Šta je novo?

Mod CM 690

deathstr1ke

Slavan
Učlanjen(a)
08.06.2011
Poena
305
Evo i njega :d
Sve je bilo jedno malo druzenje,zezanje ali bilo je i malo rada....Evo par slicica...

Ili pogledajte sve http://imageshack.us/g/706/picture054pj.jpg/,treba jos da se radi na njemu ali glavni deo je odradjen..
Pozdrav

Prilozi

• Picture 027.webp
    Picture 027.webp
    472.9 KB · Pregleda: 143
  • Picture 040.webp
    Picture 040.webp
    385.2 KB · Pregleda: 110
  • Picture 043.webp
    Picture 043.webp
    708.1 KB · Pregleda: 129
  • Picture 055.webp
    Picture 055.webp
    370.1 KB · Pregleda: 104
  • Picture 042.webp
    Picture 042.webp
    236.3 KB · Pregleda: 88
Pauk sa ukrstenim nogama i zmaj u istoj prici? Nebitno...
Mislim da si malo usareneo. Crno belo, svetla ljubicasta i ventovi sa crvenim diodama. Obavezno da rasturis optiku i ofarbas masku u belo 😉 Inace ok je posao

Meni se svidja samo da nema ovih zivuljaka i ta 2 gore noctua venta mozes isto da ofarbas u belo. Ili recimo da si od zivuljaka ostavio samo pauka ali ok ......

Pa dobro,nisam lose prosao sa komentarima,moglo je i gore 😛 Salu na stranu,kao sto rekoh,mod je radjen iz zezanja,ali bas iz cistog zezanja,pogotovu sto cena tog zezanja nije bila velika...Sto se tice pauka i zmajeva,znam da smo preterali ali morali smo morali probati na jednoj stranici kakav je kvalitet folije,medjutim odlicno je odradla posao...Inace desna stranica mi se i ne vidi tako da mi je svejedno...Noctue ce biti ofarbane za koji dan posto se ove ne mogu razmontirati a ovaj rom je samo stavljen da zacepi rupu,inace sam planirao da ubacim neki fan kontroler,tj.stize mi za koji dan nzxt sentry lx pa cemo videt kako ce da se uklopi...Ima jos sitnica ali polako...Kada budem imao vremena,zavrsicu i okacicu neke kvalitetnije slike.
Pozdrav

Nemoj imageshak da koristis.
Osim toga, nije lose zaista. 🙂

Meni se zmajevi svidjaju, ali pauk je previse. Ako si ga bas htio, mogao je manji biti. Dobro bi bilo kad bi kontroler bio sa nekim ljubicastim diodama.

Nazad
Vrh Dno