Šta je novo?

Mobilni telefoni iz Kine - Pouzdani web sajtovi za narucivanje?

Dark Warrior

Slavan
Učlanjen(a)
15.12.2012
Poena
210
Kao sto i sam naslov kaze,potrebni su mi pouzdani sajtovi za narucivanje mobilnih telefona,neki sa kojima vi niste imali problema sa narucivanjem,prednost je ako podrzavaju placanje paypal-om.Hvala unapred.:)

Pandawil narucena 2 telefona OK su a i side pay pal

Narucio sam 5 telefona sa merimobiles-a, nikakvih problema nisam imao, pogodnost je i sto salju Singapurskom postom pa svi paketi stizu dosta brzo. Zadnji telefin mi je stigao za 10-tak dana od dana porudzbe. Izuzetno pouzdan sajt, naravno paypal se podrazumeva.

Aliexpress jeste da nema PP ali je 101% siguran. Mobove salju uglavnom Singapurskom postom, a moze i drugim postama.

a sto nova tema kada vec imamo 2 u kojima komentarisemo sve ovo?

inace, pandawill je najveci prodavac. ja sam porucio 5 telefona i sve je proslo ok. takodje i brdo neke opreme.

aliexpress, ali moras da biras prodavce. ako zvuci previse dobro da bi bilo istinito onda verovatno nije istinito. nemoj bas olako padati na fantasticne dealove bez detaljnog citanja specifikacija

ja koliko sam skapirao pokretaca teme(dark warrior-a) on je hteo da objedini sve satove na jednom mestu.
Da li je to potrebno ili ne, ja ne bih da sudim na svakom je da donese svoj sud.

Nazad
Vrh Dno