nikk18adsl
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.07.2007
- Poena
- 350
Naslov sve govori.
Kakve su preporuke? Opsti uslovi su: necujan rad (12 ili 14cm ventilator), preko 500W i 40A kombinovano na +12V granama, modularnost, bar 2-3 godine garancije.
Naslov sve govori.Kakve su preporuke? Opsti uslovi su: necujan rad (12 ili 14cm ventilator), preko 500W i 40A kombinovano na +12V granama, modularnost, bar 2-3 godine garancije.
pa sada je dodao u naziv treda do 9000din, ja kada sam pisao nije spominjan nikakav odredjen iznos, ja sam mu predlozio ono sto je najboljeCekaj da se uhvatim za nesto, vidim kod nas cenu od ...170e :S:. Da trazim iskljucivo modularno napajanje, za do 90e i ja bi verovatno uzeo gorepomenutog Chieftec-a tj. njihovu CFT seriju.
Sto se tice IT Sveta, ne da nisu tacni, nego ne znam kako ih nije sramota zbog onoga. Nijedna cena nije tacna. Gledao sam za svaku prodavnicu posebno, i samo je WinWin sa 7300din, ali mislim da ga i nemaju vise (mora da proverim), a sledeci je Gigatron sa oko 7900din. Svi ostali pucaju preko 8200din pa na gore. Pogledacu i ove manje reklamirane prodavnice sa PC Berze. Ako ovu temu gleda neki prodavac, i moze da ga ponudi ispod 8000din, neka se javi na PM.
pa sigurno ti ne bih preporucio skoro duplo skuplje napajanje
a i taj chieftec je prejako za ono sto imas, mada za naredni upgrade neces morati da brines o napajanju![]()
LC8700.
Sad bas gledam, u Hellas-u je CFT-600-CS skuplje od CFT-650-CS za 100 dinara.Pitanje je da li su i to sve tacne cene...
Pa to ako je blesav.
Dobro je i to LC napajanje, potpuno isto kao i Chief (4x18A- 576W), samo je malo skuplje (svugde preko 90e), pa me to koci.![]()
Pa 8700 jeste (bio) isti unutra kao CFT, e sad ne znam za novu verziju V2.2 kakva je.Nisam mislio bukvalno isto i iznutra, vec samo po jacini struje po granama i kombinovano, ali mi i LC8700 i CM Silent Pro 600W prevazilaze budzet. Ako mi stvarno uleti ovaj cft-650-14cs za 8200, bio bi ok kupovina, zar ne? Na vecini mesta nema ni onaj od 600W za te pare... Evo danas pitam za cft-600-14cs u jednoj lokalnoj radnji, moze da se poruci, sledeceg dana stize, a cena 8440din.Nece da moze...:smoke:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari