Šta je novo?

Mobtel-prochitajte obavezno

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
E ja ne znam da li sam ja lud ili ne ali bezveze sam se zezao sa fonom i ukljuchim ja DIVERT a ono RADI...NE znam da li je ovo odavno ali znam da ranije ova opcija nije radila za pre-paid...A mozda sam ja nedovoljno informisan :(...

Ja mislim da je to radilo i ranije...ili sam i ja lud:)

istripovao si se , "divert" bilo je ranije moguce aktivirati za pre paid korisnike

david je napisao(la):
istripovao si se , "divert" bilo je ranije moguce aktivirati za pre paid korisnike

Ja sam pre paid i opcija mi radi, ali ti ne preporucujem da se mnogo igras sa njom jer ce da ti je papreno naplate. ctp;

luka.l je napisao(la):
Ja sam pre paid i opcija mi radi, ali ti ne preporucujem da se mnogo igras sa njom jer ce da ti je papreno naplate. ctp;

Ne razumem kako da mi naplate ako sam se do sad zezao i nishta nije bilo...Sve radi Ok samo mislim da nisu sve opcije omogucene nama smrtnicima kao npr. divert when not available ili tako neke "napredne opcije:D"...

Kada sam presao sa post-paida na pre-paid negde '99 god. tada nije bilo moguce preusmeravati pozive osim na govornu postu.

Ja koliko znam za pre-paid je uvek radila divert f-ja, ali koliko sam se obavestio naplacuju ti je kao cenu razgovora, kao da ti zoves taj fon na koji si preusmerio (sto ustvari i radis), znaci 1min divert =10-15din (koliko li vec kosta min sa svim nametima).

luka.l je napisao(la):

Ja koliko znam za pre-paid je uvek radila divert f-ja, ali koliko sam se obavestio naplacuju ti je kao cenu razgovora, kao da ti zoves taj fon na koji si preusmerio (sto ustvari i radis), znaci 1min divert =10-15din (koliko li vec kosta min sa svim nametima).

?!?!
E je*em ti mobtel FXFXFX boom boom

lopovi eto sta su!

Meni radi preuseravanje ali ti naplate tek ako se neko javi na tel na koji si preusmerio. I upravo tako, naplacuju ti kao cenu razgovora odnosno naplacuju ti isto koliko i da procitas govornu postu (sa tim sto ti gov.post. pocnu da naplacuju cim se javi automat).

Pa ne zovu se dzabe Braca Kradic. :)

Vrh Dno