Šta je novo?

Modovanje 7300 Gt

TheWickerMan

Slavan
Učlanjen(a)
21.11.2005
Poena
415
Moja oprema  
Laptop
Dell Latitude 7480
Mobilni telefon
OnePlus 8T
Imam 7300gt sa g73 cipom.kako da otkljucam piplainove pomocu riva tuner-a koji su sakriveni.Trenutno ima 8/4 a ful G73 ima 12/5 pixel i vertex jedinica.
Ili da li postoji drugi nacin?ddr3 je memorija,a oznaka asus EN7300gt top
.

mozes da pokusas ali tako mozes i da s****s grafiku
ima opcija u rivi negde enable hard masked units

Poslednja izmena:
Riva Tuner/Costrumize/low-level system settings/Instal/Allow enebling hardware masked units.

Ako negde zapne slobodno pitaj😉

Zaboravi, ne mogu da se otkljucaju ti pajpovi koji se vide iz riva-e.

moze ali moze i sam gpu da se unisti ako su pajpovi neispravni moj drug je otkljucao galaxy 7300 na 7600 tako ali on je jedan od retkih srecnika

pusti te priche, "moj drug".

Da je neko to uspesno odradio po netu bi bilo nechega, ovako zaboravi.

all geforce 7 card pipelines are laser-cut, therefore it's impossible to unlock the extra pipelines (there are 8 extra pipelines on the 7300GT).

Koliko znam niko nije otkljucao 7300gt u 7600. Bilo je nekoliko slucajeva 7900GS u GT, ali samo odredjene karte i to je bila jako mala kolicina, prakticno semplovi.

ko zna bobana iz sm koji radi pc centru moze da ga pita on je 7300galaxy otkljucao na 7600 videcu da slikam pa da okacim samo strpljenja, ni ja nisam mogao da verujem ali eto mislim da ce slike biti za vikend ili od nedelje

Poslednja izmena:
moze ali moze i sam gpu da se unisti ako su pajpovi neispravni moj drug je otkljucao galaxy 7300 na 7600 tako ali on je jedan od retkih srecnika

ne moze da se zezne gpu tako,
ako kartica brljavi,
samo ponovo zakljucas pipe-ove
e sad ni ja nisam naleteo na netu 7300-7600 mod
ali jesam 7900gs u gt i to samo galaxy cini mi se
e sada posto je ta 7300 galaxy mozda i moze

Poslednja izmena:
ne moze da se zezne gpu tako,
ako kartica brljavi,
samo ponovo zakljucas pipe-ove
e sad ni ja nisam naleteo na netu 7300-7600 mod
ali jesam 7900gs u gt i to samo galaxy cini mi se
e sada posto je ta 7300 galaxy mozda i moze

ja imam 7900Gs Galaxy. nema tu nista da se otkljucava. Drug je imao sve varijante 7300GT i 7600GS Galaxy i ni na njima nije bilo nista da se otkljucava.

BFG je bio u pitanju

ko zna bobana iz sm koji radi pc centru moze da ga pita on je 7300galaxy otkljucao na 7600 videcu da slikam pa da okacim samo strpljenja, ni ja nisam mogao da verujem ali eto mislim da ce slike biti za vikend ili od nedelje

to bi bio jedini covek na svetu da je uspeo tako nesto.
jedino moze da preflash-uje bios karte sa drugim Device ID

:wave:

Nazad
Vrh Dno