Šta je novo?

Modding Antec 900

Evo nekih izmena:

(Slike su lose jer sam upravo zavrsio radove :p pa sam slikao nabrzinu)

:wave:

Prilozi

• 1111.jpg
    1111.jpg
    429.6 KB · Pregleda: 158
  • 22222.jpg
    22222.jpg
    459.9 KB · Pregleda: 159
Poslednja izmena:
hvala :)
P.S. A ja mislio da sam ja jedini koji ne spava xD

Na kraju si dobio Azza Solano 1000.
AZ-Solano1000insideallblack.jpg

Nesto kao frizirani Antec 900.

Poslednja izmena:
RZA* ... respect! Stvarno je ekstra.

Kao sto sam ti rekao 2 crna venta i vidis i sam kako doprinose izgledu po meni ovo je extra cuci a vidis i ti sam da je bolje nego onako kako je bilo :-D

Kako god okrenes, ovaj Antec mora da se sece. Svaki put kad ga otvorim, muka me uhvati koliko je tesno unutra.
Btw, gde u Bg-u ima da se kupe ove spojke, selne, kakoliseveczovu ? :D

Kako god okrenes, ovaj Antec mora da se sece. Svaki put kad ga otvorim, muka me uhvati koliko je tesno unutra.
Btw, gde u Bg-u ima da se kupe ove spojke, selne, kakoliseveczovu ? :D

Ima nekoliko verzija antec 900...tacnije 2...ovaj koji ja imam je v1.1 (pise na kutiji) i on nema ama bas nikakve rupe...postoji i v.1.2 koji ima 2 rupe (kao ove 2 manje sto sam ja iseko)...opet kao sto ti rece bez secenja nista...
Selne mozes da kupis u nekom Elektro Shopu...najverovatnije tamo gde prodaju kablove i tako to:crash: bar sam ja u Zajecaru kupovao u elektro shopovima...i jeftine su. Najbolje da ti neko iz BG kaze gde uzima :)

Kao sto sam ti rekao 2 crna venta i vidis i sam kako doprinose izgledu po meni ovo je extra cuci a vidis i ti sam da je bolje nego onako kako je bilo :-D

Da! ja sam ona 2 razlicita stavio jer sam to trenutno imao :p pa cisto kolko da hladi :bottle:

Sada sam ubacio 2x Appolish na Gemin II i jos 2 ispod Prolimatech MK-13...izgleda puno bolje samo sto aparat nije kod mene...mrzi me da idem da ga uzmem :p
Slikacu uskoro (kako mi je illidan predlozio...HVALA jos jednom!:) ) pa cu da okacim slike. :type: cheers

Ima nekoliko verzija antec 900...tacnije 2...ovaj koji ja imam je v1.1 (pise na kutiji) i on nema ama bas nikakve rupe...postoji i v.1.2 koji ima 2 rupe (kao ove 2 manje sto sam ja iseko)...opet kao sto ti rece bez secenja nista...
Dam verziju 1.2 sam ja imao, ali opet te 2 rupe skoro nista ne znace jer nema rupe kod napajanja krozi koju bi prolazili kablovi.

Mogao si hard naopako da okreneš, da sakriješ i njegove kablove. :) Evo šta sam ja budžio prošlog leta:

http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=46397

Inače, stvarno je muka zatvoriti desnu stranicu, pogotovu kad imaš brdo kablova kao ja npr. Prostor između lima i stranice je premali.
Uskoro planiram dodavanje još jednog single radijatora za vodeno, videćemo kako će ispasti, ne mogu nigde da nađem da ga kupim.

Rocker, rupe za cable man. su ti malo nedoradjene. :)

Mogao si hard naopako da okreneš, da sakriješ i njegove kablove. :) Evo šta sam ja budžio prošlog leta:

http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=46397

Inače, stvarno je muka zatvoriti desnu stranicu, pogotovu kad imaš brdo kablova kao ja npr. Prostor između lima i stranice je premali.
Uskoro planiram dodavanje još jednog single radijatora za vodeno, videćemo kako će ispasti, ne mogu nigde da nađem da ga kupim.

Ne razumem te...uopste...kako da okrenem hdd? Mislim...vec su okrenuti. Kablovi koji se vide su 2x6pin za (bivsu) Graficku koja ima nereferetni dizajn pa su prikljuci sa strane i 2 sata kabla koja su prikljucena na plocu. Sada imam novu grafiku pa se kablovi i ne vide bas puno.
Rocker, rupe za cable man. su ti malo nedoradjene.
Ni meni se ne svidjaju...ko da je sekao rucnom testerom :d

Uzmi turpiju u ruke i sredi malo te rupe :).
I da ofarbaj ga u crno!
Edit: I skini onaj gril sa prednje maske...molim te :p
Pozz

Poslednja izmena:
Mislio sam da hard okreneš tako da su konektori napred, blizu ventilatora. Ja sam oba harda tako okrenuo, a kablove sproveo sa strane. Mogu da se proguraju kroz one proreze u samom bay-u, jedino moraš na samom nosaču bay-a da malo izbušiš lim.
Evo pogledaj:

dscf4740k.jpg

Naravno, da kablovi ne bi udarali u lopatice ventilatora, trebaće ti oni pod 90°, ali vidim da je SATA već takav, samo ne vidim kakav je ovaj za napajanje - prav ili pod uglom.

Što se rupa tiče, ne pitajte ništa...bušio sam bušilicom rupu do rupe, pa sekao testerom (ručnom :d ), pa onda obradio turpijom. Nije baš neka lepota, ali ivice nisu oštre, tako da ne mogu da oštete kablove. ***, kad sam vrlo tanak sa alatom. :sceptic:

Edit: Grill je custom made i dobijen je na poklon, nema šanse da ga skidam. KAntec ima ionako monotonu prednju masku.

Poslednja izmena:
Mislio sam da hard okreneš tako da su konektori napred, blizu ventilatora. Ja sam oba harda tako okrenuo, a kablove sproveo sa strane. Mogu da se proguraju kroz one proreze u samom bay-u, jedino moraš na samom nosaču bay-a da malo izbušiš lim.
Evo pogledaj:

dscf4740k.jpg

Naravno, da kablovi ne bi udarali u lopatice ventilatora, trebaće ti oni pod 90°, ali vidim da je SATA već takav, samo ne vidim kakav je ovaj za napajanje - prav ili pod uglom.

Što se rupa tiče, ne pitajte ništa...bušio sam bušilicom rupu do rupe, pa sekao testerom (ručnom :d ), pa onda obradio turpijom. Nije baš neka lepota, ali ivice nisu oštre, tako da ne mogu da oštete kablove. ***, kad sam vrlo tanak sa alatom. :sceptic:

Edit: Grill je custom made i dobijen je na poklon, nema šanse da ga skidam. KAntec ima ionako monotonu prednju masku.

Hteo sam da ti kazem da su meni Hardovi vec okrenuti...
http://forum.benchmark.rs/showpost.php?p=2244968&postcount=31
Vidi slike:)

Poslednja izmena:
Moja greška, nisam lepo video. Video sam samo na prethodnim fotkama da nisu bili. Kako si sproveo kablove, tj. kuda? :)

Mislim da je najbolje iseci rupe na HDD kavezima, gore, a zatim te kablove sprovesti iza ploce. To ja planiram da uradim, u skorijoj buducnosti.:p

Evo slika...valjda su bolje nego prethodne. U svakom slucaju meni se dopadaju. Hvala Illidanu jos jednom :) .
(trebam da ocistim prasinu na napajanju :p )

Prilozi

• SDC12319.jpg
    SDC12319.jpg
    152.8 KB · Pregleda: 82
  • SDC12325.jpg
    SDC12325.jpg
    276.5 KB · Pregleda: 90
  • SDC12327.jpg
    SDC12327.jpg
    311.4 KB · Pregleda: 84
  • SDC12328.jpg
    SDC12328.jpg
    221.6 KB · Pregleda: 3,442
  • SDC12329.jpg
    SDC12329.jpg
    385.4 KB · Pregleda: 83
Evo i ostatka...
Graficku sam slikao kolko da isprobam Illidanova uputstva...svidelo mi se kako su ispale slike pa reko da i to podelim sa vama. :wave:

Prilozi

• SDC12331.jpg
    SDC12331.jpg
    248 KB · Pregleda: 89
  • SDC12332.jpg
    SDC12332.jpg
    205.3 KB · Pregleda: 84
  • SDC12334.jpg
    SDC12334.jpg
    234.8 KB · Pregleda: 2,934
  • SDC12335.jpg
    SDC12335.jpg
    108.8 KB · Pregleda: 76
  • SDC12336.jpg
    SDC12336.jpg
    157.5 KB · Pregleda: 96
Lepo izgledaju ti blue led fanovi kada su sva tri ukljucena :p

lepse bi izgledali crveni, ako se pogleda color shema u kucistu :)

Dobor je samo ja sam vise za crne ili crvenu varijantu sobzirom na enterijer kao sto je ilidan rekao. Mada i ovako si smekerski odradio tacnije naj bitnija stvar u ovome je da imas jako lepo provetreno kuciste i sve komponente imaju uslove za maximalan rad.

Vrh Dno