Placebo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.05.2005
- Poena
- 320
Kad bi ovo zazivelo ljudi bi ginuli ko mravi bezeci od raketa preko ulice na crveno!![]()
Mozda ne bi bas ko mravi, al bi neko nahebao sto posto.
@Igoritza kinez ti na avataru
Kad bi ovo zazivelo ljudi bi ginuli ko mravi bezeci od raketa preko ulice na crveno!![]()
ideja je u globalu losa ali ima dobrih delova,ali ja imam mnogo bolju i besplatno je dajem nekom na uvid,jer nece moci da se realizuje za mnogo godina.sta fali ovoj ideji?pa recimo da umesto virtuelnih oruzija je neko predlozio prava i real life-kao pa to je odlicna ideja,druga stvar ove ideje je ugrozavanje svoje i tudje bezbednosti zarad igranja neke igre-pa ko to radi taj nije normalan(primer je autobus).
evo moje ideje(vrlo skupa ideja)-potreban je ogroman prostor sa dosta pratecih objekata.svaki ucesnik igre bi imao 3D naocari i kacigu(kakvi shit fonovi) i naravno virtuelno oruzje.gledanje kroz naocari bi omogucilo da protivnika na koga naidjete koji je u obicnom odelu vidite u full oklopu i sa nabudzenom puskom uperenom u vas,a kaciga bi obezbedjivala komunikaciju sa saigracima i modifikaciju vaseg glasa,kao i da cujete virtuelnu pucnjavu.To bi bilo nesto kao obezbedjena virtualna pucacina u fps.Naravno kontam da ova ideja nije jedinstvena,ali je mnogo bolja od ugrozavanja bezbednosti ljudi,a kamoli o tome sto bi drugi mislili da si poludeo i da imas halucinacije kada bezis od virtuelnog neprijatelja.
Ljudi ideja mi se dopada,jeste da nebih trcao po ulici kao sumanut jer sam usao u "neprijateljsku" teritoriju ...
gledao si crtace valjda, dovoljan je jedan korak u stranu da se izbegne raketa![]()
Kad sam ja to trcao po ulici? :zgran:
hm ... dobro, cinjenica je da je moja ideja daleko naprednija, uz napomenu da za ovo prvi put chujem, i nisam rippovo, zivota mi. imam ja josh izume za nov oblik geotermalne elektrane, i za stealth podmornicu
na kraju krajeva - AK47 je genijalna pushka, ali trenutno najtrazenija u svetu je srpska M21 (AK based), ako kapirash shta sam 'teo reci![]()
Ja u svemu ovome zapamtih da je Jovana dobra riba...A ko ti je ta? Jel moze broj?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari