MarkoJ. je napisao(la):Igra je dosta bagovita , neoptimizovana i zato probaj skinuti patch!
Ogi. je napisao(la):Stigao sam do one misije kada na aerodromu moras da upucavas avione, odbranio sam 3 hangara i sada je misija da unistim tri aviona koji se zovu Crni... , pojavi se jedan veliki crni i nekoliko prdavaca iza njega, niko od njih ne puca, samo se vrte u krug, ja kao nesto pucam, s' tim sto moj Bofor uopste ne puca tamo gde ja nisanim, unistim tog velikog crnog i odjednom se kao igra prekine i kao nisam zavrsio misiju!?!? Sta tu treba da se radi?
Inace, igra je najgori FPS koji sam u zivotu igrao, znaci gora je i od DOOM-a, a mislio sam da je to nemoguce. Ali bih ja ipak da je zavrsim, da se kaze.![]()
miha\zero je napisao(la):Instalirao sam patch i iskreno nema poboljsanja u odnosu na NE patchovanu igru. I dalje ne mogu da nateram igru da ima FSAA.
Tvoj bofor puca, ali ti treba da presretnes putanju gde ce da se nalazi avion u trenutku kada zrno eksplodira ili u prevodu malo ispred aviona (takozvano preticanje). Cilj te misije je da unistis bombardere koji se obrusavaju na pistu i unistavaju tvoje avione.
M
Ogi. je napisao(la):Ma presao sam to, ja sam u stvari pucao na svoj avion, uopste nisam lepo procitao objectives.
Nego, sada imam drugi problem:
Sta raditi u onoj misiji kada treba da se unisti japanski nosac aviona i onaj ratni brod?
Imam 4 bombe i jedan torpedo.
Sve 4 bombe sam bacio na nosac, on gori ali nece da potone a kada ga pogodim torpedom (isto tako i taj drugi broj) nista se ne desava, cak ne dodje ni do eksplozije, samo voda pljusne. Vise nemam cime da ih gadjam.
Da mi je samo znata sta sada ne radim kako treba.
Ucitao sam nivo jedno 50 puta minimum.
P.S. Nekako sam uspeo da unistim Carrier i onda mi ostanu dve bombe i bacim ih na onaj ratni brod i nista, nece da potone, a mitraljez iz aviona mu nista ne moze!?!?
Da li ste vi prvo unistili one avione koji lete (jer ih vasi saborci ne unistavaju nego samo lete bezveze i smetaju) ? Znaci, istraumirao sam se najzesce, kada snimim poziciju i ponovo je ucitam uvek me nesto pogodi i cao...
Aca je napisao(la):Ja ili sam blesav ili kraj uopste ne postoji. :d Dosao sam do onog Tarawa ostrva i iskrcavanja na plazu i u onoj opstoj pucnjavi kad mi se ucini da su svi japanci mrtvi i da treba krenuti negde dalje, odjednom zvekne neka bomba ni otkuda i tu poginem. Posle toga me opet vrati na pocetak igre u onaj kamp za obuku i sve Jovo nanovo iz pocetka. :d:d
miha\zero je napisao(la):Ma ima kraj, ali je toliko daleko da ce vam se ciniti da je to tek 1/3 igre. Kada sletis na nosac aviona i pocnete iskrcavanje na TARAWA ATOLL igra je jedno 10x teza jer svi pucaju na tebe, ima trenutaka kada osvojite brdo vas trojca a japanci nasrcu narednih 10 minuta na vas u gomilama. Kada vas 8 napada japansko utvrdjenje. A municije nikad dosta. Jesam spomenuo da vas svi gadjaju ? Cak i oni koji nisu na mapi. Znaci opsta ludnica metaka .... zalutalih metaka ima previse.
<
Kovac je napisao(la):Nebih da ti stajem na muku ali imas onaj mali kompas sto te navodi na sledeci cilj.
Pozdrav :bottle:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari