Šta je novo?

Mobilni operateri u Grčkoj - FAQ u drugom postu

Šta je tu čudno? Tako svaka mreža funkcioniše.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Da, klasika, ne vidim čemu upozorenje

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kod nas su telenor i vip ukinuli na pripejdu potrošnju neta bez nekog dodatka, dok mts još uvek skida 50 din za 1MB. Ali je u romingu situacija drugačija i za njih verovatno, jer nije u matičnoj mreži.

Društvo recite mi da li se čekira ono polje prilikom narudžbine da se pošalje kao poklon i šta se navodi dole u poljima gde se isporučuje za grad i državu, pošto nudi Srbiju kao zemlju, a grad da navedem Kragujevac slobodno ili nešto drugo? Video sam u nekim prethodnim postovima da su stavljali državu Hrvatska, a grad Beograd. [emoji53]
567baa488af7b488dd0f427d534ad27b.jpg

P9 Lite

A jel šalješ nekom kao poklon?
A za drugo pitanje, ti si iz KG, i kad naručuješ nešto na adresu obično staviš neki drugi grad? To ti je praksa? Iz zezanja staviš Subotica i svoju adresu iz KG?

Društvo recite mi da li se čekira ono polje prilikom narudžbine da se pošalje kao poklon i šta se navodi dole u poljima gde se isporučuje za grad i državu, pošto nudi Srbiju kao zemlju, a grad da navedem Kragujevac slobodno ili nešto drugo? Video sam u nekim prethodnim postovima da su stavljali državu Hrvatska, a grad Beograd. [emoji53]

P9 Lite

Pročitaj samo poslednje 3-4 strane i biće ti sve jasno upravo su o tome pisali ljudi.

Poslednja izmena od urednika:
Internet na bonbonu na lte mreži će vas zezati sve dok ne promenite APN. Pretpostavljam da am je većini u upotrebi stari APN "web.htgprs" koji dozvoljava spajanje na 2g i 3g internet, dok je uvođenjem 4g promenjen APN na "internet.ht.hr". Dosta proizvođača ima u podešavanjima stari APN. Jednostavno promenite u podešavanjima i ne bi trebalo imati problema. Jedino u slučaju da koristite 3g net sa starim APN i mob pronađe lte I spoji se, tada ćete dobiti izlaz na net pri prelazu 3g-4g
b45de63cd1e05b4e8ae8713adef7d5ed.jpg

Sta je bolje kupiti internet karticu ili obicnu bonbon?
Jel se placa to sto ti salju, ili samo narucis i oni posalju karticu ?

Internet na bonbonu na lte mreži će vas zezati sve dok ne promenite APN. Pretpostavljam da am je većini u upotrebi stari APN "web.htgprs" koji dozvoljava spajanje na 2g i 3g internet, dok je uvođenjem 4g promenjen APN na "internet.ht.hr". Dosta proizvođača ima u podešavanjima stari APN. Jednostavno promenite u podešavanjima i ne bi trebalo imati problema. Jedino u slučaju da koristite 3g net sa starim APN i mob pronađe lte I spoji se, tada ćete dobiti izlaz na net pri prelazu 3g-4g
Da, to je bilo to. Fercera 4G s novijim APNom.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Korisna informacija. Ovo bi moglo u FAQ da ide

Ko je lud za potroši 150mb na speed test [emoji16]

Misliš da će ići tolikom brzinom da potroši 150 MB? Morala bi da bude brzina približno 100/50 što mislim da je u Grčkoj u jeku sezone i sa karticom koja nije od matičnog operatera ravno naučnoj fantastici.
Edit : tek sad vidim smajli na kraju tvog posta.

WAS-LX1

Poslednja izmena:
Uradicu kasnije, signal mi je trenutno oko -110. :D

Nema sanse da izvuce vise od 20Mbps. Uz to, traffic se tuneluje do Hrvatske pa se latencija drasticno povecava.

Daj neki speedtest.

WAS-LX1
-95dBm, 42 asu
1. Mongrassano
2. Netnet
3. Exe-net
4. Exe-net
5. Atina

Katastrofica. :D

Probacu kasnije i 3G, ovo sam nabacao na brzinu uz kaficu.
Vodafone 3G izlazio mnogo vise.
e19d7f55d1bb5e767a9bd3ea645ce63f.jpg

Poslednja izmena:
Posto imam s8 kupljen u Mts-u, pretpostavljam da necu u njega moci da stavim karticu jer je valjda zakljucan na mts mrezu, ili to vise ne funkcionise? Drugi razlog jer kartica nije micro sim koliko vidim. Pretpostavljam da je onda jedino resenje neki stari telefon i hotspot?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ako mislis na Vodafone i Bonbon kartice, mozes i nanoSIM da koristis, obe su one multiple-SIM varijante, pa biras sam velicinu.
Za zakljucavanje, isprobaj ovde :)

Trenutno koristim bonbon u Grčkoj, automatski izbor mreže, ograničen na 3G mrežu. Utisci su od početka fantastični, sve radi kako treba lepo jednostavno, jednostavna dopuna i aktivacija. Preporuka.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Meni nikako da registruju broj, igoreo sam vec 4 dana se preganjam sa njima :s

ubacio sam novi bonbon broj,eronet mreza BiH, nije data nego klasicna prepaid kartica, kako da aktiviram? imam 15 kuna na racunu

Pozovi bilo koji broj (meni je u Srbiji prvi poziv prekinut nakon 1s i nije naplacen) nakon toga kartica je aktivirana.

Ako pri proveri kredita vidis da vise ne stoji da je istekao 01.01.1970. znaces da ti je kartica aktivna.

Imaš ranije pominjano u temi, broj njihovog korisničkog centra. Trebalo bi da je besplatan i u romingu.

Vazi i iz Srbije i Bosne da je besplatan.
Inace, na karticama stoji +385970266366, ali za pozive iz roming je +385970366366.

hvala svima na odg

Ako je internet sim, ne može da se aktivira pozivom, moraš da kreneš surf, to je dovoljno.

Vrh Dno