Brutalan Zlica
Čuven
- Učlanjen(a)
- 22.08.2002
- Poena
- 619
Daklem koji mobilni (sem Simens SL45) ima mogucnost da pusta MP3 ? Dabome, prednost bi imali sto jeftiniji, mada pretpostavljam da se nece naci nijedan ispod recimo 170 evra
Ma bolji je S85...byMaX je napisao(la):S55 rula![]()
Ajd' kad svako svoga hvali... najbolji je Siemens-Fujitsu PocketLoox sa GSM/GPRS modulom.Ma najbolji je Siemens U10![]()
Ima Nokia 5510 za 129€Brutalan Zlica je napisao(la):Daklem koji mobilni (sem Simens SL45) ima mogucnost da pusta MP3 ? Dabome, prednost bi imali sto jeftiniji, mada pretpostavljam da se nece naci nijedan ispod recimo 170 evra
jddipqd je napisao(la):Ima Nokia 5510 za 129€
GSM/GPRS modul ce biti u prodaji za 3 nedelje. Dok ne stigne moze da se telefonira preko nekog bluetooth mobilnog u blizini, a kao PocketPC i MP3 player radi OK...jel su stigli moduli za PocketLoox?
ZorMi je napisao(la):GSM/GPRS modul ce biti u prodaji za 3 nedelje. Dok ne stigne moze da se telefonira preko nekog bluetooth mobilnog u blizini, a kao PocketPC i MP3 player radi OK...
ZorMi je napisao(la):Ajd' kad svako svoga hvali... najbolji je Siemens-Fujitsu PocketLoox sa GSM/GPRS modulom.![]()
Mikrofon nije narocito osetljiv, mora se govoriti blizu, inace ima razne bitske brzine i moze se snimati satima. DivX zasada ne podrzava. Media Player pusta mp3, wma i video wmv koji radi do nekih 200x200x10fps, bar koliko sam probao.A kako mu funkcionise opcija voice recording? Jesi probao da pustis neki DivXic?
Nije on meni nego ja njemu... ja vrteo telefonePJ je napisao(la):Znaci i tebi je javio![]()
Brutalan Zlica je napisao(la):Hvala ljudi, juce sam bio kod Jddipqd-a na sedenju (tj. na njegovom radnom mestu) pa sam razmotrio. Videcu verovatno za tu Nokijicu
Anubis je napisao(la):O pomenutom telefonu da samo kazem da baterija zna da traje jako kratko ako se slusa muzika na njemu, kvalitet je zadovoljavajuc samo onaj softver jako nervira i ima jos par sitnijih nedostataka ali to zavisi od misljenja do misljenja, nije da kudim telefon posto ga i ja imam![]()
Brutalan Zlica je napisao(la):E to me jos jedino interesuje - koliko traje baterija ako se slusa MP3 ? Ako treje bar 3 sata - uzimam![]()
jddipqd je napisao(la):Ima Nokia 5510 za 129€
zmajns je napisao(la):Pitajte usera pod imenom Anubis kakva su mu iskustva sa 5510. On ga ne bi prodao ni po koju cenu, stavise trazi jos jedan ako mu ovaj crkne
A jel' ima jos i gde ??:wave;jddipqd je napisao(la):Ima Nokia 5510 za 129€
JOBAH je napisao(la):Najbolja kombinacija za mp3 na mobilom je sl45 sa 64 ili 128mb + 3.5mm line out![]()
Brutalan Zlica je napisao(la):Ma kul, samo 350 Evra
P.S. Anubise, up to 10h ?? PA sjajno. To je vise nego sto sam ocekivao.
Jddipqd, ovih dana cu te zvati na mobilni...sa svog mobilnog![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari