Ultimo je napisao(la):Imam 8RDA+ i zanimam me da li neko na forumu vozi ovu modovanu plocu,a i ko bi mogao to da mi uradi i koliko cu dobiti sa tim. O🙂
Ultimo je napisao(la):koliko cu dobiti sa tim. O🙂
Pa Corsaira hocu a kako bre nista ne dobijam ja sam cita o tome i bio sam na tom sajtuVladd je napisao(la):...
Zaboravih na ovo da odgovorim. Nista neces dobiti, sve ce te kostati i to jako lepo (kuleri, ventilatori, skupa memorija...) :S
Sali se Vladd... misli da ce te sve to kostati, jer kao sto rece, trebace ti kinta za bolje hladjenje, memoriju... rupa bez dna 😉Ultimo je napisao(la):Pa Corsaira hocu a kako bre nista ne dobijam ja sam cita o tome i bio sam na tom sajtu
Evo ja cu ovo da ti prokomentarisem, iako nemam EPoX-a, ali kao bivsi vlasnik... :beat:Ultimo je napisao(la):VDD / Chipset Voltage
High Vcore Shutoff Fix
Vdimm / Memory Voltage
Build your own spdif in/out bracket
System temps on your Diagnostic LED
Northbridge Lapping
A sa ovim bi se dobilo nekih 25 Mhz vise tako bar pise a nameravam da uzmem corsaira i ako mozes pa komentarises svaku od ovih operacija jako bih ti bio zahvalan.
Ultimo je napisao(la):...
Pa Corsaira hocu a kako bre nista ne dobijam ja sam cita o tome i bio sam na tom sajtu
VDD / Chipset Voltage
High Vcore Shutoff Fix
Vdimm / Memory Voltage
Build your own spdif in/out bracket
System temps on your Diagnostic LED
Northbridge Lapping
A sa ovim bi se dobilo nekih 25 Mhz vise tako bar pise a nameravam da uzmem corsaira i ako mozes pa komentarises svaku od ovih operacija jako bih ti bio zahvalan.
E, ovako nesto sam i ja uradio, tj. tex mi je napravio... na 1.7V dobijam nesto preko 2.05V.Vladd je napisao(la):...
Za Vdd zalemiti 470 oma izmedju nozica 1 i 4 (ne treba ti trimer). U biosu kad stavis 1.7 imaces oko 2V na NB
cim uzmem memoriju zovem te.Vladd je napisao(la):...
Za Vdd zalemiti 470 oma izmedju nozica 1 i 4 (ne treba ti trimer). U biosu kad stavis 1.7 imaces oko 2V na NB
Ipak mi se javi da proverim ako budes hteo da modujes :crash:
Hmmm, koliko se ja secam, meni je isto tako radio. Ili jedno ili drugo, sam biras koji ce senzor da gleda... s tim sto me nije ni malo interesovala temperatura "sistema", vec sam samo gledao temperaturu CPU-a.Ultimo je napisao(la):System temps on your Diagnostic LED Ej ovo sam radio i nece da mi pokazuje temp i sistema i cpu kada stavim ono da zajedno ocitava,on meni pokazuje samo temp cpu,a kada stavim pojedinacno rade obadva?????
Evo ti http://www.motherboardfaqs.com/content.php?content.26[kick] je napisao(la):Gde da nadjem ta uputstva za temp. ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari