Šta je novo?

Mogu li se spojiti dve veze ikako???

Twix

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.12.2001
Poena
679
Naime,
imam neki laptop (nebitno),imam i IR port,i bla,bla,znaci konektujem se na gprs 063,i sve je cool,i brzina i sve.E onda,imam i modem na laptopu...
Evo sta sam uradio. Konektovao sam se na gprs,i sve radi,i onda dok sam bio konektovan,ubacim ja tel zicu u modem i startujem i dialup konekciju i isto se uspesno konektujem,drugim recima imam dve konekcije odjednom.....Sve to moze bez problema,medjutim,internet koristi naravno samo jednu konekciju,a kad je diskonektujes onda predje na drugu konekciju....
E,sada,da li postoji software ili neka fora koristiti OBE KONEKCIJE ISTOVREMENO.Npr u stanu imate dve obicne tel linije,a u komu dva modema,pa zasto nebi radili istovremeno??? zar ne?

Zna li neko nesto o ovome,da li je moguce ili nije,i ako jeste,KAKO???
Pozdrav

Bilo je vec o ovome a fora je u tome da provajder mora to da podrzava!
Evo shta je barakuda napisao:
barakuda je napisao(la):
Da bi se povezao na dve linije trebaju ti 2 modema logicno
E sad u setovanju za konekciju neznam tacno gde se nalazi imas opciju use multilink ili tako nesto,cekiras to i onda treba da dodas drugi broj koji ce da zove .Jedina prepreka u svemu tome moze biti to da tvoj provajder mora da omogucava multisesion (nekada je imao tehnicom) jer u celom ovom setovanju koliko se secam mozes da podesis jos samo dodatni broj a ne konekciju username i sl..
Mada ja sam se stim igrao mnogo davno pa mozda sada ima neka bolja fora..

u svakom slucaju nadam se da sam ti barem malo pomogao
Poz.Bane

EDIT:Fuckin' laptop :d

Da u tome je fora...ne znam za ostale ali win XP to omugucava

Ali ovde je rec o dva razlicita provajdera...
Sigurno je dosta nas pokusalo istu foru, bilo bi lepo da se surfuje sa modemom dok preko GPRS skidas nesto ili obratno ali izgleda nije moguce

Nazad
Vrh Dno