bora bora
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.04.2009
- Poena
- 350
Oduvek sam zeleo malo kuciste, sa dobrim hladjenjem i providnom stranicom, ali ne najveci problem bio sto imam klasicnu ATX plocu...onda je stigao i hyper 212evo i totalno smanjio izbor midi kucista na shinobi, fractal 3000, cm 690 II itd...ali opet ne zadovoljavaju sve kriterijume...stigao je jedan beli phenom 410 u emmi, ali dok sam ih ja kontaktirao, oni su ga vec prodali, i onda sam resio malo da se igram 
kupio sam jos ranije neko staro HP kuciste koje je jako kao stena i mislio sam da napravim bench table...ali kad sam malo razmislio, meni nije toliko potreban bench table, ajde onda malo da ga chopujem pa da napravim mini black verziju kucista...u sustini nikad nista nisam modovao pa rekoh da probam i ja da napravim nesto

ali onda mi je nesto drugo palo na pamet, malo vise u skladu sa stickerom "Don't Make Me Transform"

hard core chopping xD

Moracu da iskucam u par postova za redom jer forum ima raznorazna ogranicenja pa ne mogu sve u jednom postu da postavim.
kupio sam jos ranije neko staro HP kuciste koje je jako kao stena i mislio sam da napravim bench table...ali kad sam malo razmislio, meni nije toliko potreban bench table, ajde onda malo da ga chopujem pa da napravim mini black verziju kucista...u sustini nikad nista nisam modovao pa rekoh da probam i ja da napravim nesto

ali onda mi je nesto drugo palo na pamet, malo vise u skladu sa stickerom "Don't Make Me Transform"

hard core chopping xD

Moracu da iskucam u par postova za redom jer forum ima raznorazna ogranicenja pa ne mogu sve u jednom postu da postavim.
Poslednja izmena: