G
Guest
Guest
Koje sve igrice mogu da se igraju u direktnoj modemskoj konekciji? Igram sa drugom preko modema Quake 2. Ono on se poveže na moj komp ili ja na njegov preko modema. Uđemo u Quake jedan od nas dvojice podigne server i igramo. U Quake III radi mada mi je izbacivao grešku Net_Send_Paket Error, ali mi je ispisao na ekranu da je on ušao u arenu. Znači da radi samo je trenutno nešto bilo loše kod njega oko veze.
Zanima me da li može Red Alert 2 da se igra na ovaj način i koji je postupak ukratko da ne zivkam deset puta (imamo po dve linije...) dok smo u igri? Serious Sam? Worms 2? Znam za NFS (samo se ukuca broj telefona) i za Starcraft...
Ajde pomoć...
PS: Ako postoje neke fore oko Quake III, tj. ako ste imali neke probleme oko ovakvog vida igranja koji su zahtevali neki patch kažite i gde da skinem patch-eve.
Zanima me da li može Red Alert 2 da se igra na ovaj način i koji je postupak ukratko da ne zivkam deset puta (imamo po dve linije...) dok smo u igri? Serious Sam? Worms 2? Znam za NFS (samo se ukuca broj telefona) i za Starcraft...
Ajde pomoć...
PS: Ako postoje neke fore oko Quake III, tj. ako ste imali neke probleme oko ovakvog vida igranja koji su zahtevali neki patch kažite i gde da skinem patch-eve.