zato sto muskarac ne bi nosio pink ili gold telefon?Meni samo u svome zivotu nije jasna jedna stvar: zasto se dele fonovi na muske i zenske??:wall: Gloopost najveca! Pa te "zenske" modele koje ste nabrojali ima svaka 1.5 devojka u proseku! Kupi joj nesto dobro i koliko -toliko da se izdvaja-naravno,ako ti je bas stalo do te cure,ako ne,ubaci je u kolotecinu,nek se stopi sa masom :d
Samsung L310
Mislim da nema zene koja ga ne bi htela..
A i svakog muskarca pitaj jel lep, dobices potvrdan odgovor..
Kad joj ovo kupis, volece te dugo
Moja devojka ima crveni, mada su svuda po netu slike telefona zlatne boje
![]()
evo i specifikacija i jos po koja slika..
link
Jel su te grandovke neke lose ribe73xx mi deluje kao za one grandovke sa pinka, bez uvrede, ali telefon mi je odvratan :d
Jel su te grandovke neke lose ribe? NAjbolje ti je ovako: Da startujes njenu najbolju drugaricu da ti sazna koji bi tvoja devojka htela fon,tako da to i dalje ostaje iznenadjenje.
![]()
E prijatelju nije,onda nije iznenadjence!Jos bolje rjesenje, povedi djevojku sa sobom, pa neka sama izabere.
taj samsung crkava ko blesav na svakih mesec dana, ne hvala
Sinoć vidim na pešačkom prelazu, riba telefonira, na fonu neki cvetići, pa nešto zlatno, lišće, šta li... Šta bi ti mislio o meni da me vidiš sa takvim telefonom? :dMeni samo u svome zivotu nije jasna jedna stvar: zasto se dele fonovi na muske i zenske??:wall:
Sinoć vidim na pešačkom prelazu, riba telefonira, na fonu neki cvetići, pa nešto zlatno, lišće, šta li... Šta bi ti mislio o meni da me vidiš sa takvim telefonom? :d
zato sto muskarac ne bi nosio pink ili gold telefon?
Sinoć vidim na pešačkom prelazu, riba telefonira, na fonu neki cvetići, pa nešto zlatno, lišće, šta li... Šta bi ti mislio o meni da me vidiš sa takvim telefonom? :d
Ko te je ovo nafilovao informacijama?
Mislim, znam i ja ponesto o tome.. To nije istina.. Crkavaju koliko crkavaju i drugi..
Mozda imaju problema sa fletom, ali koji samsung nema taj problem.. A dosta zavisi i od osobe koja ga i kako koristi..
Napraviste od ovoga citavu malu filozofiju..
Kupi joj brate Nokia 8800 Sapphire Arte i bice zadovoljna, veruj mi
Mozda ti posle toga ces biti malo smusen, al tako ti je.. Bar promasiti nista neces..
E prijatelju nije,onda nije iznenadjence!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari