dule0911
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.01.2009
- Poena
- 350
Kao sto naslov kaze, ima li sada neki mob sa pristupacnom cenom a da ima dobru kameru? Sestri je puko displej na SE k750i, ja sam joj davao moju staru Nokiu 5320 XpressMusic, ali posto joj je kamera realno krs ne odgovara joj. Pod "dobra kamera" znaci da ima kvalitet slike barem (ostrina i pogotovo boje) kao na k750i ili bolji naravno, da li ima 2, 3 ili 5 megapixela nije bitno. Marka isto nije bitna, mada bi bilo pozeljno SE jer ga sad vec ima, lakse bi se navikla.
Ostale funkcije su manje-vise nebitne, pozeljno je samo da ima dosta mesta za poruke i ok bateriju. Naravno slot za mem. karticu, ali kapiram da to vecina telefona sad ima (po mogucstvu micro SD jer vec imam jednu od 4gb).
Cena... Pa tu negde kao polovna 5320 uz neku malu doplatu, znaci oko 100e (+-20e)
Totalno sam ispao iz toka sto se budzetskih modela tice pa bi svaki savet dobrodosao
Ako imate predlog za nesto polovno u tom cenovnom rangu predlozite, naravno u tom slucaju bi dolazilo u obzir sto novije (do 6 meseci) i sa garancijom.
Sad sam gledao na mobilnomsvetu ali nista pametno nisam video. Secam se da k800i ima odlicnu kameru, mozda nesto u tom smeru?
Ostale funkcije su manje-vise nebitne, pozeljno je samo da ima dosta mesta za poruke i ok bateriju. Naravno slot za mem. karticu, ali kapiram da to vecina telefona sad ima (po mogucstvu micro SD jer vec imam jednu od 4gb).
Cena... Pa tu negde kao polovna 5320 uz neku malu doplatu, znaci oko 100e (+-20e)
Totalno sam ispao iz toka sto se budzetskih modela tice pa bi svaki savet dobrodosao
Sad sam gledao na mobilnomsvetu ali nista pametno nisam video. Secam se da k800i ima odlicnu kameru, mozda nesto u tom smeru?