Šta je novo?

MOH Allied Assoult secka

mikihog

Čuven
Učlanjen(a)
02.04.2004
Poena
620
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Na AMD 2,5+, 512 RAM, fx5900 noviji drajveri.

Secka mi kao Far Cry. U zgradama manje, u dzungli vise. Sve je na Maksimumu.

Kako radi kod vas.

Ogi. je napisao(la):
Je l' mozda mislis na Pacific Assault? Nemoguce da ti AA secka.
uff, da pacifik assault, ovaj najnoviji.

Skini patch od oko 60mb!!!
Valjda nece seckati!!!

Igra je zahtevna do j@j@, cisto sumnjam da ce patch da pomogne. Meni je Far Cry radio bolje od nje.

Pa za pocetak smanji na medium ili low, meni na 1024x768 low radi ok na 9600xt, ostalo isto kao tvoje. U stvari, trebalo bi da mi radi ok, demo je radio, a igru nisam jos nesto specijalno igrao, samo sam odigrao prvi nivo i radio je ok, nisam jos bio u sumi.

Jel bi pomoglo jos 512 RAM

POmoci ce sigurno ali zar nije lakse malo smanjiti podesavanja?

Evo, posto sam zavrsio HL2, uzeo sam da igram PA i kao sto rekoh, na istoj masini kao tvojoj sem sto mi je graficka 9600xt (i proc mi je o/c na 2GHz) mi sasvim lepo radi na 1024x768xlow - mooozda po nekada secne ali sve u svemu, odlicno radi.

Mislim da ce patch ipak da pomogne jer su oni i naveli da skidanjem patcha povecvaju se perfomanse u igrama...
Koje drivere koristis...???

Slicna konfiguracija (9600Pro) i sve radi OK.

Nego nevezano za performanse - stadoh kod onog dela gde ti napadaju bazu a ti delis pravdu sa onim topom - koliko jos ima do kraja - nakupilo mi se jos igrica pa neznam sta cu pre :p

Pozdrav :type:

M3 je napisao(la):
Mislim da ce patch ipak da pomogne jer su oni i naveli da skidanjem patcha povecvaju se perfomanse u igrama...
Koje drivere koristis...???

66.81

A, gde da skinem taj patch.

Poslednja izmena:
Da li je uopste izasao?
Kladim se da je ogroman, i skoro nedostupan za dial-up korisnike.
Ne pamtim kada sam poslednji put video patch koji malo zauzima.

Poslednja izmena:
Ovaa nova MOha je duplo zahtevnija od HL iako grafika nije ni priblizna

PA je definitivno ****** zivo!!! Sta je bre sa ovom igrom!? Totalno imam neki cudan/glup osecaj tokom igranja, oruzje je neverovatno neprecizno, samo ides kroz dzunglu... kakva glupost... bruka i sramota za Allied Assault. O seckanju i da ne pricam.

A sta si ti ocekivao!!!He he he!

Ja skinuo i instalirao patch. I... igrica nece da se pokrene. Reinstalirao sam je i sada radi.
Jel treba neka posebna finta da se taj patch instalira?

mikihog je napisao(la):
Ja skinuo i instalirao patch. I... igrica nece da se pokrene. Reinstalirao sam je i sada radi.
Jel treba neka posebna finta da se taj patch instalira?
Novi crack za tu verziju... potrazi po netu.

Je*em ti igru, secka na 6800Ultri u svakoj rezoluciji i na svakom podesavanju, nevezano za drajvere! Ma i da ne secka, ****** neopevano.

Nece patch mnogo pomoci. Igra je po broju upotrebljeni shadera i kolicine poligona na nivou FarCry-a, a masina sa 512MB memorije i FX5900 karticom se ne moze nazvati jakom (bas ove dve kategorije sistema koje sam pomenuo se mogu nazvati uskim grlom). Dakle, da je u pitanju 1204 MB memorije i barem 9800 Pro, onda je ok da se neko chudi sto mu igra secka na high detaljima...

Sta raditi u onoj misiji kada treba da se unisti japanski nosac aviona i onaj ratni brod?

Imam 4 bombe i jedan torpedo.
Sve 4 bombe sam bacio na nosac, on gori ali nece da potone a kada ga pogodim torpedom (isto tako i taj drugi broj) nista se ne desava, cak ne dodje ni do eksplozije, samo voda pljusne. Vise nemam cime da ih gadjam.

Da mi je samo znata sta sada ne radim kako treba.
Ucitao sam nivo jedno 50 puta minimum.

Nazad
Vrh Dno