Šta je novo?

mohaa snajperisti?

luka

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2000
Poena
619
savet kako da pobijem silne snajperiste kad treba da otmemo tenk?

Ja sam na kraju poludeo (medium tezina) pa sam im istrcavao na cist hitac. Mrzelo me da pola sata trazim gde se nalaze a pomenutom, prostackom, nerealnom :) metodom sam lakse nalazio pozicije svapskih snajperista.

i ja igram na medium tezini, poludeo sam ali ni istrcavanje ne pomaze. ubio sam ih 3-4. ostale ne mogu da pronadjem.

Ista situacija kod mene samo sto se ja nisam smirio dok ih sve nisam pobio.Najcesce se nalaze iza ocaka na kuci ili na tornjevima naravno sakriveni i da bi ih opste videli morate da im izadjete na nisan pa posle kad loadiras nanisanis i gotov je.;)

Pa to je jedan od najlepsih nivoa.
Mora se igrati natenane.
Jeste li gledali "Neprijatelj pred kapijom"?
E, to vam je to.

Nedjo je napisao(la):
Mora se igrati natenane.
E, to vam je to.

A jesi li ti gledao "Pad crnog jastreba" ? E tako prava vojska (Americka) radi sa snajperistima protivnika boom FX
Cisto da im objasne par stvari ctp; :D

Nedjo je napisao(la):
Mora se igrati natenane.
E, to vam je to.

word.. genijalan film...

btw stvarno je fantastican nivo.. ali i frustrirajuc na momente :)

pih

nemoj da pricate ljudi igra je nevidjeno laka...na hard nivou sam je obrnuo za dan....

da, MOHAA je Redov Rajan + Enemy At The Gates... To je svakako jedan od najlepsih nivoa, natenane... Nedjo je moj covek! Sa mohaa sam proveo jedne od najlepsih sati igranja... Fenomenalno!

byMaX je napisao(la):
da, MOHAA je Redov Rajan + Enemy At The Gates... To je svakako jedan od najlepsih nivoa, natenane... Nedjo je moj covek! Sa mohaa sam proveo jedne od najlepsih sati igranja... Fenomenalno!

U potpunosti se slazem. Polako, ne koristi varanja i ..... UZIVAJ.

Vrh Dno