Šta je novo?

mod lap topa :)

TeCHNiCS_

Slavan
Učlanjen(a)
23.10.2006
Poena
320
elem... proslo je pola godine od kad sam zavrsio modovanje TT xaser 2 i sta cu... pocinje da mi bude dosadno pa sam reshio da se igram sa lap topom...

imam hp 6820s 17ica http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/press_kits/2007/mobility/images/b_nb_6820s.jpg

i usled godinu dana svakodnevnom maltretiranja pocinju da se vide tragovi koriscenja... resio sam da ga prefarbam u mat crnu boju (sve sto je srebrno) i da isecem na poklopcu apple-ov logo, stavim zamagljen plexi i belu diodu koja ce da sija kad je lap upaljen...

e sad... da ja vas pitam nesto... odakle da izvucem struju za tu moju diodu da mi ne sija stalno vec samo kad je lap upaljen i cime bi ste me savetovali da isecem plastiku? imam onaj biaks koji se vrti na 10 000 obrtaja i mogu da stavim malu smirglu na njega da lepo uradim oblik ali ne znam cime da odradim onaj grubi deo, samo secenje?

puno hvala na pomoci, naravno, slikacu kako radovi budu isli

eee bash to ocu d'odradim. hvala na linku :))

Haha taj Nemac ludjak pravi :D. Zasto skidas Hp-ov logo -> oduzeces laptopu poslovnost :)

Poslednja izmena:
nisam poslovan chovek, vec dechko u usponu HAHAHAHAHA

salu na stranu... ma losh im je zavrsni rad,msm na farbanje i ono, deo gde drzis dlan kad kuckas na tastaturi se skroz izlizao (***, ko da imam razredjivac na rukama) a i ocu malo da se igram kad imam slobodnog vremena :)

jel zna neko gde imaju da se kupe nastavci za biax, dremer, drimer il kako ga vec zovete?

Poslednja izmena:
evo ovako... veceras bi trebalo da pocnem sa secenjem ali me muci to sto ne mogu da nadjem nigde dimenziije jabuke na mac 17icama, ortak ima 13icu i mnogo je mali...

paaaa ako neko zna ili ima sliku u "prirodnoj velicini" bio bih mu zahvalan

6 x 4.5 cm, merio sam nalepnice koje Apple daje uz sve svoje uredjaje.

jel 6cm sa "peteljkom" ili bash samo jabuka?

hvala :) pa da, poskidao sam sve slike al ono... hteo sam da odradim da bude isto kao mac 17ica, msm tih dimenzija da bude logo, al dobro, ***, moracu tako, da resize-ujem na meru koja mi najvise odgovara pa da iscrtam sablon na lap-u i da seckam...

saljem slike kako napreduju radovi

:wave:

Vrh Dno