Kako god okrenes, ovaj Antec mora da se sece. Svaki put kad ga otvorim, muka me uhvati koliko je tesno unutra.
Btw, gde u Bg-u ima da se kupe ove spojke, selne, kakoliseveczovu ?![]()
Kao sto sam ti rekao 2 crna venta i vidis i sam kako doprinose izgledu po meni ovo je extra cuci a vidis i ti sam da je bolje nego onako kako je bilo :-D
Dam verziju 1.2 sam ja imao, ali opet te 2 rupe skoro nista ne znace jer nema rupe kod napajanja krozi koju bi prolazili kablovi.Ima nekoliko verzija antec 900...tacnije 2...ovaj koji ja imam je v1.1 (pise na kutiji) i on nema ama bas nikakve rupe...postoji i v.1.2 koji ima 2 rupe (kao ove 2 manje sto sam ja iseko)...opet kao sto ti rece bez secenja nista...
Mogao si hard naopako da okreneš, da sakriješ i njegove kablove.Evo šta sam ja budžio prošlog leta:
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=46397
Inače, stvarno je muka zatvoriti desnu stranicu, pogotovu kad imaš brdo kablova kao ja npr. Prostor između lima i stranice je premali.
Uskoro planiram dodavanje još jednog single radijatora za vodeno, videćemo kako će ispasti, ne mogu nigde da nađem da ga kupim.
Ni meni se ne svidjaju...ko da je sekao rucnom testerom :dRocker, rupe za cable man. su ti malo nedoradjene.
Mislio sam da hard okreneš tako da su konektori napred, blizu ventilatora. Ja sam oba harda tako okrenuo, a kablove sproveo sa strane. Mogu da se proguraju kroz one proreze u samom bay-u, jedino moraš na samom nosaču bay-a da malo izbušiš lim.
Evo pogledaj:
![]()
Naravno, da kablovi ne bi udarali u lopatice ventilatora, trebaće ti oni pod 90°, ali vidim da je SATA već takav, samo ne vidim kakav je ovaj za napajanje - prav ili pod uglom.
Što se rupa tiče, ne pitajte ništa...bušio sam bušilicom rupu do rupe, pa sekao testerom (ručnom :d ), pa onda obradio turpijom. Nije baš neka lepota, ali ivice nisu oštre, tako da ne mogu da oštete kablove. ***, kad sam vrlo tanak sa alatom. :sceptic:
Edit: Grill je custom made i dobijen je na poklon, nema šanse da ga skidam. KAntec ima ionako monotonu prednju masku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari