Šta je novo?

Mobilni mod 2014

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemaš ovo?
5ecf33e059781588f99092399d4a6bd8.jpg

Mozda je do roma na mobu ili verzije androida.

Imam posljednji stock android. Da nije nešto kao ona fora sa androidom da moraš nekoliko puta da klikneš da otključaš developer options?

Kod nova launchera ima fora kad malo zadržiš vol down da dobiješ labs opciju, ali to nema veze sa ovom opcijom za sakrivanje sata...

2590e199410b8fd49f9bf26803017cdf.jpg

456b5cedd5226f1ae707139b504481cf.jpg

82d21eb182813c4cd999d3c79526b1d7.jpg

Do skoro je bila Nova launcher, pa sam sad malo promenio na ovaj Go launcher, cisto da razbijem monotoniju.

Ajooooj ljepote :banana:

To tvoje? :) Fino je, da je Android u pitanju, al ovako gubi smisao :)

Moguce da ima, nego sam namerno ostavio kao i photos..

Jok, ja drzim crveno/sivo :) nego citam bas tu temu za backgrounds na WPC pa me ovo asociralo na tebe :D

^Zasto nisi stavio MIUI 6? Po meni mnogo lepsi, iako je to cisti MIUI 5 samo sa flat dizajnom!

xp.jpg

kako dobiješ grid na desktopu u smart launcheru?

U podesavanjima teme - quick start layout/lines a ostalo sredis kako oces.
Inace odlican launcher, lag je minimalan cak i na prastarom dual core/1Gb ram telefonu, bukvalno skoro sve klizi. E jedino sto imam free verziju koja je ogranicena sto se widgeta tice a fale i neka ozbiljna podesavanja.

Kako da uklonim ikonicu za dodatni desktop u donjem desnom uglu, vidim da je tebe nema.
BTW, probao sam ovaj launcher ranije, nije bio ovako dobro optimizovan, radi boli glava na 4.4.2 / 512Mb RAM.

Nisam siguran da sam te razumeo.. ali imas u podesavanjima (global settings/show menu button), to je ovo ''levo'' sto se vidi a to sto pitas nikada nisam primetio.. ali kapiram da je tu negde u podesavanjima ili mozda u podesavanju same teme mada je logicnije da je u podesavanjima launchera.

Stvarno odlicno radi Smart i na matorim, slabim telefonima.. apsolutna preporuka. Brzina i fluidnost uz veoma pametno dizajniran interfejs a tu su naravno i dodatne teme, ikonice. Ko kupi full verziju moze da racuna na kompletna podesavanja svega i svacega.

EDIT: ako znaš kako može da se ukloni i ikonica od menija (donji levi ugao) - "javi"!

Prvi put to vidim.. mozda zavisi od verzije androida, ja sam na 4.0.4 a ti 4.4.2

Poslednja izmena:
Evo slika, da bi se razumeli, radi se o "dodatnom desktopu za Widget-e":

EDIT: ako znaš kako može da se ukloni i ikonica od menija (donji levi ugao) - "javi"! ;)

Prilozi

• Screenshot_2014-10-14-17-34-12.png
    Screenshot_2014-10-14-17-34-12.png
    435.6 KB · Pregleda: 162
Poslednja izmena:
^ Super su ove.

Dajte ljudi još neke ikonice slobodno, ja sam uvek u potrazi. U principu na g+ nalazim u nekom od "Themes" community-ja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno