Šta je novo?

Mohaa Spearhead

Shumaher

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2001
Poena
619
Poz

Zaglavih u Spearhead nivo kad general pichi motorom pa ga stignesh i ubijesh ,kada sa tank-om 88 rasturish tenk ali ne znam koji je Demolishon charge oruzhije kada mi kazhe
use Demolishon charge and destroy tank 88
Nadam se da sam ispravno napisao

Bato srpski i engleski su ti PRVA LIGA !!

Elem kad pridjes pravom mestu koje treba da razneses, pojavice ti se crvena slika eksploziva i sa tasterom E (USE) stavis eksploziv i begas !

Da brate

Poz

Preshao sam taj deo igre i chini mi se da je bagovita jer ona dvojica shto pucaju sa mashinkama ,ne mozhesh ih ubiti tek nestanu kad stavish eksploziv na tank 88
Hvala
I molio bih nekog od moderatora da obrishe ovaj post jer se sramotim

Ma sta te briga bas je simpaticno !!! 😛

Glavno da si ti nama presao tu misiju. Nadam se da igras na HARD nivou jer samo tako ima cara !

Pozdrav ! cheers

pa normalno

Poz

Namuchio sam se ali samo hard dolazi u obzir ,preshao sam do kraja
Cool igra i pametni su izdali su igru a kasnije izdali kao dodatak da bi malko vishe zaradili
Poz

Daj pomagajte ako znate, u misiji sa Rusima kad predjem most i ubijem jednog snajperistu gore pored vatre i zatim rasturim tenk, minobacacem pogodim dva kamiona - e tu pocne da me gadja neki snajperista koga nemogu NIGDE da pronadjem, jos jednog sam video i ubio ali ima jos jedan sto puca i RASTURA me !!! Daj ako neko zna pozicije tih snajperista da mi napise jer vec polako zivce gubim !!!

Smrt snajperistima FX

?

jeer lici na nesto taj spearhead
ako nije bolji od mohaa da ne pocinjem

Ma igra je bas fino odmerena - ni preteska ni prelaka ali uzasno nervira sto nemas bas neku slobodu kretanja, sve mi se cini da u orginalu nije bilo sve tako kruto ! Imas nova oruzija, najvise mi se svidjaju protiv avionski topovi kojima mozes da kosis drvece (i naravno zle svabe). U svakom slucaju vredi 1 CDa !

preshao si

Poz

Nashao si snajperistu?

Ima ih dvojica

Ja ne mogu da instaliram igru. Kada pustim instalaciju prvo mi prijavi da treba da instalira neki patch a kad ga instalira onda prijavi da ne moze da nadje UK ili USA verziju igre. Jel ima neka caka ili mi treba neki dodatni patch?

Treba da instaliras nemacki patch i on bi trebao da bude zajedno sa crackom, ako nije baci post pa cu ti ga bacim !

POZDRAV !

FX Ma nemogu nikako da se resim tih snajperista - jednog sam ubio cim sam presao most, onog kraj vatre, zatim sam ubio par nemaca kraj jednog minobacaca, zatim se pojavio tenk koga sam unistio i potom sam se sakrio kod onog minobacaca, snjim sam unistio kamion koji je dosao sa dene strane i jos jedan kraj koga su bili neke nemci koji su pucali iz daljine - e sad nastaju problemi - pronasao sam jednog snajperistu sa leve strane u rusevinama i jednog kod oborenog aviona ali tu ocigledno nije kraj jer neki nastavlja da me ubija - m***u mu ja nacisticku - GDE JE ????????
Dobri ljudi pomagajte !

Sorry za patch ali on je oko 15 mb (nisam pogledao pre nego sto sam se ponudio) tako da svako emailovanje ne dolazi u obzir.

Search

Poz

Malo pogledajte Search opciju evo
Hajzl-u muchos gracias
Problem je u verziji koja je prvo izbacena...doticna je bila neka press/beta(naknadno je izbacena prodajna verzija ali niko kod nas je nije skinuo), tako da nije moguce instalirati patch, ali postoji caka, naime skini regfix sa http://ab.awpost.com/gf/mh/fdxmohrf.ace pa patchuj i da bi igrao MoH:AA skini crack http://ab.awpost.com/gf/mh/devmh11.ace ili http://masku.rdx.net/gf/mh/devaa111.ace

fix za reg. dodaje stavku prodajne verzije, sada ce se spearhead normalo instalirati!!!

Uzeto od hajzl-a

Hvala na pomoci. Skinuo sam nemacki patch i sve radi kako treba.
Pozdrav.

Moracu ovo da kupim...

BTW: Evo pre neki dan sam sa zakashnjenjem preshao MOHAA i provalio sam ogroman BUG na kraju igrice. Ako se secate, zadnji novo je kad bezite iz one nemachke baze, a 15 vojnika oce da vam uzme skalp. E, ja sam istrchao iz baze, i pretrchao iza voza u kome su bili moji rendzeri. I znate shta - voz je 'providan' sa druge strane, tj nisu nalepili teksture i ne moze da se predje nivo. To nisam odmah provalio, tako da sam se tu sachuvao, pa sam posle zbog toga morao da prelazim nivo ponovo...

Nazad
Vrh Dno