Šta je novo?

Moguci problem oko graf.karte

• Začetnik teme Začetnik teme aca85
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

aca85

Slavan
Učlanjen(a)
22.12.2008
Poena
319
Zanimljivo,instalirao juche 9.2 ccc i radilo sve ko bubica,danas ustao i upalio komp,a joj nevolje.(trenutno imam samo instalirano Fear 2 i Stalker :cs ) Upalim ja igre i sve je ok ,e onda tokom rada,slika je nestajala i pojavljivala se opet,crn ekran (kao da je driver prso,pa opet proradio),i onda posle par puta "ovog paljenja/gasenja" ili sta god,zakuca se sve ,crn ekran i zapisti 3 puta memorija (verovatno mem.graficke) :trust: ae vazi.
Vratim nazad 8.12 (koji su radili kao suzica) i upalim igre,ok radi ,e onda posle 30tak min igra (svaki put) opet se zakuca pc,crn ekran,zapisti mem.3 puta ... restart,radi normnalno,Sta mislite ,jel grafa ili nesto 2.? nadam se da je graf.jer sam planirao sutra da idem i da je menjam za bilo sta drugo.
Napominjem da mi je karta juce (dok je sve bilo ok) bila OC,a danas posle 1. crash-a je drzim na fabrickim klokovima.

Poslednja izmena:
Jel si proveravo temperature Gpu,Cpu i koje ti je napajanje?Ja sumnjam na win probaj da ocistis drajvere sa nekim driver cleaner-om i snimis drajvere opet a ako te ne mrzi baci svez win 100% ce ti problem biti resen.

Gpu ~ 80C (terao sam i do 90 bez prob) Cpu ~ 40.Psu ~ cm 430w (dosad je radilo,cisto sumnjam da psu ima ikakve veze,jedino ako preko noci se nije smanjilo na 300w :d ).
Pa iskreno mi se nova vista ne nabacuje(a nije zagarantovano da bi to bilo resenje) a uvek ocistim sve drajvere sa Driver Cleaner-om.

Zasto su ti tako visoke temperature?Ta tvoja kartica radi na nesto mnogo malo vecim naponima od moje(gledah joj bios pre nekog vremena),a imamo isti kuler na njoj(Glaciator),a opet,imas 20+ stepeni vise od mene(meni je posle 3-4h warheada temp bila 68C za gpu,73-74 za memaru) ..Proveri ti opet zasto su ti temp tako(bar po meni) visoke,mozda ti je zarpljan kuler na kartici ili nesto slicno..

Temp na Gpu mi jedino prelazi 80c kad sam igrao Crysis.A inache Fan speed drzim na 60% max.Volim tisinu,a drzao sam i na 50% bez problema (kad sam igrao crysis).

Poslednja izmena:
Temp na Gpu mi jedino prelazi 80c kad sam igrao Crysis.A inache Fan speed drzim na 60% max.Volim tisinu,a drzao sam i na 50% bez problema (kad sam igrao crysis).

Meni je fan fixiran na 40%,jedino kad radim neki test pustam ga na 100%..Zar se taj tvoj vent na kartici cuje?Kod mene povecava brzinu ali se ne cuje bilo da je 100% ili 25%..Izvini za off,mada opet,ne mora da bude off,meni su temp i dalje cudne.
:wave:

Hmmm,pa moguce da ima neke veze,bacicu pogled na kuler,mada one obichne 4850 kartice rade u full loadu normalno na 80C. ^^

Nazad
Vrh Dno