Šta je novo?

Mobtel 100 din...

Dorry

Čuven
Učlanjen(a)
13.07.2004
Poena
710
Mozda je bilo reci ovome...

Dakle - drug ima pre-paid karticu i nije uzeo dopunu vec mesec dana. Danas, 31 oktobra, dobio je poruku od mobtela da dopuni racun u roku od 30. do 7. jer dobija 100 dinara ekstra na racunu. I gle ziva istina - kupio dopunu od 200, dopunio, a nakon toga mu je stigla poruka od Mobtela da racun mu se dopunio za jos 100... Jel ovo stara fora ili...?

Casti Austrijanac, novi vlasnik Moje mreze- Mobtel, :S: ja sam na post-paid-u valjda ce i nas da pocasti........ Istina je to.

To ti je isti fazon kao ono sa dopunama,kupis za 500 a dobijes recimo 700,ili kupis novu karticu za 200 a dobijes 300 din.Imas takve akcije par puta godisnje i u Mobtelu i u Telekomu

meni se desilo naprimer da krajem septembra proverim racun i kaze mi nesto preko 2000din i kontao sam da ce mi tako stici. medjutim tu negde oko 10 oktobra kad stizu racuni stigne mi racun i ono 230din,kao da sam uplatio vec.sad ne kontam ako su nesto pogresili da mi nece nabiti ostatak na sledeci racun za oktobar sto treba stigne. sve se nadam da me castio austrijanac ,)

neznam meni su racuni korektni, ali bi mogli da nas caste bar 5%, zar ne?

i samnom su uvek maximalno korektni... ali ja volim kad me caste :D

Ja sam pre-paid kod Mobtel-a i nista nisam dobio. :(

POZ :wave:

Ni ja, ajd da ih tuzimo! :)

jeste li dobili poruku da ce te dobiti 100 din ako dopunite do 7 og ?

Nova akcija-za prepaid karticu od 690 dobijes 1300 din kredita ;)

Extra ponuda, ali sta da radim sa novim brojem (tj. sta ce mi). :D

POZ :wave:

Vrh Dno