Šta je novo?

MOH: Pacific Assault, NECE FSAA [i tips&tricks :)]

miha\zero

Čuven
Učlanjen(a)
07.04.2002
Poena
619
Jel igrao iko igru i uspeo da je natera da koristi FSAA !?

M

Igra je dosta bagovita , neoptimizovana i zato probaj skinuti patch!

Ma je l' taj patch popravlja optimizovanost pa i da probam da ga skinem - jes' da ce trajati deset dana min. ali ako vredi...

Ma za deset dana ima 5 puta da je predjes...dosta je kratka

Stigao sam do one misije kada na aerodromu moras da upucavas avione, odbranio sam 3 hangara i sada je misija da unistim tri aviona koji se zovu Crni... , pojavi se jedan veliki crni i nekoliko prdavaca iza njega, niko od njih ne puca, samo se vrte u krug, ja kao nesto pucam, s' tim sto moj Bofor uopste ne puca tamo gde ja nisanim, unistim tog velikog crnog i odjednom se kao igra prekine i kao nisam zavrsio misiju!?!? Sta tu treba da se radi?

Inace, igra je najgori FPS koji sam u zivotu igrao, znaci gora je i od DOOM-a, a mislio sam da je to nemoguce. Ali bih ja ipak da je zavrsim, da se kaze. ;)

MarkoJ. je napisao(la):
Igra je dosta bagovita , neoptimizovana i zato probaj skinuti patch!

Instalirao sam patch i iskreno nema poboljsanja u odnosu na NE patchovanu igru. I dalje ne mogu da nateram igru da ima FSAA.

Ogi. je napisao(la):
Stigao sam do one misije kada na aerodromu moras da upucavas avione, odbranio sam 3 hangara i sada je misija da unistim tri aviona koji se zovu Crni... , pojavi se jedan veliki crni i nekoliko prdavaca iza njega, niko od njih ne puca, samo se vrte u krug, ja kao nesto pucam, s' tim sto moj Bofor uopste ne puca tamo gde ja nisanim, unistim tog velikog crnog i odjednom se kao igra prekine i kao nisam zavrsio misiju!?!? Sta tu treba da se radi?

Inace, igra je najgori FPS koji sam u zivotu igrao, znaci gora je i od DOOM-a, a mislio sam da je to nemoguce. Ali bih ja ipak da je zavrsim, da se kaze. ;)

Tvoj bofor puca, ali ti treba da presretnes putanju gde ce da se nalazi avion u trenutku kada zrno eksplodira ili u prevodu malo ispred aviona (takozvano preticanje). Cilj te misije je da unistis bombardere koji se obrusavaju na pistu i unistavaju tvoje avione.

M

Svaka cast onome ko je ovo zavrsio za 5 dana
ono na kraju je ludnica, pometnja, ne zna se ko odakle kako koliko puca. Cak sam ubedjen da ne retko i moji pucaju na mene.

M

miha\zero je napisao(la):
Instalirao sam patch i iskreno nema poboljsanja u odnosu na NE patchovanu igru. I dalje ne mogu da nateram igru da ima FSAA.

Tvoj bofor puca, ali ti treba da presretnes putanju gde ce da se nalazi avion u trenutku kada zrno eksplodira ili u prevodu malo ispred aviona (takozvano preticanje). Cilj te misije je da unistis bombardere koji se obrusavaju na pistu i unistavaju tvoje avione.

M

I ja sam stigao do te misije.Koliko jos ima do kraja?

Ja ili sam blesav ili kraj uopste ne postoji. :d Dosao sam do onog Tarawa ostrva i iskrcavanja na plazu i u onoj opstoj pucnjavi kad mi se ucini da su svi japanci mrtvi i da treba krenuti negde dalje, odjednom zvekne neka bomba ni otkuda i tu poginem. Posle toga me opet vrati na pocetak igre u onaj kamp za obuku i sve Jovo nanovo iz pocetka. :d:d

Ma presao sam to, ja sam u stvari pucao na svoj avion, uopste nisam lepo procitao objectives.

Nego, sada imam drugi problem:

Sta raditi u onoj misiji kada treba da se unisti japanski nosac aviona i onaj ratni brod?

Imam 4 bombe i jedan torpedo.
Sve 4 bombe sam bacio na nosac, on gori ali nece da potone a kada ga pogodim torpedom (isto tako i taj drugi broj) nista se ne desava, cak ne dodje ni do eksplozije, samo voda pljusne. Vise nemam cime da ih gadjam.

Da mi je samo znata sta sada ne radim kako treba.
Ucitao sam nivo jedno 50 puta minimum.

P.S. Nekako sam uspeo da unistim Carrier i onda mi ostanu dve bombe i bacim ih na onaj ratni brod i nista, nece da potone, a mitraljez iz aviona mu nista ne moze!?!?
Da li ste vi prvo unistili one avione koji lete (jer ih vasi saborci ne unistavaju nego samo lete bezveze i smetaju) ? Znaci, istraumirao sam se najzesce, kada snimim poziciju i ponovo je ucitam uvek me nesto pogodi i cao...

Trabas na carier-u da unistis sve avione mitraljezom,da ga spicis torpedom,bombom da unistis komandni most,pa onda da rokas mitraljezom po sredini broda (?!).....ja sam istop posle jedno desetinu puta uspeo tako da ga potopim....

da li neko zna kako da smanjim rezoluciju na 1024 x 768, u setup-u mi za minimum daje 1152 x 864?

Ogi. je napisao(la):
Ma presao sam to, ja sam u stvari pucao na svoj avion, uopste nisam lepo procitao objectives.

Nego, sada imam drugi problem:

Sta raditi u onoj misiji kada treba da se unisti japanski nosac aviona i onaj ratni brod?

Imam 4 bombe i jedan torpedo.
Sve 4 bombe sam bacio na nosac, on gori ali nece da potone a kada ga pogodim torpedom (isto tako i taj drugi broj) nista se ne desava, cak ne dodje ni do eksplozije, samo voda pljusne. Vise nemam cime da ih gadjam.

Da mi je samo znata sta sada ne radim kako treba.
Ucitao sam nivo jedno 50 puta minimum.

P.S. Nekako sam uspeo da unistim Carrier i onda mi ostanu dve bombe i bacim ih na onaj ratni brod i nista, nece da potone, a mitraljez iz aviona mu nista ne moze!?!?
Da li ste vi prvo unistili one avione koji lete (jer ih vasi saborci ne unistavaju nego samo lete bezveze i smetaju) ? Znaci, istraumirao sam se najzesce, kada snimim poziciju i ponovo je ucitam uvek me nesto pogodi i cao...

Jedna bomba u Bridge, tada se i pista za poletanje prepolovi na pola bukvalno
onda pobijes sve avione na nosacu i sve protiv avionska gnezda .... posle toga nosac aviona je dead in the water.

M.

Aca je napisao(la):
Ja ili sam blesav ili kraj uopste ne postoji. :d Dosao sam do onog Tarawa ostrva i iskrcavanja na plazu i u onoj opstoj pucnjavi kad mi se ucini da su svi japanci mrtvi i da treba krenuti negde dalje, odjednom zvekne neka bomba ni otkuda i tu poginem. Posle toga me opet vrati na pocetak igre u onaj kamp za obuku i sve Jovo nanovo iz pocetka. :d:d

Ma ima kraj, ali je toliko daleko da ce vam se ciniti da je to tek 1/3 igre. Kada sletis na nosac aviona i pocnete iskrcavanje na TARAWA ATOLL igra je jedno 10x teza jer svi pucaju na tebe, ima trenutaka kada osvojite brdo vas trojca a japanci nasrcu narednih 10 minuta na vas u gomilama. Kada vas 8 napada japansko utvrdjenje. A municije nikad dosta. Jesam spomenuo da vas svi gadjaju ? Cak i oni koji nisu na mapi. Znaci opsta ludnica metaka .... zalutalih metaka ima previse.

<

miha\zero je napisao(la):
Ma ima kraj, ali je toliko daleko da ce vam se ciniti da je to tek 1/3 igre. Kada sletis na nosac aviona i pocnete iskrcavanje na TARAWA ATOLL igra je jedno 10x teza jer svi pucaju na tebe, ima trenutaka kada osvojite brdo vas trojca a japanci nasrcu narednih 10 minuta na vas u gomilama. Kada vas 8 napada japansko utvrdjenje. A municije nikad dosta. Jesam spomenuo da vas svi gadjaju ? Cak i oni koji nisu na mapi. Znaci opsta ludnica metaka .... zalutalih metaka ima previse.

<

Ma sleteo sam ja na nosac i dosao do iskrcavanja. Dospeo sam i do plaze kad nagrne njih milion i tu ih kao sve pobijemo i onda grune neka bomba ni od kuda i ubije me, a zatim me vraca ponovo u onaj kamp na obuku i sve krece ponovo iz pocetka. :zgran: Nije valjda da treba opet da igram iz pocetka. :S: Inace ne vidim foru ni kako sa plaze da se popnem na ono brdo odakle pucaju pod pretpostavkom da me ne rokne bomba.

Sta pricas bre? Koji kamp za obuku? Pa samo "predmisija" je iskrcavanje na Tarawa-u i rokne te bomba i ti se kao vratis 2 god unazad i onda pocinje igra. Ne razumem.

Poslednja izmena:
Sinak pricam ono sto mi se desava na ekranu monitora i sto vidim. Znaci prosao sam sve zivo i voznju onim desantnim camcem i pucanje po onim japancima na doku i pre toga borbu sa njima na pocetku doka i iskrcao se na Tarawa plazu gde me oni moji cekaju ispod doka na plazi. Japanci skacu odoozgo sa barikada, dolaze preko plaze, borba, krkljanac i u jednom trenutku samo eksplodira bomba i ubije me, igra me vrati na pocetak, opet u onaj kamp, koji sam prosao odavno. Mozda kod mene ima neki bag u igri, neku blesavu petlju, ko ce ga znati. :d U svakom slucaju ne igra mi se ponovo iz pocetka. :S:

Definitivno je neka greska... ja se trenutno nalazim takodje na toj plazi, ali posle ucitavanja koje dolazi posto unistis neke 4 artiljerijske baterije... koliko sam shvatio, tebi se to desava pre toga?

Don Aco,

Ja licno mislim da je mozda problem da stavis patch ili mozda ne smes da pogines na toj plazi da ne bude deza vu. Osim toga uradi quicksave tu na plazi (cini mi se F5 ili F6) pa kada pogines samo ucitaj tu i nastavi.

M

Koliko sam ja razumeo, bomba ga ubije uvek na istom mestu...

Ili sto ti kazes da odigra nivo ispocetka.....

Resen problem. Krenuo sam samo Tarawu da igram iz pocetka i ovaj put sam uspeo da prodjem dalje od iskrcavanja na plazu. Ocigledno se nesto bilo zestoko zabagovalo.

Ja sam je upravo zavrsio na hard nivou i trajalo je ... bogme jedno dve nedelje - ne manijakalnog igranja - svaki dan pomalo - a onome ko je zavrsio za 5 dana svaka cast - zna covek!

Zavrsna borba je bila stvarno ludnica - ne samo sto vodis racuna o Japancima nego i ovi tvoji ti non stop izlecu pred cevku - ali sve u svemu ovo je SUPER igra!!!!

Pozdrav :wave:

Pomagajte, zaglavio sam se.

Radi se o misiji iskrcavanja na plazu Tarawa, naravno.

Digao sam u vazduh onaj toranj na vrhu neprijateljske komandne zgrade.
Sa nje se lepo vidi gde bi trebalo da se ide odnosno vise se artiljerijske baterije koje bi trebalo da unistim ali nikako ne znam kako da dotle stignem!
Unistio sam onaj tenk pored zgrade sto me je rokao i ne znam gde dalje da idem!

Nebih da ti stajem na muku ali imas onaj mali kompas sto te navodi na sledeci cilj.

Pozdrav :bottle:

MOHa PacificAssault pomozite sta dalje

Imam problem kod nivoa gde sam na aerodromu i imam na nebu gomilu japanskih aviona. Mogu da pucam na njih iz onog velikog protiv avionskog topa ili mitraljeza koji je pored u rovu. Skidam ih jednog po jednog (ima ih puno) tada se pojavi ogromni veliki crni avion koga ovi manji verovatno obore i tu je vec nekoliko dana kraj za mene.
Ako neko zna u cemu je fora neka kaze da ne bi zavrsio sa ovom medaljom jer vec polako ali sigurno gubim zivce. HVALA

Missel, moras da unistis te male avione sto jure tog velikog crnog. Veliki crni je tvoj avion.

Zavrsio sam igru, i krajnji utisak je da i nije toliko losa. Samo se treba navici na neke nedostatke. Poslednja misija je fenomenalna.

Ogi jesam bio u pravu da je na kraju pometnja opsta? Imas utisak da svi pucaju na tebe i da granate samo nekako uvek se nadju bas ispod tvojih nogu ?

M

Ma bio si u pravu ali to za granate ne bih da garantujem. :) Jer, ja sam igrao na srednjem nivou tezine i igra mi je bila laka, pogotovu poslednji nivo ali mi se on svideo zbog toga sto je rokanje na sve strane, jako je intenzivna akcija i to mi se svidelo....

Vrh Dno