Šta je novo?

Mod projekt Eagle

Veoma lepo

Bravo

Svaka cast covek. CaseGuru.

Stvarno je EXTRA!!! Svaka cast!

Koliko ti je vremena trebalo? :wave:

Cekaj: O kom kucistu je rec? O ovom belom starom nabudzenom ili o ovom crnom sa feniksom(?) napred?

da,da...jos malo pa bih mogao i da ti pozavidim...😉
nego, mene vise zanimaju ona dva ('metallic' ?) venta u Plexi sekciji.
jesu li tako kupljeni ili si ih ti farbao ? gde/cime ?
poz & cutgw !

svaka cast extra izgledaju sva kucista big tower posebno bar meni nista disco sljasti samo diskretno plavo svetlo odlicno
prefarbaj big tower u crno bolje ce mu leci ona zelena boja (svetlo) brojeva na displeju mislim kapiram retro silver fazon ali mi nekako ona zelena odskace a i plavo svetlo razbija kako se slaze sa crnom

kucista izgledaju vrh....

Svaka cast
Super izgleda.

odlican mod

jedno pitanje cime si zatamnio plexi, ako si ga zatamnjivao?

Poslednja izmena:
Jel moze neko slike da okaci ovde tog Eagle moda?
Moj browser i postavljeni link se bas nesto ne slazu. 🙁

Zahvaljujem se svima na pohvalama.
@Rax13- Kad imas sav materijal i ideju moze za 20-30dana.
@ivke76- Dobro si primetio zelene cifre i ja ne volim zelenu previse sem u prirodi. To uzivo ne sija toliko kao na slici. Nemogu da promenim boju jer nije vise kod mene.
@ilidan- Takav je plexi tamno plav, lepsi je od crnog.
@emanijak- fanovi su farbani.
@Diablo- Samo za tebe.

Prilozi

• 1.webp
    1.webp
    33.4 KB · Pregleda: 156
  • 2.webp
    2.webp
    26 KB · Pregleda: 142
Poslednja izmena:
Hvala, odlicno izgleda!

Reci mi kakve si to mrezice koristio i gde si ih uzeo?
Ne znam da li se neko seca onih providnih Chieftec-ovih stranica sa rupom za 80mm fan sa strane i malom crnom metalnom mrezicom (filterom za prasinu). E ako ima negde tako nesto da se kupi (mislim na "mrezicu"), samo vecih dimenzija, neka javi, pliz.

Poslednja izmena:
predpostavljao sam...
cime si farbao ?
'ocu i ja, al' ne u tu boju...

poz.

To su alu mrezice koje sam jedva nasao, zvao sam u to vreme i uvoznike i niko nije imao. Pogledaj u Karadjordjevoj preko puta hotela Bristol.
@ emanijak- Farbom u spreju po farbarama (najgore farbe na svetu)
Pozdrav.

cime si farbao kuciste? jesi nanosio neki prajmer pre farbanja (mozda prajmer u spreju koji ja nigde ne mogu da nadjem da kupim)?

Farbao sam sa farbom u spreju, lepo izgleda ali kvalitet je los, ako mislis da farbas izbegni ih u sirokom luku. Pogledaj kod Duge- V.Vode imaju diskont prodavnicu ili neke ozbiljnije prodavnice koje drze i auto lak u spreju.
Prajmer u spreju ti je isto egzotika, mozes i bez njega. Staru farbu dobro ismirglas vodenom gr.640 pre samog farbanja mozes da prebrises razredjivacem (plastiku nemoj). Kad ti je lim go ide osnovna boja pa farba.
Pozdrv.

Nazad
Vrh Dno