino ova vojnicko zelena trebala da bude nesto kao fulerscentana zeleno-zuta drecava ali je ispalo da ta boja bas neleze na crnu..

Naravno nanosio sam boju u 5 naleta , nisam bas toliko nov radio sam sa drugarom par kola.. U pitanju je nitro (sjaj ) farba..

Poslednja izmena:
Hmm treba mi savet hteo sam da radim jedno kuciste sa temom "DotA" pa sam hteo da crtam malo finije slike , pa sam hteo belo kuciste sa neki flomasterima ili nekim bojicama da radim a da se to neskine ima tako nesto i koliko novca kosta...

Ne mora da znaci da ce da se skine......verovatno je prethodna boja imala prajmer. Al gde nadje ovo zeleno u kombinaciji sa zutom :d

Po mom misljenju, ovo sa strane i odozgo ti je super! Ali ovo napred mi se ne svidja. Trebao si da nacrtas jos nesto, ili da ostavis tamno, ili eventualno neka strafta. Sada je deo drecav bez potrebe.

S obzirom na ulozenu kolicinu novca, mod je super, jedino mozda da je kombinacija boja drugacija, mada uzivo mozda izgleda bolje. :)

Ovo ti dodje ko reklama,ko ima losije kuciste i zeli da ga stavi na experiment moze da ti se obrati :p cena 220din+PDV(500din) za forumase :d

... još da ga okitiš nekom grančicom :d
Šalim se, svaka čast za trud i ideju.

Pa dobro ilidane i ti svaku dlaku gledas nisam racunao smirglu i ruke i alat to sam manje vise sve imao kuci.. papir traku i ostalo.. nego boju sto sam pazario... pa to zeleno je trebalo da bude drecavo svuda al se nije primilo na ovu crnu boju... :(

Meni se svidja :) Ali opet ja sam osoba koja je poznata po tome da uništava kućišta kad ih moduje, tako da moj glas možeš i da zanemariš :d

Šalim se, naravno, samo što je cena negde oko 700 dinara (bez alata) :p

Svidja mi se, samo bih se složio sa Geekom, jedan štrafta u Mustang Šelbi fazonu napred bi bila mnogo bolja :)

Pa dobro ilidane i ti svaku dlaku gledas nisam racunao smirglu i ruke i alat to sam manje vise sve imao kuci.. papir traku i ostalo.. nego boju sto sam pazario... pa to zeleno je trebalo da bude drecavo svuda al se nije primilo na ovu crnu boju... :(
ma salim se :) odlicno je ispalo

Nazad
Vrh Dno