Šta je novo?

Modem & Win 2000

Mickey Mouse

Slavan
Učlanjen(a)
05.06.2004
Poena
319
Instalirao sam Win 2000 + SP4. I sada kada se konektujem na net moja konekcija je mrtva! Modem U.S. Robotics 56k PCI Int. Skinuo sam 3 verzije drajvera i dalje ne radi! :mad: Na zvaničnoj lokaciji USR-a ne postoje drajveri za moj modem, jer je verovatno istorija...

Please help!!!

Napisi nam jos koju informaciju. Uspijes se konektovati a nemas protoka, pregledaj sistem za hijacker-e, viruse, spyware. Mozda ti je winsock ostecen. Pokusaj da se logujes kao drugi user i onda se konektuj.
Ako je to 56K pci int. mora da sljaka i pod generickim drajverima koje mozes da pokupis sa U.S. robotics-ovog sajta. Da li se modem uopste javlja. Pokusaj da u konekciju ukucas broj svog mobitela da vidis da li je hardverski ispravan, da li odvaja liniju...

Hvala na savetima, mister frogman!

Ništa mi nije pomoglo sa pomenutim modemom, ali sam rešio problem tako što sam zamenio modem za neki Intelov, koji sada radi kako treba. Zašto je to tako, ne znam.

Da li je moguće da modem U.S. Robotics 56k PCI Int. nije kompatibilan sa Win 2K?

Problem se rešava sa enable-ovanjem servisa DHCP Client (Manages network configuration by registering and updating IP addresses and DNS names). Neverovatno, u XP-u ovaj service je disable-ovan i internet super radi, dok u Win
2000 ovaj service mora da se enable-uje... ;)

Nazad
Vrh Dno