Šta je novo?

Mobilni mod 2014

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogotovo kad je meni na srpskom.

8 aplikacija, sat i kalendar sta je tu funkcionalnije nikom nije jasno osim njemu

Ne, neka ide u navigation :p

No comprende, to sto ti imas mozes na bilo kom androidu mnogo lepse i elegantnije da uradis.

Potpuno te razumemo. Šteta što ne može da se namešta kako hoćeš na androidu nego kako ti dodje tako je. Funkcionalnost nula.

Screenshot_2013-05-17-10-20-25.png

To su telep ovakvi korisnici, što kako upale telefon ne diraju ništa.

Kad vidim taj weather widget preko pola ekrana kosa mi se dize na glavi :hair:

Kao kad sam ja druga pitao (još u eri symbiana) šta će ti ngage ikonica (znači to nije bila instalirana aplikacija nego instaler koji je vodio ka inst. verziji) u glavnom meniju kada ti ničemu ne služi, on je rekao pa ne smeta. Isto tako su svi držali maps ikonicu a tada ni nije bilo mapa za Srbiju.

Ta maps aplikacija je preinstalirana i svi je imaju, tu su i podešavanja za gps, a mape im nikad nisu bile upotrebljive (premalo ulica). Ko je hteo da koristi navigaciju, koristio je garmin, a ngage je skoro neupotrebljiv na telefonima bez fizičkih tastera, a to skupljanje ikonica je uvek postojalo, ljudi instaliraju svašta, kao možda zatreba ili da se hvale da imaju gomilu instaliranih aplikacija.

Uh kad na telefonima od nasih dragih operatera vidim preinstalirane tviter, fejs, kurir...a moras root da bi izbrisao ta sranya....

Ne moraš više. Mislim da od 4.1.x verzije može disable da se radi sistemskih bez root-a.

wp8 deo sobe mod dark v0.1

attachment.php
attachment.php

Novi home posle reinstalacije :)

Prilozi

• htcone_april2014.jpg
    htcone_april2014.jpg
    237.4 KB · Pregleda: 433
  • htcone_lock_april2014.jpg
    htcone_lock_april2014.jpg
    110.6 KB · Pregleda: 441
Poslednja izmena:
Stigao WP 8.1 pa se javljaju sa transparentnim kockicama i redom vise :D
kUdtiHaEX, lepo lepo :) One je mnogo lepsi od M8

Odlicna app, odlicni wallovi.
Samo kada unlokujem, prvo ide unlock ovog lockscreena a onda mi ide unlock ovog standardnog google unlocka. Imam double unlock :d

Probaj da za stock unlock staviš none tamo u settingsu.

Pravi lockscreen! Odlična preporuka. Sad gledam sta cu ostaviti. Simple dark mi se svidja, valjda nije bezveze da imam Slide pa Pattern. :d

A šta ću, ista smo generacija. Moramo se pomagati :D

Pa to je tipično srpski, čitaju se uputstva kada se nešto zezne, a ne kada se počinje :p

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno