Šta je novo?

mod kineza

cmiro

Slavan
Učlanjen(a)
28.01.2008
Poena
319
Hteo bi da modujem ovo kuciste samo nemam ideje.......pa trazim od vas da mi date neku ideju, evo slika kucista
Slika0109.jpg

Slika0111.jpg

paa recimoo evo napravi kolaz od brus li slika, i zalepi ga sa strane kucishta
i nazovi ga kung fu mod..:d, a ako necesh mnogo da provedesh vremena razmishljajuci kako to da izvedesh uvek mozesh da uradish uvek popularni sekirica mod samo zabodi sekiricu odozgo ili po strance (u metalni deo) gledaj da to uradish
iz jedanput i eto mod complete.:party:

a mozesh da pocnesh od kejbl managmenta...

Poslednja izmena:
hm...pa ja imam jednu teoriju a to je da ako je kuciste kavaliteno i dobro (uz to i lepog dizajna) nema smisla, svrhe, tj ne isplati se njega modovati, mozda je pametnije nekog kineza prepraviti u pristojno kuciste, + dobro napajanje.. i to je to...

@cmiro
nemam ni ja konkretnih ideja, al ako nam das neke smernice , zanr, ili par neki putokaz sta bi tebi zanimljivo, i u kojim granicama mozes odraditi mod, i naravno u kojem novacnom opsegu...jer iako ponekad mozda izlgeda naivno, moze lepo da kosta...naravno opet zavisi sta i koliko zelis...:)

Poslednja izmena:
pa kinez je sam po sebi nekvalitetan i los za modovanje, sto samim tim znaci da ne moze da bude mod nesto posebno.... uglavnom moze da se uradi paintjob i tu se prica zavrsava (govorim o teskim kinezima). Ali ima i izuzetaka od kojih moze da bude nesto kao npr Briza (koliko sam primetio jako popularno budget kuciste) i neka novija frontier kucista.
Dok kada ti radis neko dobro kuciste (tipa CM690/590, antec 900, tt armor i ostali), mogucnosti za modovanje su daleko daleko vece, a i takvo modovano kuciste je uglavnom lepse iako je samo po sebi lepo i fensi......... naravno glavni igrac u prici sa modovanjem je znanje zanata :D

na pola puta smo se sreli i razumeli....steta je da neko ko nije bas vican uzme da moduje neko extra kusciste, i ko zna sta ce tu biti, a kinez ako se zna znanje, moze odraditi, naravno da ogranicenja postoje, ali izazov je prekoraciti ogranicenja...zar ne :)

Totalno se slazem sa Lordom! Lako je modovati kucista poznatijih marki, jer su sama po sebi vec lepa na oko (bar vecina) , pa je dovoljno baciti neki paintbrush ili iseci stranicu i izgledace super. Kung fu kucista su izazov :) ! Mislim da se mogu dobiti dosta dobri rezultati uz malo maste i modding sposobnosti ;) .

U ovom slucaju, mislim da bi se trebala obratiti paznja na prednju masku, tj. nekako ukloniti onaj beli "X" i pomocu gita napraviti drugaciju povrsinu.....ili da se ukloni citava prednja maska, pa napraviti novu pomocu fiberglasa :) (u tom slucaju procedura je komplikovanija :D ).

U svakom slucaju, ako imas zelju, alata i zanata, moduj, a ako si slab na sva 3 polja, skupljaj pare za novo kuciste :)

znaci ovako odradijo bi paint job ,seko bi stranicu..... videcu jos nesto ja ocu da menjam kuciste ali prvo ocu malo da se igram sovim

nesto sam zbudzio za 2min,dobio inspiraciju na kratko ,)

slika0109.jpg

@Midgard
Sasvim pristojno.

:wave::wave::wave:

moze da se uradi lako bre :) glossy farba za neke delove i carbon nalepnica za kola :)

Fino izgleda,daj jos neke slike da vidimo:D

Poslednja izmena:
Nista ne fali tom kucistu. Lim uopste nije pretanak. Za te pare, nema boljeg.
U kvalitet napajanja ne ulazim.

Nista ne fali tom kucistu. Lim uopste nije pretanak. Za te pare, nema boljeg.
U kvalitet napajanja ne ulazim.

napajanje gura amd athlonx2 4200+ asus m2n-xe ploca 1,5g rama 7300gt hdd160gb
dvd rezac.......

e u subotu ako nebudem radijo bacam se na paintjob....

^
Pa to nisu toliko opasni potrosaci... zato i gura.
U svakom slucaju, samo napred sa mod-om i nek ispadne onako kako si i zamislio.:)

Poslednja izmena:
Evo par slika ali jos nije gotovo.....nastavice se...

Slika0139.jpg

Slika0140.jpg

Slika0141.jpg

Ne izgleda lose :) . Jel imas jos neku ideju za prednju masku? Malo mi praznjikavo izgleda, pa zato pitam :) .

@ cmiro

Cestitke care! Nije lose! Recimo ja bih menjao diode od hdd-a i power-a u neku drugu boju! Oba plava recimo ili zelena ali da i masku ofarbas u zeleno pa da ti lici na neki Xbox mod!

treba jos da posetim jednog lika za neke nalepnice....i jos mnogo toga ali imam malo slobodnog vremena....

I probaj(ako moze da se izvadi ta wanna be cetvrtasta zvezda sa prednje strane) i umesto toga da stavis neku mrezicu ili sl.Inace veoma lepo si ga sredio

Midgard, PS moder:p

Pazi izgleda prelepo, ali znaš ko ga uradi takvog:d
Možda jedino da pošalješ fabrici ideju:wave:

Nek si ga provalio... ne kontam sto se toliko masa lozi oko maske kad je zaista PS mod :banana:

Mozda u vrhu kucista da izbusis 1 rupu i da te kablove od napajanja sprovedes pozadi da mi napravis jedno sredjivanje kablova ;-D. To bi mu dalo jos bolju foru....

Obavezno sredi kablove, steta da to ne uradis :type:

imam isto kuciste,maska prednja je ruzna,a ovako nije lose,kinez ko kinez,aj srecan rad i baci neke slike kako tece rad sam :)

Nazad
Vrh Dno