Kakaroth je napisao(la):Sa BP TCCD-om, 9NDA3 se ne slaze najbolje tj. jedino radi u sinhronim (1:1) postavkama. Sa asinhronim setovanjima, BP TCCD je neupotrebljiv na ovom modelu.
SumAnuT je napisao(la):kako vule tvoj kingmax 400 radi na 250 a moj 433 nece ni na 2320? :\
Kakaroth je napisao(la):Jednostavno, svaki pokusaj overkloking-a u asinhronom memorijskom modu je onemogucavao normalno podizanje Win-a. Ja sam imao gotovo istovetno iskustvo sa dva Corsair-a CMX512-4400C25 i 9NDA3J. Ploca je jedino radila sa setovanjima 9X mnozilac (Winni 3000+) i 1:1 memorijskim setovanjima. Svaki pokusaj asinhrong memorijskog rada dovodio je do kraha sistema
SumAnuT je napisao(la):puf ... ja stavio pasivni na n force 3 i za 3 minuta je doshlo do 55 stepeni bez da sam ishta radio :\
stavio sam neshto od grafichke da duva na onaj pasivni pa je podnoshljivo (stoji na 46) ali izgleda cu morati trazhiti bolje reshenje ... ima neko neki predlog?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari