Zar je bitno da pise Telenor?
Keva je kupila 063 karticu pre nekoliko meseci i prvo je pisalo Yu Mobtel, pa se to posle promenilo u Telenor...
I meni se to svidza... kao da koristim neku trecu mrezu :dMobtel je baš retroJa ne bih da menjam
![]()
I meni se to svidza... kao da koristim neku trecu mrezu :d
Amanbreee ... Nov telefon, nova verzija SW-a, novi podaci ... Telenor SRB nije postojao pre godinu dana, i sigurno nije postojao kada su pravili tu verziju SWa za T230 koju ti sada imaš u telefonu.
Ljudi kupili firmu, promenili ime firmi, javili svim proizvođačima, proizvođači promenili gde treba i sad će se svuda pojavljivati Telenor umesto MOBTEL. Na starim telefonima, ili barem na starim verzijama SWa relativno novih telefona pisaće i dalje MOBTEL, a na novim Telenor SRB.
Naravno, sve ovo važi pod uslovom da nemate nove kartice, koje po default-u ispisuju Telenor (bez SRB!) u koji god telefon da se ubace ...
Amanbreee ... Nov telefon, nova verzija SW-a, novi podaci ... Telenor SRB nije postojao pre godinu dana, i sigurno nije postojao kada su pravili tu verziju SWa za T230 koju ti sada imaš u telefonu.
Ljudi kupili firmu, promenili ime firmi, javili svim proizvođačima, proizvođači promenili gde treba i sad će se svuda pojavljivati Telenor umesto MOBTEL. Na starim telefonima, ili barem na starim verzijama SWa relativno novih telefona pisaće i dalje MOBTEL, a na novim Telenor SRB.
Naravno, sve ovo važi pod uslovom da nemate nove kartice, koje po default-u ispisuju Telenor (bez SRB!) u koji god telefon da se ubace ...
Nema to veze sa telefonom nego sa karticom. :wall:
Samo kartice novije izrade prikazuju pravilno naziv.
Meni na SE T230 pise Mobtel Yu.
A na Nokia 6120 pise Telenor SRB.
Ista kartica.
+1 za ovu tvrdnju.
Ja imam 3 mts kartice nastarija sa 064/15***** brojem kod nje mi pishe YU MTS, druga je 064/26***** brojem tu mi pishe MTS 064 i najnovija 064/56***** tu mi pishe mt:s , a sve isti fon (k750) a tako je bilo i na prethodnom (k700).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari