Društvo recite mi da li se čekira ono polje prilikom narudžbine da se pošalje kao poklon i šta se navodi dole u poljima gde se isporučuje za grad i državu, pošto nudi Srbiju kao zemlju, a grad da navedem Kragujevac slobodno ili nešto drugo? Video sam u nekim prethodnim postovima da su stavljali državu Hrvatska, a grad Beograd. [emoji53]
P9 Lite
Da, to je bilo to. Fercera 4G s novijim APNom.Internet na bonbonu na lte mreži će vas zezati sve dok ne promenite APN. Pretpostavljam da am je većini u upotrebi stari APN "web.htgprs" koji dozvoljava spajanje na 2g i 3g internet, dok je uvođenjem 4g promenjen APN na "internet.ht.hr". Dosta proizvođača ima u podešavanjima stari APN. Jednostavno promenite u podešavanjima i ne bi trebalo imati problema. Jedino u slučaju da koristite 3g net sa starim APN i mob pronađe lte I spoji se, tada ćete dobiti izlaz na net pri prelazu 3g-4g
Korisna informacija. Ovo bi moglo u FAQ da ideInternet na bonbonu na lte mreži će vas zezati sve dok ne promenite APN. Pretpostavljam da am je većini u upotrebi stari APN "web.htgprs" koji dozvoljava spajanje na 2g i 3g internet, dok je uvođenjem 4g promenjen APN na "internet.ht.hr". Dosta proizvođača ima u podešavanjima stari APN. Jednostavno promenite u podešavanjima i ne bi trebalo imati problema. Jedino u slučaju da koristite 3g net sa starim APN i mob pronađe lte I spoji se, tada ćete dobiti izlaz na net pri prelazu 3g-4g
Daj neki speedtest.Da, to je bilo to. Fercera 4G s novijim APNom.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Naručio još u nedelju, stigla već u petakNaručio sam sad Three karticu, javljam kad/ako bude stigla [emoji4]
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-95dBm, 42 asuDaj neki speedtest.
WAS-LX1
Jeste besplatanImaš ranije pominjano u temi, broj njihovog korisničkog centra. Trebalo bi da je besplatan i u romingu.
Covek kaze gore "nije data nego klasicna sim", mislim da je nedvosmisleno jasno o kojoj se vrsti kartice radi. [emoji12]Ako je internet sim, ne može da se aktivira pozivom, moraš da kreneš surf, to je dovoljno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari