Šta je novo?

Moj HTPC

e svaka cast,
stvarno si se potrudio,

meni je nesto slicno palo na pamet,
ali sa video rekorderom, ali nikako vremena da uhvatim ***. :(
ali vidim da je mnogo manje cimanja sa CD - om zbog
odgovarajuceg otvora za optiku.

jos jednom svaka cast!!!!

Svaka cast,najjaci je specijalni izlaz za wifi :)

Odlično urađeno. Evo meni ideje za igrarije. Taman da posetim starog drugara,servisera CD,DVD uređaja i ukradem neki lepi CD player.

meni danas dali u Digital nagradnoj igri HTPC kuciste ... do sad me nije interesovala ova tema ali razmisljam o budzenju... nego problem..mala visina, nemoze Graficka da stane, moracu nesto sa integrisanom

Svaka ti cast. Extra si ovo odradio. Imam samo jedno pitanje :D
Gdje nabaviti daljinac za ovo?

To je onaj famozni Logitech UltraX daljinac,ako se ne varam ;)

Odlično radi kad se podesi, kupih par komada na vreme :smoke:

E pa , ako je neko uspeo da podesi da radi kako treba taj Logitech UltraX daljinac , zamolio bih ga da mi posalje svoja podesavanja (pretpostavljam za EvenGhost) , meni najbolje radi sa ATI Wonder Plusom (jer ima emulaciju misa), a imam i MCE daljinac , ali ni on nema ESC taster, a onaj njegov back taster ne radi u svakoj aplikaciji

E pa , ako je neko uspeo da podesi da radi kako treba taj Logitech UltraX daljinac , zamolio bih ga da mi posalje svoja podesavanja (pretpostavljam za EvenGhost)...

A sta te konkretno muci kod podesavanja? Mogu ja da ti okacim svoj konfiguracioni fajl, ali ti ne bi bio od velike koristi jer ima vrlo malo podesavanja koja svakako nisu univerzalna...

Trazih po netu Logitech UltraX ali ne nadjoh ga nigdje u prodaji. Mada nema veze jer i onako ne planiram uskoro da pravim HTPC osim ako mi se ne pojavi visak novca :D

Posto nisam bio "skroz" zadovoljan sa prethodnim HTPC-ijem resio sam da napravim jos jedan, ali sad sa malo drugacijim komponentama, a izmene su sledece: sad je CPU x2 2350BE 45W, HDD 2,5" 250 Gb SATA, "obicno" napajanje (koje sam otvorio, jer je tako manja temp. , a ujedno sam promenio zadnji fan na napajanju sa TT 80 mm i namestio ga na 5V da se ne cuje), a na CPU je ponovo stavljen Xigmatek, nabavio sam i TT VFD sa daljincem i najbitnije sada je za kuciste posluzio Kenwood ;), koji je veoma visok, pa je napajanje lako stalo.
Sada je HTPC NECUJAN

Prilozi

• 16032009171_resize.jpg
    16032009171_resize.jpg
    93.1 KB · Pregleda: 190
  • 16032009172_resize.jpg
    16032009172_resize.jpg
    140.7 KB · Pregleda: 175
  • 16032009173_resize.jpg
    16032009173_resize.jpg
    136.1 KB · Pregleda: 143
  • 17032009174_resize.jpg
    17032009174_resize.jpg
    76.6 KB · Pregleda: 149
"I visak slobodnog vremena deifitnitivno!"

vremena nikad dosta, a nocu se radi kad svi spavaju :) )

Reci kako si napravio da na displeju pokazuje tacno vreme i datum?

Jedno pitanje

-Kako se povezuje optika ako nije sata, vidim da ima nesto zalepljeno ali ne mogu da prepoznam sta je???

to je zalepljeno da ne bi ispalo, a to je u stvari rastureno kuciste za externi DVDRW za laptop i radi preko usb-a bez dodatnog napajanja

E *** znaci nista od neke jeftinije varijante. Hvala pozzz

imas externe dvdrw-ove u Imtelu za 6,5K din. , a na oglasima i za manje

Vidjao sam to ali nisu bas nesto mnogo korisni kada se uzme u obzir koliko para treba da se odvoji za njih a htpc moze da se odradi i sa standardnim koji je em brzi a moze da bude i tisi od vecine laptop varijanti.

Nazad
Vrh Dno