Šta je novo?

modovanje kucista ???

zendraqla

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2003
Poena
680
gde bi mogao da odnesem kuciste da mi izbuse par rupa za kulere ali naravno da odradi neko ko zna i sa pravim alatom a ne neki mile sa turpijom za nokte 😀 ??? koliko bi to kostalo ??? i gde bi mogao da kupim grilove tj mrezice za kulere ??? ako je moguce bez kulera !!! poz 😉

Pa seci sam. Prvo buslicom rupu, pa pazljivo napravis krug ubodnom testerom, pa sve fino simirglas vodenom smirglom. Uostalom, dodji kodd mene da vidis, komsije smo, ja sam na Mirijevu.

a gde imaju grilovi da se kupe? ja sam na jednom mestu nashao za osmicu komad koshta preko sto kinti... malo mi mnogo

@Topuz : mozes li mi postovati sliku te ubodne testere da vidim kako to izgleda , jer cu tako lakse da je nadjem ...

Ako ne znas kako izgleda, nemoj ni da pokusavas da radis sa doticnom makinom. Na Dorcolu postoji firma Belim, pa se obrati njima, imaju prese, alate, inzenjere i majstore...pa ako ih lepo zamolis.. 😉

PA nisam mislio ja ga ga busim nego moj tata on ima iskustva sa tim...ali mene licno interesuje posto on trenutno nije tu kako to izgleda...
Inace ja sam iz Pg 😉
Pozdrav...

dobro pustite busilicu i testeru ... ajde ako neko zna neka kaze !!! stvarno hocu ovo da odradim sto bolje ...

Ljudi evo dosao mi je tata :banana: , i imam tu testeru sa ubodom ...merak...jos samo da ga naceram da mi to odreze.Ljudi koliki plexiglas da uzmem mislim koje debljine ???
Pozdrav... :bottle:

Poslednja izmena:
2mm. I evo vam cuvena ubodna testera u attachmentu.

Prilozi

• SWScan00001.webp
    SWScan00001.webp
    18.6 KB · Pregleda: 136
zendraqla je napisao(la):
gde bi mogao da odnesem kuciste da mi izbuse par rupa za kulere ali naravno da odradi neko ko zna i sa pravim alatom a ne neki mile sa turpijom za nokte 😀 ??? koliko bi to kostalo ??? i gde bi mogao da kupim grilove tj mrezice za kulere ??? ako je moguce bez kulera !!! poz 😉

Imas dodatak koji se stavlja na busilicu i busi savrsene rupe u svemu (lim, drvo, plastika...) Bogom dana stvar za modere!!! 😀
Ima na Buvljaku (ne znam po kojoj ceni) ali ja nisam nasao kad mi je trebalo :S: Inace da jesam, svratio bih kod tebe na kafu il` nesto `ladno i odradili posao za 2.5 minuta :d Naravno za DZ
Grilovi su ti oko stotinak dinara, bilo je u Piramidi a znam i na B. brdu radnjicu koja ih ima, ako se ne varam, u raznim velicinama

M3 je napisao(la):
Ljudi evo dosao mi je tata :banana: , i imam tu testeru sa ubodom ...merak...jos samo da ga naceram da mi to odreze.
Uvek se nasmejem kad procitam tvoje postove... 😀😀

Imas dodatak koji se stavlja na busilicu i busi savrsene rupe u svemu (lim, drvo, plastika...) Bogom dana stvar za modere!!!
Ima na Buvljaku (ne znam po kojoj ceni) ali ja nisam nasao kad mi je trebalo Inace da jesam, svratio bih kod tebe na kafu il` nesto `ladno i odradili posao za 2.5 minuta Naravno za DZ
Grilovi su ti oko stotinak dinara, bilo je u Piramidi a znam i na B. brdu radnjicu koja ih ima, ako se ne varam, u raznim velicinama
`ebi ga ... kako ne nadje ??? bas me interesuje koliko to moze da kosta ... kada bi svracao sumnjam da bi nasao kafu posto je ja ne pijem, ali nesto ladno bi sigurno bilo (pivo) ... samo morali bi da pijemo posle odradjenog posla a ne pre ... to sto hocu da uradim mora da lici na nesto ... a reci mi otkud tolika cena tih grilova ??? mislio sam da ce biti jeftinije ... mada nije ni to nesto extra ... dao si mi ideju ... hvala ... pogledacu prvo nastavak taj za busenje rupa pa onda grilove ... hvala ... poz 😉

Nazad
Vrh Dno