Šta je novo?

MOHAA problem n-ti put

Peca

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
27.06.2000
Poena
725
E pa posto je sajt konacno postavljen, dadoh sebi malo oduska da se igram :)

Medjutim, imam isti problem sa MOHAA kao sto je vec na forumu bilo pisano. Zavrsim prvi nivo i kada krene da ucitava drugi jednostavno me vrati u meni. Milion puta sam pokusavao i uvek isto. Da li neko zna resenje problema? Ili mozda save sa pocetka drugog nivoa...

Samo nemojte da mi pominjete da je komp. nedovoljno jak...

Pazi, komp. ti je definitivno slab i ocigledno nema mu** da ucita 2. nivo :) . Sad sta je tu je, dok se ne upgrade-ujes
prva misjija drugog nivoa - Secret Documents of Kriegsmarine, ti stize na PM (zbog ogranicenja na 51200), pa pobaj.

Pa bre sto 3 puta postujes jednu te istu poruku.

Probaj da formatiras disk pa prvo sto uradis posle instalacije operativnog systema jeste da instaliras MOH:AA,jer je moj drug imao isti problem.

On inace ima:
Celeron na 633 MHz,128 MB rama,S3 Savage 4 16 MB,neku FIC plocu i naravno pika Q3FX FX FX FX FX

slab komp?zbog smajlija sam mislio da se shalish,ali nastavak posta me zbunjuje :)

kako onda meni radi?

Njega kara graficka.Meni MOH:AA radi sa malim seckanjem na 1024x768 iako imam ELSA GLadiac GF2 MX,Duron 650 MHz,256 MB SDRAMA

Ajde bre sta zezate coveka...
Vidite da nema dovoljno memorije :D
Dajte mu adresu nekog patch-a sa neta ako imate ili jos bolje spojite ga sa Kuzmanovicem iz SK, on ce znati gde se nalazi a ako on ne zna, ne zna niko :)
Naravno postoji i mogucnost da mu posaljete sejv, ali koliko se ja secam oni su ogrooomni...

Kako da mu poseljem kada igru nemam vec 3 meseca.Presao sam je i imam samo da kazem da za poslednju sekvencu ne vredi igrati celu igru.Dobra je 3 misija na onom moru 5.Juna 1944

3 puta isti post jer mi je strana bila zablokirana (verovatno jer sam pokusao da posaljem 200kb, a ogranicenje je 51kb).
Ne moram valjda posle svake recenice da stavljam smajli. Mislim s obzirom da je Peca u pitanju nisam ni morao da ga stavljam. Inace fajl sam mu odmah poslao na [email protected] i ako ga je primio, to bi ujedno trebao biti i kraj treda. Bez veze se i ja nastavljam ...

P.S. Ne verujem da si mu preporucio da formatira disk, uzme jacu graficku i naveo kof. na kojoj MOHAA (ne)radi kod tebe i tvog drugara. Brutalan fazon :) :) :)

Peca je napisao(la):
E pa posto je sajt konacno postavljen, dadoh sebi malo oduska da se igram :)

Medjutim, imam isti problem sa MOHAA kao sto je vec na forumu bilo pisano. Zavrsim prvi nivo i kada krene da ucitava drugi jednostavno me vrati u meni. Milion puta sam pokusavao i uvek isto. Da li neko zna resenje problema? Ili mozda save sa pocetka drugog nivoa...

Samo nemojte da mi pominjete da je komp. nedovoljno jak...

Matori, ocigledno nesto sa instalacionom verzijom nije u redu. Probaj da instaliras ponovo, pa ako ne radi javi mi se da ti dam moje cd-ove.

Ja vecci i nedovrsheniji krsh od igrice od MOHAA nisam u zhivotu igrao, igrica se isto ponasha na GF3 karti, tako i na GF2MX-u.
Mada sam od EA igrao dosta igrica oni se generalno mogu pohvaliti samo krshevima, koji ne rade kako treba i to nema veze sa hardverskom zahtevnoshccu vec sa chinjenicom da je ista igrica nedovrsheni poluproizvod.

Buca

Ja imam slican problem: mogu da odigram samo training, a dalje nihc.Uzgred, daje mi samo opciju multiplejera?! :(

Buca je napisao(la):
Ja vecci i nedovrsheniji krsh od igrice od MOHAA nisam u zhivotu igrao, igrica se isto ponasha na GF3 karti, tako i na GF2MX-u.
Mada sam od EA igrao dosta igrica oni se generalno mogu pohvaliti samo krshevima, koji ne rade kako treba i to nema veze sa hardverskom zahtevnoshccu vec sa chinjenicom da je ista igrica nedovrsheni poluproizvod.

Buca

Nažalost, potpuno si u pravu. I sve je više takvih igara... Kada se samo setim onog Komanča 4 koji mi sedi negde i čeka da kupim procesor na 4 GHz i Geforce 6, pa da ga igram u 1280 x 1024 sa svim detaljima i maskimalnom vidljivošću..... (ako tada uopšte bude hteo da se instalira...)

Ej ljudi ova igrica se ponasha isto i na radeonu 7000, ima li ona ikakvog smisla i ko ima GF4 da nam kazhe jel bar na njemu radi stabilno i kako treba.

Buca

Ma igra radi sasvim ok na GF2Ti karticama u 800*600 i sve na maksimumu... Ljudi pričaju gluposti.. BTW, Peco, izgleda da je ipak do moje kopije, jer ni Sanja ni moj drug nikako da ucitaju taj nivo, a od mene su kopirali... ako ustanovimo da je to to, dobijas 2CD-a od mene gratis... :)

Buca je napisao(la):

Buca

Poteraj je u rezoluciji 1280x1024@32bit sa svim detaljima na maksimumu na GF2MX-u, pa onda na GF3Ti, pa nam javi da li nema razlike. :p

Terao sam je u rezoluciji 1024x768 32.bita i na sve tri karte se ponashala isto, u igranju a ne u benchmark demou.
E to je za mene katastrofalno odradjen softwer, jer wolfenstain nije nishta loshiji chak bih rekao da je grafichki bolje odradjen, takodje i dzedaj, pa ne prave takve probleme i jako se dobro oseti promena hardwera kod istih, tj na boljim kartama oseti se kako je igra rastereccenija dok je je MOHHA ista shta god joj stavio.
Zato i pitam da li neko ima GF4 i to ne MX jer bih zharko zhelo da vidim kako se igra ponasha na istoj grafichkoj jer ako se u realnom radu ponasha kao i prethodne tri koje sam nabrojao, onda je igra definitivno smecce shta god ti tvrdio moj Aco.

Buca:wave;

Buca je u pravu. Mohaa je takav krs da ja reci nemam!!!! Buca je igrao na gf2mx i koperu, kod ortaka na radeonu 7000 i p41.6 a ja kod mene na gf3ti200 i celeront 1.3 i svuda radi isto?! U 1024 sve max je neigrivo, neko ce reci da lupam ali seckanje te vrste mi bas smeta...
Mislim koja je to igra u kojoj je ugradjen AI da ti non - stop nudi safe mode i igranje u 640????:) Kakva budalastina ja nemam reci. RTCW izgleda 100 puta bolje i graficki superiornije i ja sam kod mene igrao u 1600 sa detaljima(cisto iz zezanja inace nisam oboleo pa da igram u tim rezolucijama:)) bez problema. Ne moze niko da me ubedi da su u pitanju slabe masine. U pitanju je sirovina koja je izbacena na trziste koja se zove mohaa i koja tera coveka da je igra u 640 sto je stvarno strashno i govori o tome kakav je poluproizvod u pitanju...

byMaX je napisao(la):
Ma igra radi sasvim ok na GF2Ti karticama u 800*600 i sve na maksimumu... Ljudi pričaju gluposti.. BTW, Peco, izgleda da je ipak do moje kopije, jer ni Sanja ni moj drug nikako da ucitaju taj nivo, a od mene su kopirali... ako ustanovimo da je to to, dobijas 2CD-a od mene gratis... :)

Naravno, dobijes iste kopije koje ne rade...:D
Inace sto se tice tvrdjenja da zadnja sekvenca ne vredi igranja potpuno se slazem :)
P.S. Da, u pitanju je nedovrsen proizvod, nesto kao No One Lives Forever...A inace ne moras da uzimas GF4 da bi igrao MOHAA...dovoljan je i Ti 500
I posaljite Peci sejv...

