Šta je novo?

Mobilni za devojku? :)

G!!!

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
780
Moja oprema  
Laptop
HP Spectre x360
Mobilni telefon
s24u
Steam
mocnijogurt
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
imate li neke predloge ili iskustva :D stize nova godina lol

Meni samo u svome zivotu nije jasna jedna stvar: zasto se dele fonovi na muske i zenske??:wall: Gloopost najveca! Pa te "zenske" modele koje ste nabrojali ima svaka 1.5 devojka u proseku! Kupi joj nesto dobro i koliko -toliko da se izdvaja-naravno,ako ti je bas stalo do te cure,ako ne,ubaci je u kolotecinu,nek se stopi sa masom :d
zato sto muskarac ne bi nosio pink ili gold telefon?
jer mu je na prvom mestu funkcionalnost a ne dizajn?
jer proizvodjaci prave telefone za musku i zensku populaciju?

Samsung L310
Mislim da nema zene koja ga ne bi htela..
A i svakog muskarca pitaj jel lep, dobices potvrdan odgovor..
Kad joj ovo kupis, volece te dugo :p
Moja devojka ima crveni, mada su svuda po netu slike telefona zlatne boje
samsung_sgh-l310_wine_red_main.jpg

evo i specifikacija i jos po koja slika..
link

taj samsung crkava ko blesav na svakih mesec dana, ne hvala

a i samsung ne bih kupio ni svekrvi :p

supernova deluje okej skroz za sada

htedoh w595 ali su mi u tehnomobileu rekli da su svih 13 prodatih komada dobili na reklamaciju pa je ne prodaju vishe :(

73xx mi deluje kao za one grandovke sa pinka, bez uvrede, ali telefon mi je odvratan :d

Poslednja izmena:
Jel su te grandovke neke lose ribe :D? NAjbolje ti je ovako: Da startujes njenu najbolju drugaricu da ti sazna koji bi tvoja devojka htela fon,tako da to i dalje ostaje iznenadjenje. :D

Jos bolje rjesenje, povedi djevojku sa sobom, pa neka sama izabere.

Poslednja izmena:
taj samsung crkava ko blesav na svakih mesec dana, ne hvala

Ko te je ovo nafilovao informacijama?
Mislim, znam i ja ponesto o tome.. To nije istina.. Crkavaju koliko crkavaju i drugi..
Mozda imaju problema sa fletom, ali koji samsung nema taj problem.. A dosta zavisi i od osobe koja ga i kako koristi..
Napraviste od ovoga citavu malu filozofiju..
Kupi joj brate Nokia 8800 Sapphire Arte i bice zadovoljna, veruj mi :p
Mozda ti posle toga ces biti malo smusen, al tako ti je.. Bar promasiti nista neces..

Ko te je ovo nafilovao informacijama?
Mislim, znam i ja ponesto o tome.. To nije istina.. Crkavaju koliko crkavaju i drugi..
Mozda imaju problema sa fletom, ali koji samsung nema taj problem.. A dosta zavisi i od osobe koja ga i kako koristi..
Napraviste od ovoga citavu malu filozofiju..
Kupi joj brate Nokia 8800 Sapphire Arte i bice zadovoljna, veruj mi :p
Mozda ti posle toga ces biti malo smusen, al tako ti je.. Bar promasiti nista neces..

drugar koji radi u lokalnoj tehnomobile radnji
nema razloga da me laze jer mu je svejedno sta cu kupiti ali mi to nikako ne preporucuje... jeste ti dobijes telefon nov u zamenu kada crkne ali na svaka dva meseca crkava... takvo je njegovo iskustvo sta znam :)

ma dobro najbolje da joj gurnem 500 evra u dzep :D ali necu !!1 :d

svidja mi se supernova, fino izgleda ima sve, "saso mange" :D

Prvo si rekao da crkava svakih mesec dana, sad kazes na svaka dva.. ali nema veze..
radim ja i u nabavci telefona i oni koji se tako kvare, kako ti kazes, se u principu ni ne nabavljaju (nem razloga ako pravi vecu stetu nego korist) i sad da mi kazes treba mi 5 kom L310 nabavicu ti, jer se nabavljaju, dobavljaju, dovlace..
Evo, da ti kazem, ne radim u tehnomobile-u ali prodajem mozda vise nego oni tamo, L310 nema nikakvih specijalnih kvarova koji odudaraju od Samsungovih klasicnih kvarova..
Ne sugerisem ti ja da ga kupis, samo hocu da ti kazem da si (malo) u zabludi sto se tice konkretnog modela. ja sam njega predlozio iz jednog, jedinog razloga a to je da je nov model i jos uvek ga nema svaka 1.5 devojka (u proseku)..
Druga stvar je koliko ti poznajes ukus svoje devojke? Ako bas i nisi siguran u to, onda je lepo odvedi u shoping da izabere sama sta joj se svidja. Kazes, "tako nema faktora iznenadjenja.." ali sta se zbiva kad joj kazes "haj'mo u soping, idemo da ti kupim telefon.." To ne spada u iznenadjenje?
Bar ja imam takav pogled na svet.. sta znam...

mesec ili dva koja je uopste razlika??

ja ti kazem sta mi rece drugar u tehnomobileu, mene iskreno boli pedu dal je to apsolutno tacna istina ili ne, gde ima dima ima i vatre

Isto tako i za w595, mada nigde po netu nisam procitao da ima toliko reklamacija... ali ovo je srbija, tako da je sve do uvoznika/zastupnika/stagod

Nit vidim neki poseban razlog da opravdavash samsung (od kojeg ne bih ni tiganj kupio, tako da je generalno svejedno dal je fon manje ili vise los :))

Nisam trazio pomoc oko devojke, vec sam trazio pomoc prilikom izbora telefona, dakle koji su modeli okej... sto sam trazio to sam i dobio, nema poente siriti pricu u totalno nebuloznom pravcu

U svakom slucaju hvala svima na pomoci

poz poz poz

E prijatelju nije,onda nije iznenadjence! :)

Pa bolje i to nego da bude neprijatno iznenađenje...

Inače darivanja saksuju big tajm :D... Nisam stipsa, al neka kupi svako sebi šta voli, a hemiju ostvarite na drugi način, ne kroz monetarno-potrošački-tehno sistem... I onako je najveći broj poklona u ovakvim slučajevima dupeulizačkog karaktera i dolaze posle neke svađe ili tako nečega. Pa još ako potrošnja A partnera minus potrošnja B partnera nejednako 0, to onda tek treba prekinuti u korenu :D

ahahaha, iskreno nema sta:D

8600 Luna :) Moze se naci povoljno a gdje ces ljepsi tel za curu od Lune :)

Ja sam devojci kupio Samsung x830 (onaj mali smesni kao ipod, otvara se na svivel) Odusevila se dizajnom, nekim od funkcija, al *** izgubi ga posle par meseci... i mali offtopic, prijavim kradju u muriji, lociraju ga i zovu ga kad ono lik na granici sa BiH kaze nek' hvala al' ja bi' ovo zadrzao... :D

Vrh Dno