Šta je novo?

Mogli bi na karting ?

driver

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
1,170
Ajde ljudi prodje leto, igrate samo te geek drushtvene igre, mogli bi jedan karting da opalimo :)

Poshto je sreda happy day (700 kinti valjda), mogli bi tamo oko 17h. Za taj dan predvidjaju sunchano 30 stepeni pa da ne idemo bash mnogo rano zbog vrucine.

Dizite ruke ko ide, mozda dobijemo i neki popus' ako nas bude vishe.

Poslednja izmena:
Popuš ako ti daju uzmi :)

Sreda može.

bas htedoh da pitam. moze.

Gde je to "tamo"? Jel kod mostarske petlje ono?

Jos jedan ZA, mada ce mozda i jedan ortak da podje, ako ne smeta?

Do 4 radim,mozda zakasnim neki minut,ali cu doc 100%,jedino ako se bash neshto nepredvidjeno ne desi,samo nemojte ko proshle god da ja dodjem a nikog nema... Poshtujte vreme:)

Ne sreda, ne sreda, samo ne sredaaaa.
Jel' moze drugo okupljanje u cetvrtak, petak, subotu?

PROMENA PLANA, KRECEMO SA POJAVLJIVANJEM U 18.30h

Poslednji put kad sam bio na kartingu, imao sam 115kg ( malkice sam preterao sam bodi bildingom ), bio sam najsporiji zbog težine, a onda mi je butina zaglavila upravljač,
te sam spektakularno izleteo sa staze :D

Fun times!

Ja nazalost ne mogu da stignem...

PROMENA PLANA, KRECEMO SA POJAVLJIVANJEM U 18.30h

Mogao si i kasnije da kazes... :smash:

Maltene od 14h nisam bio kuci (pa nisam ni mogao znati za promenu plana), i taman isplanirao posao do pola 5, kako bi u 5 - 5:15 bio na stazi. Dosli ortak i ja, kad ono nigde nikog! :mad: A otisli oko 6:20, eee da sam ostao jos 15 minuta duze...

Nego kako sledeci put (ako bude bilo) da vas prepoznam? Ako moze po kolima... ili br. telefona na PM, da ne bude kao danas.

Eee, izvinjavam se, grupa od 10ak ljudi koji su doshli su smorili da dodju u 19h, nisam znao ranije da nece u 17, a nadao sam se da cete baciti pogled na bench ;)

I shto niste vozili vas dvojica kad ste vec bili tamo, ionako bi se osramotili protiv mene na stazi :)

Poslednji put kad sam bio na kartingu, imao sam 115kg ( malkice sam preterao sam bodi bildingom ), bio sam najsporiji zbog težine, a onda mi je butina zaglavila upravljač,
te sam spektakularno izleteo sa staze :D

Fun times!

Ajde ne vadi se, kazi lepo ne znam da vozim :) Ja sam proshle godine drao ostale sa 130Kg, shta mislish shta im sad radim sa 80 :D

Poslednja izmena:
Ae na crtu u 100e ? :)

Prijavljujem se i ja,dajem komp sa sve periferijama,a za uzvrat uzimam kola (to je i bitniji deo,poshto ne gubim nikad :) ) lazna skromnost,ali tu je moj drug Andrej koji ce da potvrdi :D

Tako su se lozili i ovi danas pa sam ih u 10 minuta krenuo da prestizem za krug :D

Treba josh da jedete pasulja deco :D

Tako su se lozili i ovi danas pa sam ih u 10 minuta krenuo da prestizem za krug :D

Treba josh da jedete pasulja deco :D

Zato sto se trkas protiv onih koji nemaju dozvolu :D

Prosecni vozac juga kada bi seo za kart bi te odmah ili presisao za krug ili otisao van staze, zato sto bi dao po gasu :D

Samo cekam jedan dan kada ce neko da te pobedi i da trazi zbog toga da prestanes da pominjes jednu firmu i njene proizvode u negativnom kontekstu :d

Poslednja izmena:
I shto niste vozili vas dvojica kad ste vec bili tamo, ionako bi se osramotili protiv mene na stazi :)

Pa naravno da smo vozili, sigurno nisam dosao da gledam kako drugi voze. :d A sto se tice ovog drugog, cemo vidimo kad sledeci put budemo vozili ;) Ako me dobijes, placam ti sledecu turu :eyebrows: :wave:

Zato sto se trkas protiv onih koji nemaju dozvolu :D

Prosecni vozac juga kada bi seo za kart bi te odmah ili presisao za krug ili otisao van staze, zato sto bi dao po gasu :D

Samo cekam jedan dan kada ce neko da te pobedi i da trazi zbog toga da prestanes da pominjes jednu firmu i njene proizvode u negativnom kontekstu :d

Stvarno ima rupa na ovom forumu.... :d

Samo da uzmem slobodan dan i bez shale kladimo se u min 100 evra,ali da cu da te dobijem sa min tri kruga,jer ovako mi nije feeling za par sekundi,neko da padne jedno ponizavanje i onda cesh morati u potpisu da drzish KONZOLE SU NJESRA :D:D:D

samo jedan mali savet za sve one koji nisu bili a imaju preko 190..dakle koma je dobro se spakovati u taj karting i voziti koliko toliko udobno..znachi chisto da kazem ljudima da se ne smore kad vide kolicno je ona raketica..:D meni je trebalo bezmalo 5 minuta da se uglavim unutra..

Molim te Shiki, samo ga ti dobi...
I ne dozvoli mu da prvi bira kart, jer se pricalo da postoji jedan koji je bolji od ostalih.
A mozda je i to tajna driverovog uspeha :d

Ja bih se rado trkao, ali ne zelim da gazim dostojanstvo nas jugasa trkajuci se sa hondasima :D
(a u stvarnosti bi odmah izleteo sa staze, jer sam blagi ocaj za voznju, ili bi slucajno udario driverov kart i izgurao ga sa staze kao sto su Shumahera udarili pre par godina :) )

Poslednja izmena:
Evo i ja ocu da se prijavim. Vozim tempa shto ispunjava standarde, a i imam dobru tezinu za aerodinamiku :d

Oce neko sledece nedelje?

Nazad
Vrh Dno