Uzmi SOF2 i MOHAA ce ti izgledati kao graficki najoptimizovanija igra na svetu... Inace MOHAA je daleko bolja igra od RTCW, barem meni... Obe su ok, ali...

Slazem se sa tobom.I meni je MOHAA bolji od RTCW-a ali je za nijansu ruzniji i kraci.

Broz je napisao(la):
Buca je u pravu. Mohaa je takav krs da ja reci nemam!!!! Buca je igrao na gf2mx i koperu, kod ortaka na radeonu 7000 i p41.6 a ja kod mene na gf3ti200 i celeront 1.3 i svuda radi isto?! U 1024 sve max je neigrivo, neko ce reci da lupam ali seckanje te vrste mi bas smeta...
Mislim koja je to igra u kojoj je ugradjen AI da ti non - stop nudi safe mode i igranje u 640????:) Kakva budalastina ja nemam reci. RTCW izgleda 100 puta bolje i graficki superiornije i ja sam kod mene igrao u 1600 sa detaljima(cisto iz zezanja inace nisam oboleo pa da igram u tim rezolucijama:)) bez problema. Ne moze niko da me ubedi da su u pitanju slabe masine. U pitanju je sirovina koja je izbacena na trziste koja se zove mohaa i koja tera coveka da je igra u 640 sto je stvarno strashno i govori o tome kakav je poluproizvod u pitanju...

Ne znam stvarno o cemu se radi. Ja sam celu igru odigrao u 1280x1024 32bit-a sve na maksimumu i nikada me nije slala u safe mod. Mozda se vama nesto poremetila instalacija ili nije u redu sama instalaciona verzija, ne znam, nisam pametan. :(

Jedino sto mogu da zakljucim je da postoji nekoliko verzija od najgore (recimo Pecina) malo bolje(moja) do najbolje(tvoja)...
Jeli a koju bese masinu imas? Bese neki XP i gf3ti200, jel tako komsija:)

Broz je napisao(la):
Jedino sto mogu da zakljucim je da postoji nekoliko verzija od najgore (recimo Pecina) malo bolje(moja) do najbolje(tvoja)...
Jeli a koju bese masinu imas? Bese neki XP i gf3ti200, jel tako komsija:)

Jeste komsija, 1700+ i Leadtek 200TDH. ;)

Broz je napisao(la):
Poredis GF2MX,R7000 i GF3Ti200 i krivis igricu za minimalne razlike izmedju ove 3 karte?Da nisi slucajno pomislio da je za lose performanse kriv neko drugi?:D Iz opisanih konfiguracija ja vidim samo jedno zajednicko ime,a izgleda da u tom"grmu cuci zirafa".INTEL !!!:D :D :D

Slushajte i meni je MOHAA idejno bolja igrica od RTCW ali sama realizacija je daleko od kvalitetnog i pre svega zavrshenog proizvoda. Izbachena je na trzhishte sa tolikom kolichinom bagova da je to sramota. Ali onaj ko prati trzhishte video igrica zna da je to chest sluchaj kod igrica koje potpisuje Elektronic Arts, za primer je dovoljno uzeti Premier Menagera, koji se unazad svake godine izbacuje samo sa unetim novim imenima i osobinama igracha, dok je sama igrica i dalje bagovita da je to naprosto neverovatno. Igru treba sejvirati svakih minut jer ne postoji pravilo kada cce pucci, i to od prve verzije koju sam igrao 1999. pa do poslednje vazhi. I da se to deshavalo samo na mom kompu i kod mene, pa da pomislim da mi neshto nije uredu sa mashinom ili OS-om ali to se deshava svima koje znam da su igrali, bez obzira dali mashinu gura Intel ili AMD.

Vrh Dno