Šta je novo?

Mobilni mod 2016

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kapiram da su sokovi nekom sa ovakvim setapom :d :)

Pa to se i dalo primetiti kada si okacio onog skejtera i iseckan ekran na kockice neke.. Ti i ukusi kao ja i balet :)

Jedna malo duza fotka (i link za full view) :)

Screenshot_2016_01_31_03_30_27.png

Screenshot_2016_01_31_03_30_36.png

@telep

Odlican setup... Po mom ukusu :)

Sve je stock sem Vidzeta za vreme(Weather and Clock)

5
a32a0ae2a4c783fc84e98baa17a8e445.jpg

Da li neko koristi novu prime i unread count? Ako da, da li mu radi unreadcount za viber. Za whatsapp mi radi odlicno a za viber ne prikazuje.

Kod mene je sličan slučaj. Za Viber uvek pokazuje da ima jedna nepročitana poruka i 1 stoji dok mi neko ne pošalje poruku. Nakon toga nestane, da bi se posle, možda 15-ak min, opet pojavila jedinica na Viber ikonici.

Clock & weather iz XWidget - sam napravio od Shade Widget-a
Twitter scrollable widget - Porch Social Widget
Ikonice i wall - Min icon pack
Nova launcher

Screenshot_2016-02-02-21-08-45.jpg

Jedno pitanje,kako kupujete Icon Pack preko playstora kada kaze this item is not available in your country ?

Jedno pitanje,kako kupujete Icon Pack preko playstora kada kaze this item is not available in your country ?

Pa ukucaj u googlu, pa nadji aplikaciju na drugom mestu. Nije play store jedino mesto, imas gomile drugih prodavnica aplikacija ili sajtova gde mozes i direktno da skines instalacioni fajl.
(Naravno treba da ti je u telefonu u opcijama ukljucena opcija "Unknown source" - Allow installation of apps from sources other than the Play Store.)

Icon pack Urmun
Wallpaper Backdrops
Widget Weather & Clock widget
uploadfromtaptalk1454513354225.jpg

83cd90ed65a61b57c4aace20c49ef5d5.png

GAAAAAAY! :d

Leg'o mi ovaj setup skroz... Nit je WP, nit je Android. :D Stigao sam opet do onog perioda da menjam samo pozadine. :)

Poslednja izmena:
Tapet wallpaper + elun icon pack. Šta je sa textra ikonicom, vidim da ih je dodao u packove ali ne promeni ih?

uploadfromtaptalk1454767639851.jpg

Promeni ručno, nekada treba provaliti koji je activity name da bi se ikonica primenila

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno