Šta je novo?

Mobilni mod 2015

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
8310060a76296a3a84b442a1f5d7b8cb.jpg

e0e0cf3d748bb530d91c817fd85de5c6.jpg
c4d3ca8fbbe183ce60fabe574ca74e85.jpg

Smart launcher 3 Pro. Obožavam ovaj minimalistički izgled. :)

Da, ovaj drugi je baš minimalistički, ima samo 17 ikona.

Koliko sam shvatio, icon pack se moze koristiti samo uz neki od launchera?

Da, ovaj drugi je baš minimalistički, ima samo 17 ikona.

Tako izgleda meni u smart launcheru, ove ikonice levo su kategorije po kojima su rasporedjene aplikacije (multimedija, igre, settings itd) i sam launcher ubode taj automatski raspored za jedno 70% aplikacija, ostale moras rucno da prebacis gde treba.

Aj mi objasni sta je minimalizam :d :d

Stvarno ne znam zasto je postavio ta 2 SS, posebno ovaj drugi :)

Inace launcher je vrh, posle smarta Nova mi dodje kao kupus salata koju na koju treba potrositi dragocene minute zivota da lici na nesto :)

Šta znam meni je nova i dalje najbolji launčer. Volim što ne pokušava da bude "drugačiji" od stock androida, samo ima mnogo mnogo više opcija.

Pa i jeste samo meni ne odgovara tj mrzi me da se smaram oko podesavanja i budzenja izgleda, Smart za minut podesim kako 'ocu i onda mesecima nista ne menjam osim wallpapera i slicnih sitnica :) A i fluidnije mi radi smart nego Nova..

Poslednja izmena:
Šta znam meni je nova i dalje najbolji launčer. Volim što ne pokušava da bude "drugačiji" od stock androida, samo ima mnogo mnogo više opcija.

Inace launcher je vrh, posle smarta Nova mi dodje kao kupus salata koju na koju treba potrositi dragocene minute zivota da lici na nesto :)
Zato postoji backup/restore opcija, ko je lud da se stalno zeza s podešavanjima :)

Ðilkoš ti je objasnio, nadam se da si pročitao.

Pa dobro ni njegov homescreen nije da nije minimal, ima sat i dialer ikonicu. Druga je stvar sto su nefunkcionalni.

Kako si stavio te ikone za signal (3G) i the hole na stock lancher?

ikonice su stavljene pomoću Xposed modula,"Flat style bar indicators"...........ikonice na homescreen-u jednu po jednu kako se to već radi na LG launcher-u jedino appdrwer ikonica se ubaci ručno u "LGHome.apk"..............

Opet ja :)
UZNryuT.png

j4kxPhe.jpg

Qp i esf ti nisu u dizajnu icon packa :) promeni ih rucno

@ fkloznica: sve te ikonice su menjane ručno ;) Što se tiče QP, meni deluje dovoljno u stilu ostalih ikonica, a za ES nisam našao neku bolju ikonicu (a tražio sam je).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno