Šta je novo?

Mobilni sa MP3-jem

Učlanjen(a)
22.08.2002
Poena
619
Daklem koji mobilni (sem Simens SL45) ima mogucnost da pusta MP3 ? Dabome, prednost bi imali sto jeftiniji, mada pretpostavljam da se nece naci nijedan ispod recimo 170 evra

Nokia 5510 i Siemens SL42. Mada svaki ima po neku dobru stranu i neku losu, recimo 5510 se kaci na usb i moze da se koristi kao prenosivii disk, ima 64MB ali ne moze da se prosiruje, SL42 je isti kao SL45 samo sto u startu dolazi sa karticom od 16MB.
I ja sam jedno vreme bio zainteresovan za tako nesto, ali mi je ipak bolja varijanta neki obican mobilni i mp3 player, posebno zbog trajanja baterije a i nekako je prakticnije.

Postoji i Samsung sa MP3-jem ali se ne secam tachno koji je to model bio...Inache 5510 je skroz bezveze :(

S55 rula :)

Ma najbolji je Siemens U10:D
Ajd' kad svako svoga hvali... najbolji je Siemens-Fujitsu PocketLoox sa GSM/GPRS modulom. ;)

Brutalan Zlica je napisao(la):
Daklem koji mobilni (sem Simens SL45) ima mogucnost da pusta MP3 ? Dabome, prednost bi imali sto jeftiniji, mada pretpostavljam da se nece naci nijedan ispod recimo 170 evra
Ima Nokia 5510 za 129€

Re: Re: Mobilni sa MP3-jem

jddipqd je napisao(la):
Ima Nokia 5510 za 129€

Znaci i tebi je javio :)

ZorMi, jel su stigli moduli za PocketLoox? I kako funkcionise?
Koja im je cena?

Re: Re: Re: Mobilni sa MP3-jem

jel su stigli moduli za PocketLoox?
GSM/GPRS modul ce biti u prodaji za 3 nedelje. Dok ne stigne moze da se telefonira preko nekog bluetooth mobilnog u blizini, a kao PocketPC i MP3 player radi OK...

Re: Re: Re: Re: Mobilni sa MP3-jem

ZorMi je napisao(la):
GSM/GPRS modul ce biti u prodaji za 3 nedelje. Dok ne stigne moze da se telefonira preko nekog bluetooth mobilnog u blizini, a kao PocketPC i MP3 player radi OK...

A kako mu funkcionise opcija voice recording? Jesi probao da pustis neki DivXic?

ZorMi je napisao(la):
Ajd' kad svako svoga hvali... najbolji je Siemens-Fujitsu PocketLoox sa GSM/GPRS modulom. ;)

Cijena? Ma prava sitnica... :D

Nego ZorMi, nećeš valjda da koristiš PocketLoox kao mobilni?

Re: Re: Re: Re: Re: Mobilni sa MP3-jem

A kako mu funkcionise opcija voice recording? Jesi probao da pustis neki DivXic?
Mikrofon nije narocito osetljiv, mora se govoriti blizu, inace ima razne bitske brzine i moze se snimati satima. DivX zasada ne podrzava. Media Player pusta mp3, wma i video wmv koji radi do nekih 200x200x10fps, bar koliko sam probao.

Inace, savremeni mobilni pored osnovnih funkcija koje imaju i prastari modeli dodaju razne palmtop cake da bi se izdvojili od konkurencije, ali je sve to dosta nekomforno i polovicno. Lakse je uzeti palmtop i dodati mu tih par mobilnih funkcija. ;)

PJ je napisao(la):
Znaci i tebi je javio :)
Nije on meni nego ja njemu... ja vrteo telefone :)

Hvala ljudi, juce sam bio kod Jddipqd-a na sedenju (tj. na njegovom radnom mestu :p) pa sam razmotrio. Videcu verovatno za tu Nokijicu

Hvala ljudi, juce sam bio kod Jddipqd-a na sedenju (tj. na njegovom radnom mestu :p) pa sam razmotrio. Videcu verovatno za tu Nokijicu

O pomenutom telefonu da samo kazem da baterija zna da traje jako kratko ako se slusa muzika na njemu, kvalitet je zadovoljavajuc samo onaj softver jako nervira i ima jos par sitnijih nedostataka ali to zavisi od misljenja do misljenja, nije da kudim telefon posto ga i ja imam :D

Anubis je napisao(la):
O pomenutom telefonu da samo kazem da baterija zna da traje jako kratko ako se slusa muzika na njemu, kvalitet je zadovoljavajuc samo onaj softver jako nervira i ima jos par sitnijih nedostataka ali to zavisi od misljenja do misljenja, nije da kudim telefon posto ga i ja imam :D

E to me jos jedino interesuje - koliko traje baterija ako se slusa MP3 ? Ako treje bar 3 sata - uzimam ;)

E to me jos jedino interesuje - koliko traje baterija ako se slusa MP3 ? Ako treje bar 3 sata - uzimam ;)

Sad cu da ti napisem sta pise u knjizici koju sam dobio sa telefonom:
music player playback time up to 10h
radoi playback time up to 13h 30min
standby time 55h - 260h
talk time 2h 30min - 4h 30min
charging times 3h 45min

E sad ja ne mogu da ti bas tacno potvrdim ovo sto pise jer nikad nisam merio kolko mi traje baterija pored slusanja muzike ali to je sve manje vise tacno, nego moja preporuka ti je da uzmes litijum jonsku bateriju i dopunjavas je kad oces i kraj.

Re: Re: Mobilni sa MP3-jem

jddipqd je napisao(la):
Ima Nokia 5510 za 129€

Pitajte usera pod imenom Anubis kakva su mu iskustva sa 5510. On ga ne bi prodao ni po koju cenu, stavise trazi jos jedan ako mu ovaj crkne

zmajns je napisao(la):
Pitajte usera pod imenom Anubis kakva su mu iskustva sa 5510. On ga ne bi prodao ni po koju cenu, stavise trazi jos jedan ako mu ovaj crkne

Ja ne znam ali sam ga koristio dan-2 i telefon je ogroman...meni je mnogo bitna velichina-ne trazim minijature ali da moze da se stavi u dzep a da ne zulja...

Pa za 130 E mislim da ima svuda a ja se stvarno ne bi odvajao od moje harmonike meni manji telefon ne treba jer znam da bi ga slomio, jos se razmisljam da kupim R250 pro :D :D :D

Najbolja kombinacija za mp3 na mobilom je sl45 sa 64 ili 128mb + 3.5mm line out :)

JOBAH je napisao(la):
Najbolja kombinacija za mp3 na mobilom je sl45 sa 64 ili 128mb + 3.5mm line out :)

Ma kul, samo 350 Evra :p

P.S. Anubise, up to 10h ?? PA sjajno. To je vise nego sto sam ocekivao.

Jddipqd, ovih dana cu te zvati na mobilni...sa svog mobilnog :)

Ma kul, samo 350 Evra :p

P.S. Anubise, up to 10h ?? PA sjajno. To je vise nego sto sam ocekivao.

Jddipqd, ovih dana cu te zvati na mobilni...sa svog mobilnog :)

Pa tako pise a i kontam da i traje toliko er sam ja kombinovao mp3 sa radiom ;)

Nazad
Vrh Dno