Šta je novo?

Modovano kuciste

KIBLA`s

Čuven
Učlanjen(a)
11.12.2003
Poena
680
Moja oprema  
CPU & Cooler
i9 13900KF & NZXT kraken 360
Matična ploča
Asus Tuf Gaming Z690-Plus
RAM
2 x 32 GB Kingstone Fury DDR5
GPU
Asus Astral 5080 OC Gaming
Storage
2x1TB Kingston SFYRS/1000 + 2x1TB Patriot SSD
Zvuk
Creative Sound Blaster X3
PSU
Seasonic prime GX-1300
Kućište
Fractal Focus 2
Monitor
ROG SWIFT PG278QR 165Hz, G-SYNC
Miš & tastatura
DeathAdder v3 & Logitech Ultrax Premium
Laptop
Lenovo X1
Mobilni telefon
iPhone 16 pro + Samsung S24
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
sve je kucna radinost
farbano u komori
a makina je
P IV [email protected] 231FSB, 1GB transcend memorije@231, FX 5900xt Club3D,maxtor 80GB,ABIT IC7, i ostale manje bitne stvari

Prilozi

• 2.webp
    2.webp
    133.8 KB · Pregleda: 1,868
  • 3.webp
    3.webp
    78 KB · Pregleda: 977
  • 1.webp
    1.webp
    54.2 KB · Pregleda: 1,004
  • S2020077.webp
    S2020077.webp
    32.9 KB · Pregleda: 999
  • S2020080.webp
    S2020080.webp
    54.2 KB · Pregleda: 945
Poslednja izmena:
odlicno jednio mi se ne svidja kako se uklopio CD,Floppy disc na prednjoj strani,trebao si i njih prefarbat 🙂

A sta si ti tu "modovao"???
Koliko ja vidim, ofarbao kuciste u crveno i isekao jedan otvor za fan i to je sve!
Mislim, ok, lepo je experimentisati i imati ideje, al glupo je postavljati ovakve teme kada nista spektakularno nije uradjeno na kucistu i kada to isto rade mnogi kojima je dostupan malo bolji alat/ubodna testera!

lepo odradjeno...

ramzes je napisao(la):
A sta si ti tu "modovao"???
Koliko ja vidim, ofarbao kuciste u crveno i isekao jedan otvor za fan i to je sve!
Mislim, ok, lepo je experimentisati i imati ideje, al glupo je postavljati ovakve teme kada nista spektakularno nije uradjeno na kucistu i kada to isto rade mnogi kojima je dostupan malo bolji alat/ubodna testera!

pa da je sekao ubodnom testerom aluminium bas ne verujem da bi pisao o tome bar jos mesec dana :d

Nije lose, nije lose. I ja mislim da treba da osmislis farbanje prednje strane cd-a i ostalih uredjaja. Ili makar rack da bacis u tu komoru za farbanje.
Do duse to se moze farbati i modelarskim bojama.

Nisi napisao sta radi fan sa strane. Ubacuje ili izbacuje vazduh?
Ako si ga lepo pozicionirao on bi mogao lepo da hladi 3 vruce PCI komponente ili 1 AGP + 2 PCI.

Lepo...

Nego sto nisi veci ventilator stavio sa strane? Ovaj mi deluje kao neka 7-ica. Neki 120mm npr. 🙂 Ja sam 2 takva nabudzio da mi prave promaju. Jedino ako nisi alergican na buku. Mada, iskren da budem, meni mnogo vise smeta zujanje od NB fan-a na istoj ploci i HDD-a nego zvuk od svih ventilatora koliko ih imam.

Jos nesto, zasto hdd iz fioke ne prebacis kod floppy-ja kad vec imas mesta i napravis malo mesta za opticke uredjaje da mogu malo da disu, pogotovu na pisach mislim?

Pozdrav!

@Mali HoBiT

Pa da nisam pljunuo sad lovu na Enermax napajanje, nove diskove i rezace i jos kad bih pritom imao vremena, uzeo bi jedno low cost kuciste, pa da ti dokazem da moze svasta da se uradi sa jednom ubodnom testerom!

a zasto sam rekao da i nije neki mod?
evo ti link, pa gledaj sta su modovana kucista!

hardcoreware Case Mods

Lepo uradjeno - Cestitam!
To je mnogo vise nego sto je vecina nas uradila po pitanju modovanja/prerade kucista.
Pozdrav!

@ramzes, ja pricam o secenju aluminiuma koji je izuzetno rizicno seci sa ubodnom,brusilicom i slicnim alatima, ni o cemu vise...

das lepo 200-500 din. i nosis kuciste na plazmakater i sve se odradi profi, sa finim linijama i prelazima, a ne da cepas stranicu ovim divljim alatima....

Poz.

Ma super si ga sredio ali ja volim kad se uklope stvari, da sve ide jedno uz drugo..monitor & kuciste ...tastatura & mis...mada sve u svemu lijepo je ispalo, samo si mogao malo ovaj CD-Rom da "okrecis" jer dosda oskace...(npr. crnom bojom)...😉
Pozdarrav...:wave:

Gde ima taj plazmakater(teter) 🙂 ? Cuo sam da i u NS ima nesto u okolini Sajma ?

Moj prijatelj se "malo" pozabavio svojim kucistem i evo kako sad to izgleda :happy:

Prilozi

• case1.webp
    case1.webp
    84.9 KB · Pregleda: 1,526
  • case2.webp
    case2.webp
    104.8 KB · Pregleda: 1,176
ventilator sa strane uduvava(se) vazduh inace je iz box kulera Celerona D
ali sam ga ogranicio sa TT prekidacem, a TT ventilator je skinut jer je surov koliko se cuje i vracen je original ventilator na TT bakarni hladnjak
uredjaje sam hteo da faram ali su neki jos pod garancijom pa bi bilo sareno da je teac ofarban a ostalo nije.
inace nije radjeno ubodnom testerom nego sekacem i cekicem i sve posle obradjeno vodenom smirglom

Nije lose s' obzirom da je kucna radinost. Malo mi smetaju neofarbane maske i mislim da bi mnoogoo bolje bilo da je mat crvena a ne ova.

i, ima li informacija o gore spomenutom plazmakateru, pliz?
mislim koordinate ili fon, mail?

zulu listaj oglase...

KIBLAsss
As I said today its perfect... Svaka čast! c u

mene podseca na sveze ofarban ferari vise nego na kompjuter 😉
A jel' je mnogo bucan kad predjes 100km/h? 🙂
Skroz je fino uradjeno, ali je boja suvise jarka za moj ukus, tako da kad ga gledam
sve vreme se pitam jel' sija u mraku...

Lepo odradjen posao, ali zar si bas morao ovu boju da izaberes.

paz ti posle koliko su oni opet aktivirali temu 🙂 posle jedno 7 meseci 🙂 joj majko 🙂

thread rise again
@wolfman
ukusi su razliciti meni je to omiljena boja i bas ta nijasa :d
@CamBieL
ne svetli u mraku a sto bi rekli "Radi, a ne cuje se" :smoke:

Nazad
Vrh Dno