Šta je novo?

mod graficke???

• Začetnik teme Začetnik teme Ateluv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ateluv

Slavan
Učlanjen(a)
08.02.2010
Poena
415
Ljudi ima li neko resenje a mod graficke.......MSI 4870 naravno crvene je boje i sama ploca i plastika....Sta ciniti??? Potrebno je da sve bude crne boje.....malo odskace od ostalih komponenti koje sam crno ofarbao.....

Razmisljam da je prelepim nekim crnim samolepljivim papirom........:wall:

Ovako, ako imas nekog prijatelja koji to radi, onaj samolepljivi papir za reklame, da se uradi identicna slika sa crnom pozadinom preko nekog programa i da se odstampa i da se nalepi preko, a sa strane, samo crn papir (isto naravno taj za reklame, super je kvaliteta :d) kazes dimenzije i zalepis.
Posto ja to izvodljivo.
A plocu ostavi crvenu naravno, nikako da diras, ionako se malo vidi.

ne, to je Domino 🙂

Ovako, ako imas nekog prijatelja koji to radi, onaj samolepljivi papir za reklame, da se uradi identicna slika sa crnom pozadinom preko nekog programa i da se odstampa i da se nalepi preko, a sa strane, samo crn papir (isto naravno taj za reklame, super je kvaliteta :d) kazes dimenzije i zalepis.
Posto ja to izvodljivo.
A plocu ostavi crvenu naravno, nikako da diras, ionako se malo vidi.

Uhhhhhh......razmisljao sam o tome ali na zalost ne znam nikoga ko to radi.....jeste dobra ideja ali ne verujem da bi bilo ko radio tako malo povrsinu :wall:

Uhhhhhh......razmisljao sam o tome ali na zalost ne znam nikoga ko to radi.....jeste dobra ideja ali ne verujem da bi bilo ko radio tako malo povrsinu :wall:

Radi, radi :d ... slusaj, nemoj da me drzis za rec, ali mozda ce ovaj koga ja znam moci da ti odradi! Nista ne obecavam. Odakle si?!

P.S. kakve veze ima kuler? Ionako je okrenut ka dole. :-devil-:

edit: sad vidim, Kragujevac.

Radi, radi :d ... slusaj, nemoj da me drzis za rec, ali mozda ce ovaj koga ja znam moci da ti odradi! Nista ne obecavam. Odakle si?!

P.S. kakve veze ima kuler? Ionako je okrenut ka dole. :-devil-:

edit: sad vidim, Kragujevac.

U kg-u sam........ma verovatno to mogu naci i ovde...ali malo mi bedak da se pojavim sa grafickom u ruci i trazim da mi urade.......

Sto se boje tice ja bi stavio cisto crnu.....

na dole je kuler ali se vidi onaj crveni oklop

illidan.ovako sam i ja zamislio gornju stranicu....to mi nije problem..problem je crvena plastika dole.(tj crveni kuler)......DA NIJE U GARANCIJI LAKO BI JE JA CRNIM SPREJEM :eyebrows:
nisi sve onda primetio. ofarbana je i plastika u mat crno i heatpipe_ovi 🙂

jeli ti negde na kuleru pise warranty void if removed?

ne znam da li si ovo video?

Poslednja izmena:
Koji crveni oklop? Pa celu plastiku izlepis crnom folijom.
Ako si na taj "oklop" mislio.

nisi sve onda primetio. ofarbana je i plastika u mat crno i heatpipe_ovi 🙂

jeli ti negde na kuleru pise warranty void if removed?

ne znam da li si ovo video?

Ne pise nigde......ali cisto sumnjam da bi mi priznali garanciju ako bi farbao :eyebrows:

Zato bi pre isao na neku samolepljivu varijantu 😀

Lepo si ti ovo odradio.....al garancija je garancija

Perutan u Bresnici, ili brat od lika koji drži štampariju planeta 😉

dvostranom samolepljivom trakom, ono sto se dobije uz neonke, ima neki sundjercic izmedju dve trake pa je malo deblje. spojio tako dve i dobio sam visinu da se polozi tacno na one manje srafove koji drze kuler (toliko prostora i ima izmedju covera i pcb). cetiri glavna srafa (oko gpu) prolaze kroz cetiri rupe izbusene na aluminijumu. hladjenju nisam nesto primetio da smeta, mada ni ne gledam temperature nesto mnogo, sve lepo radi.

inace u planu je malo drugaciji "poklopac" koji ce ici skroz oko kartice (sa rupom dole za vent)

Poslednja izmena:
Stavicu pertinaks plochu, ali necu lepiti. Video sam neke rupe na pcb grafichke, nalaze se na coshkovima, probacu da kroz njih i pertinaks provuchem plastichnu vezicu, ili kako je vec zovu, i plastichne ili gumene distancere da pertinaks ne legne na plochu. Hvala na idejama, video sam par dobrih u nekim temama.
Treba da menjam stopice na kucishtu, za sada imam 4 reshenja, biram najbolje pa mi treba pomoc. Prvo sam hteo da uradim na strugu aluminijumske stopice valjkastog oblika. Drugo reshenje je istog oblika bakelitna stopica. Trece, plastichna stopica, skoro kao chep. Chetvrto, stopica od silikonske gume koja je neshto visha i oblika pa skoro kao kupa, malo zasechena na vrhu. Pored estetike gledam i da shto vishe ublazim vibracije pa mi treba savet kolike visine, prechnika bi trebala da bude stopa a da izgleda skladno i pristojno na midi kucishtu, od kog materijala...

Nazad
Vrh Dno