Šta je novo?

Modem Agere +Epox 8RDA+=problem

gagast

Čuven
Učlanjen(a)
13.07.2003
Poena
619
Upgrejdovao sam konfiguraciju ali sam zadržao stari HD sa svim podešavanjima preko opcije repair. Modem Agere PCI soft 56k, koji je dobro radio na staroj BX ploči sada neće da se poveže. Handshakeing krene uobičajeno (kao na staroj mašini) ali pred kraj pišti promuklo i jednolično i dobijem poruku eror 683, ne može da se poveže za remote computer. Reinstalirao sam drajvere, pokušao sa osnovnim drajverom iz XP-a, smanjio brzinu porta. Sva podešavanja mi izgledaju uredu. Uostalom radilo je dobro na staroj mašini. Imate li neku ideju?
Unapred hvala.

Prelistaj forum...spominjano je, mada chini mi se za intel modeme...

agere soft modem....kad se setim, muka mi je vec!!!!! izvadio sam ga iz kompa i spustio na pod i smrvio nogom, posto vece djubre od modema nisam jos video.......potom sam nabavio lucent win modem iz 2001.g. koji na XP-u ubija!!!!!! , kako u online igrama, tako i na surfu i downloadu....
moj savet: otarasi se djubreta!!!

pozdrav

gagast je napisao(la):
Rado bih pokušao sa tim drajverom ali ne mogu da otvorim link.
Link sam pokupio sa starog foruma, nema veze,
ostavi ovde mail ili mi se javi na pm/mail da ti posaljem drajver.

Pozdrav,
Sasha

okachi na forum, ako nije problem.. btw shta tachno reshava ovaj drajver? smanjuje li seckanje prilikom dizanja&spushtanja slushalice?

vudu_dva je napisao(la):
okachi na forum, ako nije problem.. btw shta tachno reshava ovaj drajver? smanjuje li seckanje prilikom dizanja&spushtanja slushalice?

Ne smanjuje seckanje, vec je verovatno jedini drajver
sa kojim agere sv92p radi na nforce2 plocama pod winxp.

Prilozi

• SpincomAgereForNforceChipset.zip
    639.1 KB · Pregleda: 250
Instalirao sam drajver ali se simptomi ponavljaju na identičan način. Prilikom instalacije iskočila je poruka da drajver ne prolazi windows XP logo (ili kako se to već kaže).
Predložite mi, molim vas, koji modem će da radi dobro na n-force2 ploči i na poludigitalnoj centrali 188... Nešto mi se javlja da je ovo uzaludan posao

gagast je napisao(la):
Instalirao sam drajver ali se simptomi ponavljaju na identičan način. Prilikom instalacije iskočila je poruka da drajver ne prolazi windows XP logo (ili kako se to već kaže).

Drajver nije sertifikovan, ali nema veze.
Jesi siguran da je instalacija prosla?
Ako te ne mrzi, odradi sledece
control panel/system/hardware/driver signing
prebaci ga na ignore i instaliraj drajvere opet.
Do sad nijednom nisu omanuli.

Podesio sam driver signing na ignore i instalirao ponovo. Prdhodno sam remove već instaliran drajver. Nažalost ista priča. Sada sam instalirao neki modem sa Conexant čipom i on radi ali se kači na 37kbs za razliku od Agere modema koji se na BX kačio na 44kbs. Zato mi je toliko stalo da proradi na ovoj mašini.
Hvala na pomoći.

Vrh Dno