Šta je novo?

Mogli bi na karting ?

Znam i koji je kart najbolji i nije prica nego je stvarno istina,mislim da je 7-ica koliko me secanje sluzi jer od proshle god nisam vozio,nikako da stignem,malo sam treniro na motornim sankama,krosevim i ostalim cudima :)

Ufff jedva cekam da malo provezem matorog cikicu :)

Kolko kosta taj (sh)kart po satu?

Znam i koji je kart najbolji i nije prica nego je stvarno istina,mislim da je 7-ica koliko me secanje sluzi jer od proshle god nisam vozio,nikako da stignem,malo sam treniro na motornim sankama,krosevim i ostalim cudima :)

Ufff jedva cekam da malo provezem matorog cikicu :)

Svaki put sam vozio drugi karting, i svaki put drao, a mislim da u 7 nikad nisam seo :)

<transkript razgovora drivera i onih tamo sto iznajmljuju kartinge - thanks to insider>

E, treba neke klince da operem, spremi mi kart 7, ali mu promeni broj u 9, a devetci stavi da pise 7.Naravno nemoj nikome da u tom intervalu kada se ja takmicim iznajmujes taj kart, dobro cu ti platiti kada mi stigne plata iz Sony-ja :D

<end of transkript>

NHF driver :d

Poslednja izmena:
Istina je da ni jedan od kartinga ne vuče isto, ne koči isto itd. jer se popravljaju po potrebi. Istina je i da mi je Driver prošli put uleteo u najbolji karting pa je bio najbrži (izvini ali tako je), ali je istina i da treba dobro da voziš, ali i da znaš stazu, da znaš zakone fizike, matematike i hemije :D

Istina je i da idem ako se dogovorite sledeće srede (ostalim danima je 900 ili 950, nisam siguran.

A to što svi kažu, nije istina :D

Nego bre, šta bi sa trkom, jel se ide sledeće srede il ne? Kako vidim prštaće benzin na sve strane :D

Ako ne ove srede, hocete li sledece? Recimo oko 6h - 6:30h.

Ok, posto vidim da je za proslu sredu vladalo "veliko" interesovanje :d, ajde da idemo ove srede (29.08). Trebalo bi da bude lepo vreme, pa da se nadjemo oko 17:00. Vreme nije fiksno, pa bi voleo da cujem i ostale predloge.

Odlicno, samo da se jos ljudi prijavi i bice super. Dolazis sa ortacima ili sam? Ako moze mobilni na PM, da ne bude kao prosli put.

Ne obecavam ,ali se nadam da cu moci i ja da dodjem

Ja necu moci,idem u Backi Petrovac da servisiram Meckicu pa cu se zadrzati ceo dan tamo negdje u Vojvodini,NS i slicno :)

Poslednja izmena:
E Shiki, Shiki a polagao sam nade u tvoju pobedu i samim tim prestankom drivera da pominje i Sony i MS, ali izgleda nista od toga.Eh, sudbino prokleta da si :d

p.s.Ovo bi trebalo uraditi isto i sa filipenkom, ali zbog njegove tezine to bi bio vrlo lak posao, dok je driver ipak kapitalac i tesko ga je dobiti :)

Auuuuuu ovde bilo nekih prozivki koliko ja vidim,pa ima da nekako dodjem,kako ne znam,ali sva sreca pa 230 konja lepo ide,doletecu do Huje.... Driveru prso si :D

Jel bilo shta ? Ja nikako nisam mogao da dodjem,tek sam u 7 usho u kucu,a u 8 mi je vec doshlo neko drushtvance :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno