Šta je novo?

MOH-a 3

• Začetnik teme Začetnik teme Nedjo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ali pazi link - money.cnn.com. Sjajno 🙂
MOH3 na U3 engineu - to ce biti keva!

Evo ja se radujem najvise od sve dece 😀

Pošto, kada je reč o FPS-u, moj glas vredi kao hiljadu, tvoji istomišljenici ne moraju ni da se javljaju.

P.S. Verovato jedina tema u istoiji u kojoj se slažemo Nedjo, Maxa i ja 😉

SoSo je napisao(la):
tvoji istomišljenici
Kojih bre mojih istomišljenika? Ja govorim o tome kako se o igri ništa ne zna osim da će, eto, verovatno biti na U3 endžinu. I čemu poenta ovog topika? Nije mogao da ide u neke generalne rasprave o igrama? Nego će sada 3 strane tvojih istomišljenika™ i sapostupača© da balavi "to, jedva čekam da rokam Švabe LOL OMG", "baš me zanima kako će sada da izgleda iskrcavanje u Normandiji ROFLMAO", da izlažu kako su proveli divne dane uz prethodne nastavke i kako su pred ikonom Bogorodice višeručice plakali za nastavkom koji će da bude "vau jes to" i tome slično.

SoSo je napisao(la):
slažemo se Nedjo, Maxa i ja
Besveti trijumvirat :Klanjanje :d

Meni nije jasno kako je moguće da ljudi u Srbiji ne kapiraju da su te WW2 igre skoro isključivo pravljene zbog multija što čini 90% njihovog hype-a (udri Švabu/udri Saveznika/udri Komunistu, na šta se svi zapadnjaci - ne bez razloga - permanentno lože) i konstantno posmatraju te igre sa stanovišta dosadnih single kampanja koje niko ni ne odigra do kraja...a oni ih igraju po 5-6 puta, i još se hvale time :lupko:

Poslednja izmena:
filipenko je napisao(la):
Besveti trijumvirat :Klanjanje :d

Meni nije jasno kako je moguće da ljudi u Srbiji ne kapiraju da su te WW2 igre skoro isključivo pravljene zbog multija što čini 90% njihovog hype-a (udri Švabu/udri Saveznika/udri Komunistu, na šta se svi zapadnjaci - ne bez razloga - permanentno lože) i konstantno posmatraju te igre sa stanovišta dosadnih single kampanja koje niko ni ne odigra do kraja...a oni ih igraju po 5-6 puta, i još se hvale time :lupko:

Igrao bi ja multi ali sa cime prijatelju, sa cime? ALO ceo San Francisko ima besplatan wireless net, a gde smo mi, cekam ko kuche da dobijem smrdljivu dvojku i onda predjem na revoluciju zvana adsl, a i tu dolazi do izrazaja sposobnost gledanja u pasulj...sramota
Igram ono sto mogu i to je to

Poslednja izmena:
SoSo je napisao(la):
Pošto, kada je reč o FPS-u, moj glas vredi kao hiljadu, tvoji istomišljenici ne moraju ni da se javljaju.
Kakvo je ovo omalovažavanje neistomišljenika? Vi mora da ste baš neka moćna trojka? :d
Ovo je skroz tačno. Prešao sam samo MoHAA, ne sećam se kraja... a, ček, sećam se da sam se smorio. Ali je u multiplayeru bila ludnica. MoHAA je imao najbolji multiplej tada.

Ostale WW2 pucačine sam samo probao, pa igrao multiplayer. Inače, da ne bude zabune, veliki sam ljubitelj singleplayer igara, a MoH to teško može da pruži onako kako treba.

Može li multiplayer? Uz BF koji konstantno štancuje ista kuća i koji je sjajan... sumnjam. Dakle, očekujem da će biti gore od Pacific Assault.

Poslednja izmena:
Opa, zli istomišljenici upropašćuju divno zamišljen koncept ovog topika :d

@Wild Boy
Naravno, nemoj ni jednog trenutka sumnjati da ne razumem probleme sa kojima se prosečan igrač susreće u Srbiji. Ali, oni koji procenjuju igre nemaju takvih problema već svi listom imaju brz net, kao i ljudi koji se na ovom i drugim topicima deklarišu kao ekselentni ljubitelji franšize. Da se razumemo, i ja sam, što je najgore :d, sve to prešao (po jedanput doduše, sa izuzetkom poslednjeg dela gde nisam imao živaca da završim američku kampanju, a mislim da isto još jednu nisam doterao do samog kraja, britansku ili sovjetsku...), ali zaista ne vidim čemu više igranje nečega takvog u singlu, ma sa kakvom grafikom. Posebno ne kapiram čemu ushićenja. Ako je do grafike - pa biće još 10 igara na Unreal 3 mašini.

Opa, zli istomišljenici upropašćuju divno zamišljen koncept ovog topika :d

@Wild Boy
Naravno, nemoj ni jednog trenutka sumnjati da ne razumem probleme sa kojima se prosečan igrač susreće u Srbiji. Ali, oni koji procenjuju igre nemaju takvih problema već svi listom imaju brz net, kao i ljudi koji se na ovom i drugim topicima deklarišu kao ekselentni ljubitelji franšize. Da se razumemo, i ja sam, što je najgore :d, sve to prešao (po jedanput doduše, sa izuzetkom poslednjeg dela gde nisam imao živaca da završim američku kampanju, a mislim da isto još jednu nisam doterao do samog kraja, britansku ili sovjetsku...), ali zaista ne vidim čemu više igranje nečega takvog u singlu, ma sa kakvom grafikom. Posebno ne kapiram čemu ushićenja. Ako je do grafike - pa biće još 10 igara na Unreal 3 mašini.

Poenta jedne takve WW2 SinglePlayer kampanje bice proziveti zadovoljstvo i aktivno ucestvovati u atmosferi kakvu je pruzilo recimo gledanje Saving Private Ryan, ili jos bolje, serijala Band Of Brothers. I zaista jedva cekam da se sto vise priblize tome. MP uzitak nikada nece moci igrati na tu kartu, niti treba. Imamo SP, za jednu vrstu zadovoljstva (zadovoljstvo kao posle odgledanog filma) i drugu, MP vrstu zadovoljstva, koje proistice iz takmicarskog duha. :eyebrows:

.:GoRaNStEin:. je napisao(la):
Poenta jedne takve WW2 SinglePlayer kampanje bice proziveti zadovoljstvo i aktivno ucestvovati u atmosferi kakvu je pruzilo recimo gledanje Saving Private Ryan, ili jos bolje, serijala Band Of Brothers. I zaista jedva cekam da se sto vise priblize tome. MP uzitak nikada nece moci igrati na tu kartu, niti treba. Imamo SP, za jednu vrstu zadovoljstva (zadovoljstvo kao posle odgledanog filma) i drugu, MP vrstu zadovoljstva, koje proistice iz takmicarskog duha. :eyebrows:
Može biti. Premda, opet ne vidim zadovoljstvo igrati nešto nalik na film, odnosno što je proisteklo iz filma. Puno polažem na priču i njenu maštovitost, a ovde je već davno rečeno sve što je moglo da se kaže (da ne idem u to da sam pasionirani ljubitelj istorije i što znam odlično kakav je odnos snaga bio, prvenstveno na tom zapadnom frontu o kojem bezgranično smaraju 🙂 ) Ali, potpuno kapiram i poštujem da to nekome može biti dobar osećaj o kakvom si govorio.

Zaista retko zalazim u podforum Igre... Nisam imala pojma da se ovde vode tako ozbiljne istorijskofilozofske rasprave potrekpljene cinjenicama, a sve to upakovano u pricu o ekonomslom stanju u zemlji i na kraju zafilovano pricom o nasem mentalitetu, uz naravno par opaski cije dublje znacenje bi trebalo konsultovati neki prirucnik iz para... psihopatologije 😀

Poslednja izmena:
Fali samo ljuta kleka™.

SoSo je napisao(la):
Zaista retko zalazim u podforum Igre... Nisam imala pojma da se ovde vode tako ozbiljne istorijskofilozofske rasprave potrekpljene cinjenicama, a sve to upakovano u pricu o ekonomslom stanju u zemlji i na kraju zafilovano pricom o nasem mentalitetu, uz naravno par opaski cije dublje znacenje bi trebalo konsultovati neki prirucnik iz para... psihopatologije 😀
definitivno nesto nije u redu sa konstalacijom zvezda te cu reci: svaka ti je na mestu!

A ti filipenko malo smanji dozivljaj sa smaranjem u svim tredovima sa svojim extremno dubokim analizama i borbom za otvaranjem ociju nama zavedenima zapadnom demagogijom!

Ja sam unuk partizana i naslusao sam se pravih ratnih prica ohoho i savrseno mi je jasno kakvu sliku ameri farbaju kroz ove igre, ali to je krajnje nebitno jer je rec o prokletoj IGRI! Ja bih voleo da neko napravi igru po pricama mog dede, ali znam da se to nikada nece desiti. No to mi ne smeta da uzivam u jos jednoj iteraciji igre iz omiljenog mi zanra, koja ce pri tome biti napravljena u fenomenalnoj U3 masini...
Ako ces da pricas o igri i temama vezanim za nju, a ne za globalizaciju, onda izvoli nastavi druzenje sa nama, u suprotom izvoli napusti tred!

I da dodam na ovo i odgovor na jedno Filipenkovo pitanje koje SoSo i Nedjo nisu pokrili: Tred je otvoren čim se čulo za igru, a u njega ćemo postovati i linkove kad se pojave prvi screenovi, intervju, video ili demo. Do tada će proći neko vreme, ali tred će biti tu!

Nedjo je napisao(la):
A ti filipenko malo smanji dozivljaj sa smaranjem u svim tredovima sa svojim extremno dubokim analizama i borbom za otvaranjem ociju nama zavedenima zapadnom demagogijom!

Ja sam unuk partizana i naslusao sam se pravih ratnih prica ohoho i savrseno mi je jasno kakvu sliku ameri farbaju kroz ove igre, ali to je krajnje nebitno jer je rec o prokletoj IGRI! Ja bih voleo da neko napravi igru po pricama mog dede, ali znam da se to nikada nece desiti. No to mi ne smeta da uzivam u jos jednoj iteraciji igre iz omiljenog mi zanra, koja ce pri tome biti napravljena u fenomenalnoj U3 masini...
Ako ces da pricas o igri i temama vezanim za nju, a ne za globalizaciju, onda izvoli nastavi druzenje sa nama, u suprotom izvoli napusti tred!
Ne prica on o uglu iz kog je prica ispricana, nego o tome da je svaka wwII igra fuckin' ista 🙂

so what?
Kad odigram FEAR po drugi put, opet cu zveknuti koju misiju COD2... 😉

byMaX je napisao(la):
Tred je otvoren čim se čulo za igru, a u njega ćemo postovati i linkove kad se pojave prvi screenovi, intervju, video ili demo. Do tada će proći neko vreme, ali tred će biti tu!
A da vi ovo lepo stavite kao sticky? :d

Nazad
Vrh Dno