Šta je novo?

Modifikacija Unutrasnjosti Kucista, Chieftec LCX-01B-B-SL

samo kad bi mi jos neko rekao gde da idem u BG-u da kupim te UV boje (sprej sam vec pazario) a da ne tumaram mnogo po gradu...ihh!!!

Mislim da je neko rekao da tih boja u Srbiji nema, nego da ima u susednoj nam državi sa zapada.

Kakve UV Boje? U kantici od 1L? Oćeš da farbaš sa kompresorom? :)
Ili u spreju? Ove u spreju imaš umalobolje opremljenim farbarama. Ima i ovde kod mene u Borči. :D

Covek je mislio na ove A.C Ryan boje, vec je kupio UV sprej :D

kutjishte izgleda super.... plava UV sa plavim sverlom bas doprinosi ambientu...

Dobro odradjen mod...

5+

:D

Jaoj druze, sto sam pogledao ovaj post, odjedanput mi se milion ideja slilo u glavu :)
necu moci da se smirim dok ne odradim nesto tako. Svaka cast, stvarno extra..

svaka caaaast!!!!!! extra ispalO!!!!!!!!!!!

svaka cast na strpljenju.dao si mi ideju sta bih mogao i ja sa mojim lbx-400 ali ne znam da li cu imati strpljenja + vremena

Hmmm, zanimljivo. Probaću sa vitaminom, samo da se dokopam b-12 tablete.

Da li neko zna gde ima u Novom Sadu da se kupi UV sprej?

Za NS ne znam, ali rece mi prijatelj da na Beogradskom buvljaku imaju extra izbor UV sprejeva.

Bravo care. Posto ruke, jer imamo isto kuciste. Mislim, imali smo.

@borab

Ako ti bude trebala bilo kakva pomoc slobodno me kontaktiraj. :wave:

Jel ima i takvih sprejeva kao sto si ti uzimao tj plavih,nadam se samo da nisu preskupi,taman sam kupio neonke...:)

Rekose mi da ima svih boja, cena im je oko 350 dinara.

A da zaboravio sam da kazem pvc fluorescentne boje imaju uv efekat ja sam koristio neke kupljene na Banovom Brdu u sitotehnici prodaju i na manje kolicine 100g.Kad se ukljuci crno svetlo vriste~

Evo zavrsenog resenja, stigla 8800gt i jos 2x1GB rama.

Jos neke sitnice doradjene

Extra stoske, jos samo neki kuler za grafu da padne i bog da te vidi :wave:

Ovo sad izgleda sjajno,svaka cast,mnogo lepo izgleda UV rub na PCBu:)

Thnx to all...

Jeste Palit, ali je cooler u 3D-u previse bucan, mora da se menja.

Poslednja izmena:
stoske reci mi gde si kupio lava lamp-u

Lava lampa (USB) sam kupio u Pakomu, na cosku Balkanske i Narodnog Fronta, prosle godine za 1000 dinara.

@Bane87

Buka na kartici se ne primecuje na nekih 35-40% fan-a, ali to nije dovoljno da ohladi u igrama.

Planirao sam da kupim Accelero S1, koji nije neka investicija, i da resim problem.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno